Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Rosa vs. Barks

(78 viestiä)
Radeon
Jaahas, nyt on tilanne taas fifty-fifty, äänestin Barksia. Jos vastakkain olisi ollut esim. Vicar ja Rosa, olisi ääneni mennyt Rosalle, mutta nyt kun vastassa oli Barks, -joka loi monta paikkaa ja hahmoa- piti ääni antaa Barksille. Sillä jos Barks ei olisi alkanut piirtää ankkaa, ei ehkä Donikaan olisi. Rosahan jatkaa Barksin jalanjäljillä, siis Rosa on jumittanut Ankkalinnan 50-luvulle. (Saitteko selvää tuosta sönkötyksestä? :D)
AkeMake
Pitäisikö tähän laittaa jotain perusteluja valinnalle.. Oma ääneni meni Rosalle enkä missään vaiheessa edes harkinnut Barksia. Näinpä Rosa siirtyi taas yhdellä äänellä johtoon.
Vaikka Barks onkin luonut suuren osan ankkalinnasta ja hän on monien ankkapiirtäjien innoittaja en pidä häntä Rosan veroisena piirtäjänä. Rosa on aivan omaa luokkaansa juuri hänen yksityiskohtaisuuksiensa takia. On todella miellyttävää katsoa niin huolella piirrettyjä tarinoita ja etsiä niiden taustalta Rosalle ominaisia hauskoja kommelluksia, joille saa kerta toisensa jälkeen hymyillä leveästi. Lisäksi minua miellyttää Rosassa hänen jatkotarinoidensa historiallinen pohja. Hänhän ottaa monien tarinoiden pohjaksi todellisia historiallisia tapauksia, jolloin tämä ankkamaailma sulautuu hyvin todelliseen maailmaan. Tällä tavalla minun todellisessa maailmassa elävän taviksen on helppo samaistua tarinan kulkuun. :)
ankankuvatus
Äänestin Carl Barksia, koska hänen käsikirjoituksensa ovat upeita! Pidän hänen jännittävistä/hauskoista seikkailutarinoistaan. Toki Rosakin on kova nimi ankantekijöissä, mutta kokonaisuudessa Barksin piirto ja ksäikirjoituskyvyt ovat paremmat kuin Rosan. Anteeksi Rosa-fanit ;D Tämä on vain minun mielipide. On Rosakin hyvä tekijä!
Lempparitarinat Barksilta ovat Sunien seitsemän kaupunkia sekä Vanhan linnan salaisuus.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6