Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: William van Horn

(148 viestiä)
Anonymous
Plääh! HYI OLKOON! Aivan surkea piirtäjä ja käsikirjoittaja. Ei tee kunnolla taustaa,
nokat on aivan kamalia ja kässäreissä ei oo mitään jänskää!
Ehdottomasti surkein ankka piirtäjä. :P
Kreach
Minusta kyllä Van Hornin kässärit ovat tavallista parempia, mutta edelleenkin ne piirrokset...
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: KreachMinusta kyllä Van Hornin kässärit ovat tavallista parempia, mutta edelleenkin ne piirrokset...Tässä olen valitettavasti samaa mieltä.
William kirjoittaa ihan hyvin ja hänen ideansa ovat useimmiten muista poikkeavia(toistojakin löytyy), muttta itsekin en juuri hänen piirroksistaan välitä.
Moniko muistaa, William Van Hornin tekemiä Ankronikka sarjakuvia?
Itse pidän niistä kovin ja tiedän, että suomessakaan ei ole kaikkia näitä julkaistu. Mistäköhän syystä Ankronikkaa näkee muutenkin enää vain Jumbon sivulla?

Tavallisten 10-sivuisten lisäksi William tekee oivia seikkailkukertomuksia, mutta nuokin näyttävät ikävästi hävinneet. Koska hänkin työskentelee Egmontille, lienee syy selvä.
Inducksia selaillessani löysin vielä kaksi suomessa julkaisematonta pitkää sarjakuvaa, joiden kummankin piirroksista Van Horn vastaa.
Toiseen on tehnyt käsikirjoituksen John Lustig.
Oheisesta linkistä pääsette tarkastelemaan paremmin löytämiäni tarinoita: Kaksi tarinaa
Turtana
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Moniko muistaa, William Van Hornin tekemiä Ankronikka sarjakuvia?
Itse pidän niistä kovin ja tiedän, että suomessakaan ei ole kaikkia näitä julkaistu.

Niihin ei tosiaan helposti törmää. Itse oon lukenut vain kaksi, ja todella hulvattomia olivat. Kuinka monta Van Hornin Ankronikka tarinaa Suomessa edes on julkaistu?
Pullasorsa
Enpä tiedä, kyllä minusta Van Hornin piirroksetkin ovat hyvää laatua. Poika Noel taas osoittaa, että pojasta polvi pahenee...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TurtanaKuinka monta Van Hornin Ankronikka tarinaa Suomessa edes on julkaistu?
Yhdestätoista tarinasta Suomessa on julkaistu kahdeksan kappaletta. Eli vielä kolme julkaisematonta. Tuskin niitäkään tullaan hetkeen näkemään, paitsi ehkä Jumboissa.
Duke Duck
William van Horn on tosi hyvä piirtäjä, tosin Noel van Hornnista en tykkää yhtään.
Barksi
William niittää mainetta:

http://www.harveyawards.org/

Mikäli oikein laskin, oli ehdolla viidessä kategoriassa.
EmRA
Omasta mielestäni Hornin piirrosjälki on hyvää, ainoa häiritsevä asia vain on ne hyttyset siellä täällä.
Mutta tähänkin oli jokin selitys, oliko se niin että hornin työhuone on niitä täynnä?
Jotain tuollaista muistelin joskus lukeneeni.
William Van Horn on peruspiirtäjä jos minulta kysytään.
The Aku Man
Paras Hornin tarina on Aku Ankka: Lähikuvia, se on vain niin outo, mutta samalla hauska ja mielenkiintoinen. Hänellä on myös monia hyviä/kelvollisia tarinoita. Tykkään Hornin piirrosjäljestä, se on Sopivan yksinkertaista. Eihän Horn mihinkään Rosan tasolle ylety, mutta on hän silti hyvä piirtäjä.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManParas Hornin tarina on Aku Ankka: Lähikuvia, se on vain niin outo, mutta samalla hauska ja mielenkiintoinen. Hänellä on myös monia hyviä/kelvollisia tarinoita.
Lähikuvia on yhtä surkea kuin esim. Hornanharjun kummitus. Piirrosjälki karmeaa.
Crosby
Ankantekijät 5 tuli hommattua ja luettua. Arvostus Van Hornia kohtaan nousi jostain syystä kummasti, tuon kirjasen luettuani. Hyvää huumoria, outoja ja yliluonnollisia tapahtumia, salamyhkäistä tunnelmaa ja todella erikoisista piirroksista huolimatta jälki oli mukavaa. Ihme heppuli on kaveri, sillä ainekset olisi tavallaan kasassa inhokikseni, mutta ei sellaisia tuntemuksia tule. Päihittää selkeästi monet nykytekijöistä. Haastatteluista kävi myös ilmi, että mies on yhtä outo kuin tarinansa oikeastikin.
Ankka-fani
En tykkää hänen piirrosjäljestään ollenkaan.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KhilderEhdottomasti surkein ankka piirtäjä. :P
Ja Perego on parempi? Outoa...
Kreach
William on kyllä outo piirtäjä: Ensin pidän hänen tarinoistaan/piirroksistaan, sitten suorastaan vihaan niitä ja nyt ne on taas alkanut maistua ihan kelvollisilta tarinoilta/piirroksilta. Käsikirjoituksethan ovat aivan huippuluokkaa aina ollut melkeimpä, sopivan outoja, mutta hauskoja. Ennen Hornia julkaistiin melkeimpä joka toinen numero, nyt häntä tuskin näkee edes joka kuukausi. Harmittavaa. Mutta toisaalta tässä on nyt olla Taikissaagaa ja Auringon poikaa ja ollaan palattu ihan Klondikeenkin, joten jos nyt (vihdoin) mennään arkeen, vaikken sanoisikaan, että kaksi viimeksi mainittua tarinaa olisi huonoja, niin jos siellä sitten Van Hornia alkaisi tulemaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10