Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Ankantekijät

(152 viestiä)
KoDo
Jokainen Ankantekijät kirja on omistettu jollekin piirtäjälle. Esimerkiksi uusin Ankantekijät kirja on omistettu William Van Hornille. Entäs mitä mieltä olette tästä kirjasarjasta? Minusta kyseinen kirjasarja on ihan hyvä varsinkin Ankantekijät 4 Marco Rota. Entä kuinka monta kirjaa teillä on tästä kirjasarjasta? Minulla on kaksi Ankantekijät 3 Vicar ja Ankantekijät 4 Marco Rota.
Zuppa
Jups, meillä on Ihmissusia ja sudenpentuja ja Lentävä hollantilainen. Ovat tooodella hyvä kirjasarja. Se Naurettavat naapurit tai joku semmonen, joka on Korhosta täynnä ja ilmestyy syksyllä on ihan pakko saada! Oon tämmönen Korhos-fani.
KoDo
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaSe Naurettavat naapurit tai joku semmonen, joka on Korhosta täynnä ja ilmestyy syksyllä on ihan pakko saada! Oon tämmönen Korhos-fani.Sama täällä. Olen myös Korhos-fani
Zuppa
Ja minä myös ^^, !
Oottekoste ostamassa sitä Naurisnaapurihommaa?
KoDo
Olen ostamassa jos saan rahaa siihen mennessä.
juketsu
Kyllähän se Korhosen tekele on pakko ostaa :)
Barksi
Cavazzanon kirjasta tulee varmasti loistava, mutta tuo Stroblinkin saatta olla mielenkiintoinen. 70-luvun Ankassa Strobl ei mielestäni ole parhaimmillaan huonon värityksen takia. Molemmat tulevat kyllä olemaan pakkohankintoja jo pelkän kokoelman täydennyksen takia.
korri
Cavazzanon kirja on tosiaan epäilemättä jännittävä, ainakin jos haalivat sinne esimerkkejä miehen eir tyyleistä eri ajoilta. Stroblista vaikea sanoa...piirtäjänä en suuremmin välitä, mutta jos ne tarinat ovat hyviä niin sitten tietty toimii.
akuankka1313
Minä olen lainannut kirjastosta Ankantekijät ykkösen, täynnä Daan Jippesiä. Todella hyvä.
Crosby
Sama juttu ku Ankalliskirjastossa oon päättäny kerätä nää kaikki. Näitäki tullu joskus luettua kirjastossa ja kaverien luona.
Anonymous
Lainaus:Cavazzanon kirja on tosiaan epäilemättä jännittävä, ainakin jos haalivat sinne esimerkkejä miehen eir tyyleistä eri ajoilta. Stroblista vaikea sanoa...piirtäjänä en suuremmin välitä, mutta jos ne tarinat ovat hyviä niin sitten tietty toimii.
Ei. Strobl ei toimi koskaan. Trobl onnistui raiskaamaan jopa Barksin kässärit surkealla liukuhihna"taiteilijan" kynänjäljellään. Joku olisi voinut sanoa Stroblille suoraan, ettei hänellä ole lahjoja ja passittaa vaikkapa mainoskuvittajaksi tms.
Zuppa
Jos Cavazzanokirjassa on niitä vanhimpia tarinoita (esim.Taikaviitta saa vastustajan) silloin se on pakkohankinta. Onko de Vitalle tulossa kirjaa?
Crosby
Ei ole vielä ainakaan mulla tietoa muista kuin että ens vuonna ilmestyy ne Stroblin ja Cavazzanon kirjat.
akuankka1313
Olisi myös kivaa, jos Flemming Andersenillekin olisi tulossa kirja :)
Anonymous
Älä? :D
Lisäksi leikin ajatuksella, että Andersen saisi työstettäväkseen Miquel Pujolin pitkän kässärin... Francesc Bargad -studion tyyliin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11