Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Teemataskarit

(145 viestiä)
Uka Ankka
Ihan OK kamaa, mutta ittelläni on vain velhojen valtakunta. ::)
jho
Huomasin äsken, kun mun taskareita tossa kattelin, niin mun teemataskareiden teemoista 4 koskee joulua, ja mulla on teemataskareita yhteensä viisi kappaletta. :P
Bomber
Joo, mulla on pakettimatka, rekiretki ja kaikki kybäst ylöspäin.
TKal
Mikäs tässä äänestyksessä nyt on, kun en voi äänestää? Väittää ettei äänestystä ole tai että yritän äänestää kaksi kertaa.
crackmann
Mun mielestä nämä on tosi hyviä, koska tosiaankin ovat teemanumeroita, elikkä esim. loppuvuodesta tulee jouluaiheinen ja sitten kesällä tulee kesäaiheinen. Tai sitten jokin ihan muu teema. Mutta yhdyn Nigoziin, että jouluaiheita on kyllä ehkä hieman liikaa... :-
jojo3
Ja minäkin yhdyn Nigoziin ja crackmanniin, jouluaiheisia on aivan liikaa. Numerot 6, 8, 10 ja 12 ovat jouluaiheisia, eli joka toinen on jouluaiheinen. Tosin numero 14 ei ole, mutta voisin melkein löydä vetoa että seuraava on taas jouluaiheinen ::)
Kääk13
Pidän Teemataskareista! Normaalikirjojen lisäksi uusia tarinoita (joskin uiemmissa aikalaiila vanhoja) ja lisäopuksia.
Lainaus:voisin löydä vetoa, että seuraava on jouluaiheinen
Niin varmaan okin.
Mutta Akkarin toimitus kertoi taskari chatissa, että Tupulle, Hupulle ja Lupulle olisi suunnitteilla teemataskari. Ankanpojathan täyttävät 70 tänä vuonna.

Myös Taikaviitalle on tulossa teemataskari. Joskus! :P
TKal
Tuo Taikaviitta-teemataskari kuulostaisi kyllä loistavalta, jos siihen saadaan paljon tarinoita eri aikakausilta. Tupun, Hupun ja Lupun teemataskari kiinnostaa myös, ainakin jonkin verran.

Jouluteema ei enää jaksa innostaa, mutta uskon joulumarkkinoilta löytävän ostajia uudelle jouluteemataskarille, ja keräilijäthän ostavat sen joka tapauksessa.
Bomber
Mutta minne muuallekkaan niitä hyvä jouluhenki ja joulupukki pulassa tarinoita voisikaan enää tunkea, kun niitä ei voi akkariinkaan laittaa kuin vain joulukuussa, ja ehkä marraksen lopussa.
Kääk13
Niimpä!

Sitäpaisti, koska muistatte viimeksi nähneenne tavallisissa taskareissa joulutarinoita?
Niistä on joko tehtävä joulutaskari tai niitä ei julkaista ollenkaan.

Haluaisin kyllä, että Tupu, Hupu ja Lupu taskari tulisi vielä tänä syksynä. :-
Taikaviitta kirjaa saadaan luultavasti vielä vartoa vuoteen 2009 saakka, silloin kun Viittasankarimme täyttää 40 vuotta. :)
Bomber
numero 333? Eikös se niinku vähän niinku oo niinku vähän niinku tupu, hupu lupu niinku?
noutsi
Itselläni on teemataskukirjoista kaksi: Munaaja ja Kultainen joulu. On ne teemataskarit ihan hyviä. Mutta mieluummin ostan tavallisia vaikka niitä teemataskareita kaupassa on.
Kääk13
333 on joo tavallaa Ankanpoikien juhla taskari, mutta kirjassa ei ole ollenkaan poikien juhlatarinaa. Yksi lyhyt Tupu, Hupu ja Lupu tarina kylläkin. Sanovat, että ensi kuussa tulee...

Tämä siitä syystä, ettei suomen toimitus päätä taskarien sisältöä... vain kannet ja toimitus sivun.

Mutta lupailivat joskus pojille omistettua teemataskaria.
Nanopoli
Itselläni on teemataskareista 1-6, 9 ja tänään ostin banzain 3€:llä uutena.
Ensi/tämän viikon aikana ostan varmaankin 12 teemataskarin 2.7€:llä uutena.
jojo3
Mistäs tollasia hintoja löytyy :o
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10