Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: William van Horn

(148 viestiä)
Anonymous
Eijh. Van Horn on lahjakas, omalla tavallaan, mutta piirrosjälki on tylsää.... Miten voikin onnistua saamaan kaikki hahmot kumman "valuvan" oloisiksi. Ankka-maailma on ilmeisesti väripaletista reväisty, jossa yksi pinta ei varmasti sisällä enempää kuin yhden sävyn.
PetteriZ
William Van Horn on aika hyvä piirtäjä koska hän piirtää erilailla ja käsikirjoittaa usein vauhdikkaita sarjakuvia :D
Zuppa
En älyä miksi kaikki haukkuu(ainaki kvaakissa) Rosaa ja ylistää van hornia. Mielestäni juttu kuuluisi toisin päin: Rosa on paras ja van Horn huonoin. Ja mielestäni Marco Rota kuuluu samaan sarjaan van Hornin kanssa: Kummankaan jälki ei ole minulle mieluisaa.
Huomasitteko muuten kun siinä akkarissa 12/06 oli van horn-spesiaali ja siinä ekassa jutussa aku luuli olevansa saanut ötökänpistoja. Aku ja ankanpojat etsivät yhdessä ruudussa ötököitä ja aku sanoi jotain: Missään ei näy ötököitä? tai jotain sen tyylistä, ja taustalla pörräsi ötökkä!!! HAHHAH :D
Barksi
Van hornhan on loistava piirtäjä. Ehkä liikaa ilmeitä, mutta muuten loistava. Tykkään todellakin.
Anonymous
William van Horn osaa tehdä hyviä käsikirjoituksia, mutta sitä en oikein ymmärrä miten van Horn piirtää Akun ja muut Ankkalinnan asukkaat (tarkoitan siis jotain hodarin myyji ja tammösii). Van Horn osaa pirtää Tupun, Hupun ja Lupun todella hienosti siitä pidän.
PetteriZ
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaEn älyä miksi kaikki haukkuu(ainaki kvaakissa) Rosaa ja ylistää van hornia.
Miten niin haukkuu Rosaa.Päinvastoin täällähän ylistetään tuota mahtavaa piirtäjää!!!!!!! :D lukuun ottamatta jokusta Donin pilkkaajaa
Barksi
Käyttäjä Keno Don Rosa tarkoittikin, että ainakin kvaakissa haukutaan Rosaa. Ymmärrän tosin tuon hyvin. Donin piirustukset ovat ehkä hieman jäykän näköisiä. Mutta käsikirjoitukset ovat loistavia.
samppali
Kyllä, van Hornin käsikset on yleensä suht. lennokkaita, ja piirrostyyli hyvää, mutta Aku ja Roope näyttävät aivan maansa myyneiltä kenguruilta.
Hän on tätä "ok" kastia. Kuten melkein kaikki muutkin Akkarin piirtäjät.
TKal
William van Horn on varmasti yksi parhaista kymmensivuisten vitsisarjojen käsikirjoittajista, mutta samalla myös yksi huonoimmista piirtäjistä. Kun nämä taidot yhdistetään on tuloksena keskitasoinen sarjis. Sarjat toimisivat paremmin, jos niillä olisi parempi piirtäjä.
jarski
Tarinoiden ideat ovat useat hyviä kuten esimerkiksi kepposkeikassa, mutta en hirveästi pidä piirroksista. Ovathan nekin ihan hauskoja
KoDo
Ihan hyvä, mutta hän tekee ankoista oudon näköisiä.
Nigoz
van Horn on ihan ok ainakin mun mielestä, paitsi ne kärpäset...
En älyä mitä ne on. Hakannu kynäl paperii kun mitään ei tullut mieleen? :D
akuankka1313
Van Hornin haastattelussahan kerrottiin se. Työhuoneella lentelee aina kärpäsiä.
samppali
Pakkoko niitä kärpäsiä on kummiskaa joka ruutuun ahtaa? minusta ne on ärsyttäviä. Jotenkin vie aina huomion itse juonesta.
Haahulevia kärpäsiä! Pöh! :)
squid
Siis kyseessähän on vain tämän piirtäjän oma "tavaramerkki", josta piirtäjän tietää varmasti häneksi :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10