Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Eurooppataisto

(1463 viestiä)
jojo3
Kirja, jos kysyn esimerkiksi joltain että "Jorma, kävisikö vasallivaltio tai kauttakulkusopimus?" niin meneekö siinä yksi vai kaksi käskyä? Vai meneekö siinä ollenkaan, meneekö se sitten kun on niinkuin vahvistettu se kummankin kantilta että "Teen vasallivaltion Jorman Lähi-Idän kanssa"? Kuinka niinkuin tarkalleen ottaen toimii.
Salwer1st/
Heh, tässä varmaan pitäisi kohta alkaa sääntöihin tutustumaan.

Luxemburggi tulloo ja voittaa!
kirja
Jokaisesta vaihtoehdoituksesta kuluu yksi käsky, hyväksyminen/hylkääminen on ilmaista.

X pyytää jotain vaihtoa Y:n kanssa (hinta: 1 käsky). Jos Y hyväksyy (ilmainen), se tapahtuu. Ei mitään vahvistuksia yms. asioita.

~kirja
jojo3
Lainaus käyttäjältä: kirjaJokaisesta vaihtoehdoituksesta kuluu yksi käsky, hyväksyminen/hylkääminen on ilmaista.

X pyytää jotain vaihtoa Y:n kanssa (hinta: 1 käsky). Jos Y hyväksyy (ilmainen), se tapahtuu. Ei mitään vahvistuksia yms. asioita.

Entäs jos ehdotan tyyliin "kävisikö vasallivaltio tai kauttakulkusopimus?", niin meneekö yksi vai kaksi käskyä kun samalla niinkuin kahta asiaa tavallaan ehdotan? Kaksi ilmeisesti?
kirja
Kaksi asiaa = kaksi käskyä.

~kirja
Mac Ducky
Miksi listoissa ei ole mukana IFF08? Hänhän on Churchill, eli johtaa Brittejä. Onko vetäytynyt pois, vai onko pelkkä virhe?

//Jaa...
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyMiksi listoissa ei ole mukana IFF08? Hänhän on Churchill, eli johtaa Brittejä. Onko vetäytynyt pois, vai onko pelkkä virhe?
Näin luki kirjan aloitusviestissä:
Lainaus käyttäjältä: kirja(Imfromfinland08 perui ilmoittautumisensa.)
IFF08:llahan oli jotain häikkää sen tietokoneen kanssa.
kirja
Lainaus käyttäjältä: kirja(Imfromfinland08 perui ilmoittautumisensa.)
Vetäytyi.

~kirja

// Hidas.

// Viestejä ei muokata!
jojo3
Noniin nyt vaan näitä käskyjä tuhlaamahan.

1. käsky: Pullasorsa, laitetaanko Vasallivaltio pystyyn? Meillä olisi aika vahva valtio sitten lännessä. Saisit yhteyden Tsekkiin, Puolaan, Itävaltaan ja Alankomaihin.
Ankkaristi
Nytkö, jos haluan sataman tehdä, niin maksan satasen siitä ja olen käyttänyt yhden käskyn, eikö vain? Niinkuin näin:
Käsky:
Rakennan sataman Islannin eteläpuolelle.

Noinko, vai? Ja voitko kertoa mihin Islannin satamalta pääsee? Ja olenko ymmärtänyt kaiken oikein, saattaa olla, että en. Ja toivottavasti kukaan ei naura, jos olen tehnyt nyt kaiken väärin...
Kreach
Hmm..

1. käsky: Länsi Puolaan 2k joukkoja, 500 rahalla... Jos ymmärsin oikein xD
kirja
Islannin lähisatamat:
Yhdistyneiden kunngaskuntien kaikki, Irlanti, Itä-Ranska, Belgia, Alankomaat, Norja, Tanska, Saksa.

~kirja
Kreach
Siis mitä? Pitääkö tässä heti ensiksi rakentaa tehdas (kaikella rahalla) ja mulla on enää 500 rahaa jäljellä. Muuten en saa koskaan lisää rahaa? (vaihtoja lukuunottamatta)
Mac Ducky
Ehdotan tässä Padille, että perut sodan. Siitä hyvästä jos toteutat tämän niin voisimme solmia vasallivaltio -sopimuksen, ja saisit siis kulkea maitteni kautta, muun muassa Sveitsiin, Ranskaan, Sloveniaan... Jos tämä ei käy niin tiedossa on raaka sota.
kirja
Lainaus käyttäjältä: kirjaRauhansopimusta (joka vaatii molempien hyväksynnän) ei voi tehdä, ennen kuin sota on kestänyt viisi päivää.
Mac Duckylle.

~kirja