Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Rosa vs. Barks

(78 viestiä)
The Aku Man
Tiukkaa on taistelu... Molemmat erittäin tärkeitä piirtäjiä Aku Ankkaan. Barks luonut monia hahmoja,
mutta taas Rosan piirrostyyli ja tarinat ovat ylivertaisia... Tulos: Rosaa äänestin. Molemmat on hyviä piirtäjiä, mutta Rosan tarinat ja piirrokset ovat
vain yksinkertaisesti eliittiä.
Frodo
Barks on legenda ja Aku Ankkaan eniten vaikuttanut mies, joten häntä äänestin. Pidän Barksin käsikirjoituksista ja piirtotyylistä paljon. Ja kuten jotakuta muuta lainaten, Rosa on aivan oma lukunsa. Rosaa ei oikein voi verrata kehenkään. Pidän myös hänen piirtotyylistään ja käsiksistään, melkein yhtä paljon kuin Barksin. Rosalla tarinoissa on huima juoni, kun taas Barksin tarinoissa on toimiva simppeli juoni.
T@IK@VIITTA
Äänestin Rosaa, koska hän on vain niin hyvä. Hieno piirrostyyli, hauskat vitsit ja käsikirjoituskin luonnistuu todella hyvin.
Ankkaristi
Äänestin Barksia, koska miltei kaikki hahmot ovat hänen tuotantoaan. Hänen tarinansa ovat todella hauskoja ja piristävät aina päivää. Ja tarinoitahan hänellä on niin paljon, että saankohan luettua niistä puoliakaan milloinkaan (tai en tiedä olenko jo lukenut, kun en voi käsittää sitä määrää). Rosan tarinat ovat mielestäni aivan uskomattoman hyviä, mutta niitäkin on melko vähän verrattuna Barksin tuotantoon ja yhtäkään niistä ei olisi tehty ilman Barksia. Rosaa luen ties kuinka paljon, olen juuri lukemassa hänen kirja-albumejansa uudestaan. Mielestäni näitä mestareita ei pitäisi verrata, koska tarinat ovat kuitenkin niin erilaisia, mutta Barks keksi Ankkalinnankin, joten kai häntä nyt on pakko äänestää.
Padi
Tämä oli aika kinkkinen kysymys...mutta vastasin kuten kunnon Rosa-fanin kuuluukin eli Rosaa. Rosaa äännestin sillä hän on ainoa ankkapiirtäjä jonka piirrokset (ja puheet) saa minut ääneen nauramaan (minun allekirjoitukseni tulee yhdestä minun lempikohtauksesta joka sai minut nauramaan jopa kaksi minuuttia(!)) sen lisäksi pidän hänen tarkasta työstään ja erinomaisista juonista j.n.e.
Barksia kuitenkin äännestäisin sillä ensinnäkin hän on "rakentanut" niin paljon Ankkalinnaa ja pidän useimmista hänen tarinoistaan. Miinuksia minun mielestä ovat joskus huonot juonet, enkä piirrostyylikään vedä vertoja Rosan piirrostyylille.
Bomber
Huima kamppailu; yhteensä 53 ääntä, ja Rosa johtaa vain yhdellä äänellä..
Donald Duck
Minusta ainakin Barks ,koska hän on keksinyt niin monta hahmoa esimerkiksi Hannu,Roope ja niin edelleen. Ja Barks piirtää minun mielestä vähän paremmin.
Anonymous
Tasoissa on Barksi ja Rosa. Itse äänestin Barksia koska Rosalla pienet yksityiskohdat tuppaavat olla suttusia.
Dewey
Barks! Hyviä sarjoja ja hahmoja. :)
Aku98
Olen ollut aina ennen Rosan puolella,mutta vaihdoin ääneni Barksiin, koska: Lainaus käyttäjältä: The Aku ManRosan tarinat ja piirrokset ovat
vain yksinkertaisesti eliittiä.

Eipä olisi eliittiä ilman Barksin luomaa Ankkalinnaa.
Padi
Eeiih, Barks painelee ohi yli kymmenellä äänellä (?), no kai hän on sen ansainnut vaikka pidänkin vielä ääneni visusti Rosassa. Ihmettelen vain sitä että ne oli just tasoissa ja nyt Barks on jo tuollaisessa johdossa :-O
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: PadiEeiih, Barks painelee ohi yli kymmenellä äänellä (?), no kai hän on sen ansainnut vaikka pidänkin vielä ääneni visusti Rosassa. Ihmettelen vain sitä että ne oli just tasoissa ja nyt Barks on jo tuollaisessa johdossa :-O
Hahaa! Tässä huomataan kuinka huono puliveivari Rosa on Barksiin verrattuna!
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaHahaa! Tässä huomataan kuinka huono puliveivari Rosa on Barksiin verrattuna!
Mitataanko se suomalaisella keskustelufoorumilla muutaman kymmenen käyttäjän kesken? Ehkä Rosaa ei sentään puliveivariksi kannata ruveta haukkumaan.

Ei niin, että Rosaa kannattaisin, Barkshan se ykkönen on.
wierii2
Juu, kyllä Barks on ansaittua voittoa nappaamassa. Vaikka tässä nyt vain noin 60 ääntä onkin annettu, niin silti pieni ero Barksin hyväksi. Eihän tämä viitteitä paremmuudesta tainut pienen äänestysmäärän takia antaa, mutta silti mukava nähdä, että yli puolet on Barksin puolella! ;)
hjhh
Vaikka kyseessä on ehkä kaksi kaikkien aikojen parasta ankkatekijää, niin Barksia ja Rosaa on vaikea verrata. Piirostyylit eroavat toisistaan paljon ja käsikirjoituksetkin ovat varsin erilaisia. Ja muutenkin eroa löytyy.

Barks aloitti lähes nollasta, antoi Akulle sielun, loi suuren joukon tärkeitä hahmoja, ja teki loistavia tarinoita.
Rosa taas aloitti piirtämään valmista maailmaa, jonka Barks oli jo luonut. Rosa teki loistavia tarinoita, ja kertoi Roopen nuoruuden, mutta sekin perustui pitkälti Barksin tarinoista saatuihin tietoihin.

Kaksi erilaista tekijää, mutta sanon Barks.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6