Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin piirtäjä

(92 viestiä)
Rosattaja
Sanoisin että Marco Rota olisi todellakin huono piirtäjä. Hänen piirtäminen on niin epätarkkaa, että siitä hädin tuskin saa selvää.Muita, jotka piirtävät melkein yhtä huonosti ovat Carl Barks ja sitten myös William van Horn. :P
souffleur m
Itse(kään) en voi ymmärtää, miten Bernadon kaltainen ihminen ollaan voitu päästää piirtämään. Hänen ankkansa kun ovat mielestäni aivan liian notkeita ja epärealistisia. Pienellä panostuksella hänen piirroksensa olisivat ihan kelvollisia, mm. jotkut harvat ruudut saattavat näyttää hyviltä, mutta niitä löytyy vain kourallinen, jos sitäkään. En vaan tykkää.. :-X

Lisäksi Sander Gulieninkaan piirroksista en kamalasti välitä, tyyli on kamalan vaihtelevaa, toisinaan herran piirrokset muistuttavat peräti itse Carl Barksia, mutta useimmiten piirrokset ovat melko ala-arvoisia mielestäni. Liian tasapaksua ja yksityiskohdatonta. Ei vaan iske ja se siitä.
Jonzkuaku
Minä en tykkää ollenkaan Bernandosta. Hänen piirrostyylinsä on aika outo. Olen perusteluissa ihan samaa mieltä souffleurin kanssa.
Aku-fani13
Lainaus:Minä en tykkää ollenkaan Bernandosta. Hänen piirrostyylinsä on aika outo. Olen perusteluissa ihan samaa mieltä souffleurin kanssa. Olen samaa mieltä. En osaa perustella ???, mutta Bernando vaan on niin huono. ;D :P
MikSu
Ensimmäinen postaus tänne foorumille ja heti tällaiseen topicciin :)

Luen vain Aku Ankan lehteä ja tässä huonoimpia piirtäjiä mielestäni:

William van Horn
Noel van Horn
Marco Rota
Branca
Gattino
Scarpa
Strobl
Esteban

Freddy Milton ja Daan Jippes ovat sellaisia joista en osaa päättää ovatko hyviä vai huonoja.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: MikSuLuen vain Aku Ankan lehteä ja tässä huonoimpia piirtäjiä mielestäni:

Marco Rota
Branca
Gattino
Scarpa

Van Hornit ja Stroblit nyt vielä ymmärrän, mutta järkytyin suuresti nähdessäni listasi. Saisiko jonkin näköistä perustelua?
MikSu
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: MikSuLuen vain Aku Ankan lehteä ja tässä huonoimpia piirtäjiä mielestäni:

Marco Rota
Branca
Gattino
Scarpa

Van Hornit ja Stroblit nyt vielä ymmärrän, mutta järkytyin suuresti nähdessäni listasi. Saisiko jonkin näköistä perustelua?

Arvasin että tulee jotakin palautetta :D

Annetaas jonkin verran pohjatietoa itsestäni, jos se selventäisi jonkin verran asiaa.. Aku Ankkoja olen lukenu vasta n. 12 vuotta, aloittaen 6 vuotiaana.

Aku Ankan taskukirjoja olen lukenut noiden vuosien aikana ehkä 1 tai 2 kappaletta, enkä tykkää niiden piirrostyylistä.

---------

- Scarpa - Taskaripiirtäjä, nokat jotenkin lyhyitä ja kaarevia, paksu tussaus. Tämä on siinä rajalla meneekö tähän kategoriaan.

- Marco Rota - Piirrostyyli jotenkin suttuinen. Ankat on aivan hyvin piirretty, mutta jokin siinä mättää.

- Branca - Sivuhahmot typerän näköisiä, kaikilla hahmoilla typeriä ilmeitä/asentoja. Ankanpoikien nokat näyttää monesti vammaisilta.

- Gattino - Täytyy myöntää etten osaa tätä perustella. Jokin tässä vain mättää.

Olen siis huono perustelemaan, kuten näkyy. Jos jostain ei pidä, siitä ei pidä vaikka ei välttämättä osaa perustella ;)
Kreach
Gattinon perustelusi varmasti sama kuin Brancan?

Marco Rotaa en kyllä ymmärrä. Hän on yksi parhaista piirtäjistä!
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: KreachGattinon perustelusi varmasti sama kuin Brancan?

Marco Rotaa en kyllä ymmärrä. Hän on yksi parhaista piirtäjistä!

Juu, olihan Gattino sentään Brancan oppipoikana.

Minunkin mielestäni Marco Rota on eräs mainioimmista piirtäjistä. On listallani sijalla 3. Aku Ankka.fi:n sivuilla puhutaan aina, että hänen piirrostyylinsä on "repaleinen" ja siksi huono. Itse ymmärrän tämän tavallaan, mutta mielestäni tämä "repaleisuus" on hyvä asia, eikä haittaa siis yhtään. Ja parempihan se on, että on paljon erilaisia piirrostyylejä. Muuten lukeminen alkaisi varmaankin kyllästyttää.
MikSu
Juu, tottakai on loistava asia että jokaisella piirtäjällä on oma jälkensä, ettei kaikki tule samasta muotista. Piirtäjien pitääkin omasta mielestä jakaa mielipiteitä.
Mirkku
Minun mielestäni Rotan tyyli on "mosaiikkimainen", toisaalta juuri tuollainen repaleinen. Se ehkä lähinnä onkin taustoissa. Ei hän kuitenkaan huono piirtäjä ole, jotkut ankat voivat olla lähes täydellisiä.

Toisaalta on hyvä, että tyylit ovat toisistaan tunnistettavia. Tyyli ei saa mielestäni kuitenkaan muuttua liikaa, sama hahmo sen täytyy kuitenkin olla. Esimerkkinä vaikka tämä Bernadon Aku verrattuna Barksin, ero on melkoisen suuri. Vaikka William Van Hornin tyylistä en kamalasti välitä, se ei kuitenkaan eroa hirmuisesti "normaalista", esim. Vicar.
Salwer1st/
Huonoin piirtäjä on ehdottomasti Bernadó. Aivan kamala tyyli joka muuttuu koko ajan kamalammaksi. Hahmot aivan liian venyviä ja epämuodostuneita. Saisi minun puolestani vetäytyä eläkkeelle.
TKal
Kaikille niille, jotka pitävät nykyisiä ankkapiirtäjiä huonoina, suosittelen katsottavaksi tätä linkkiä.
Ducker97
Bernadon tyyli on kieltämättä kamala... siis nykyään. Kartoin -00 vuoden lehtiä ja niissä oli Bernadon tarinoita ja niissä oli aika hyvä piirrostyyli...
akkaridekkari
Bernadó! Voi ei! Kieltämättä surkea piirtäjä! En kyllä ymmärrä, kuinka joku voi sanoa Marco Rotaa, Brancaa, Gattinoa, tai Scarpaa huonoiksi hänen rinnallaan. Edellä mainitut ovat sitä paitsi piirtäjien kermaa, ja sijoittuvat kaikki listallani top 15! Mutta, kukin tykkää erilaisista tyyleistä...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7