Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Eurooppataisto

(1463 viestiä)
Aku Vankka
Mullakin ois tulossa piakkoin yksi poissaolo. Lähdetään perjantaina viikonlopuksi reissuun, mutta koska pääsen perjantaina koneelle ennen lähtlä (koulun jälkeen) ja palaan jo sunnuntai-iltapäivänä, poissaolon voi laittaa lauantaille. Eli lauantaina en ole paikalla.
Kreach
1. käsky: Ostan 1k joukkoja Itä-Puolaan (8k)
2. käsky: Sota Ukrainaa vastaan.
3. käsky: Hyökkäys Ukrainaan (Itä-Puolasta)

Eli voitinko Ukrainan nyt itselleni vai teinkö jotain väärin? :/
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: KreachEli voitinko Ukrainan nyt itselleni vai teinkö jotain väärin? :/ Vissiin nyt Ukraina on sinun. Enpä ainakaan minä huomannut mitään virheitä.

Tulipa törmättyä tälläiseen uutiseen: http://www.ksml.fi/uutiset/ulkomaat/ven%C3%A4j%C3%A4-syytt%C3%A4%C3%A4-ukrainaa-taloussuhteiden-haittaamisesta/472881 No nytpä se tapahtui. Ukrainan johto vaihtui. ;D
Aku Vankka
Jooh, kyllä Kreatsi vissiin vei Ukrainan aa'lta. Minäkään en mitään virheitä huomannut, mutta kirja varmistakoot asian.
Kreach
Hyväksyn akkaridekkarin vasalliehdotuksen =)
Aku Vankka
Huhhuh, puolet pelaajista kohta jossain vasallissa, saa nähdä, miten käy.

Tyhmä ja hidasälyinen kuin kun satun olemaan, niin jos hyökkää johonkin valtioon, jossa on useampia eri alueita ja jokaisella alueella yksiköitä, pitääkö minun hyökätä jokaiselle alueelle yksitellen ja tappaa siten yksiköt, vai ovatko kaikki kyseisen valtion yksiköt eri alueiltakin puolustamassa?
Mac Ducky
Ehdotan Aku Vankalle, kolmoisvasallia wieriin sekä minun kanssani! ;)
Aku Vankka
Ah, vasalli. Totta kai minä nyt vasalliin suostun ;)
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTyhmä ja hidasälyinen kuin kun satun olemaan, niin jos hyökkää johonkin valtioon, jossa on useampia eri alueita ja jokaisella alueella yksiköitä, pitääkö minun hyökätä jokaiselle alueelle yksitellen ja tappaa siten yksiköt, vai ovatko kaikki kyseisen valtion yksiköt eri alueiltakin puolustamassa? Kerralla voi aina hyökätä ainoastaan yhdelle alueelle. Ja jokaisella alueella on ihan omat yksikkömäärät, eikä mistään muista alueilta sinne saavu lisää yksiköitä.

Hehhe, hienoa. ;)
Aku Vankka
Eli mitä enemmän alueita valtiossasi on, sitä paremmassa turvassa olet valloittajilta. Jos alueita on vain yksi, valtaajat voivat viedä valtiosi vain yhdellö hyökkäyksellä. Ah, onneksi Epsanjassa on sentään kaksi aluetta.
akkaridekkari
Kirjalle: Kolme tehdastani Itä-Venäjällä lisäävät kylläkin omaisuuttani päivittäin 600 ruplalla.

Nyt lisään Etelä-Venäjään 1000 yksikköä.

Näin siis:
akkaridekkari: Josif Stalin - Venäjä: Luoteis-Venäjä (7k, 0), Länsi-Venäjä (7k, 0), Itä-Venäjä (5k, 3), Etelä-Venäjä (6k, 0) (550k, +600, 5)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkari(550k, +600, 5)
Ei sulla noin paljon rahaa voi olla.
akkaridekkari
Ups. Uusiksi: akkaridekkari: Josif Stalin - Venäjä: Luoteis-Venäjä (7k, 0), Länsi-Venäjä (7k, 0), Itä-Venäjä (5k, 3), Etelä-Venäjä (6k, 0) (550, +600, 4)

Unohdin muuten kiittää Kreachia Vasallista. Nythän voisin tietenkin hyökätä Ukrainaan, ja voittaisin sodan aivan suvereenisti... mutta suunnitelmani ovat erilaiset.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariNythän voisin tietenkin hyökätä Ukrainaan, ja voittaisin sodan aivan suvereenisti... Ajattelitko vai liittolaisesi kimppuun hyökätä?

Jos sinulla on kolme tehdasta, niin sinun pitäisi kyllä saada päivässä 600 "ruplaa".
Mac Ducky
Ähh, ei mitään... Luin väärin.

Milloinkas minulla oikein tulee lisää rahaa tehtailtani? Vasta illallako, koska ne eilen illalla myös laitoin pystyyn?