Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Kirjoittaja

Aihe: Tavistapaaminen

(217 viestiä)
akuankka1313
No, mikäs tässä odotellessa pahisten löytymistä...
Anonymous
Toivottavasti kaikki pääsee olemaan useesti eivätkä vaan nuku. Vähän vaikeeta päätellä että onko tyyppi pahis jos hän ei käy aikoihin. >:(
Salwer1st/
Jaaha, näin tämäkin alkoi.

Onnea vaan kaikille peliin!

Eiköhän napata minun puolelleni voitto todennäköisesti viimeisestä juonittelupelistäni. ;D
Akuhullu97
Tähän aikaan pelistä on vielä aika hankala epäillä ketään, sen saa sitten nähdä. Wieriin viesti oli omituinen, mutta monille sattuu virheitä. Ei se nyt välttämättä pahis ole. ;D No joo, alun lisäksi arvioimista haittaa se, että jos jotkin eivät ole aktiivisia, tai muuten vain eivät ole vielä tänne vastanneet. No kyllä se tästä selkenee.
Ankkaristi
Mitäs tässä nyt tekisikään... Hankala epäillä ketään, kun mitään ei kunnolla ole vielä tapahtunut. Äänestyksessä niitä viestejä sitten alkaa virrata, kuten epäilyksiäkin. Nyt voin vain odottaa ja katsoa...
Ja minähän olen hyvis, koska miksi olisin yllättäen pahis, kun olen aina aikaisemmin ollut sen enemmistön puolella. Eihän se ole todennäköistä, eihän?
Anonymous
Minulla alkaa olla yksi epäilty.

Tosin eihän tässä vaiheessa vielä mitään tiedetä...
Aku Vankka
Niih. Peli pääsee kunnolla käyntiin vasta kun joku antaa ensimmäisen äänen. Tässä alkuvaiheessa on todella vaikea, oikeastaan lähes mahdotonta pystyä epäilemään ketään.

Rela, miten pystyt jo tässä vaiheessa epäilemään jotakuta pahikseksi?
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaNiih. Peli pääsee kunnolla käyntiin vasta kun joku antaa ensimmäisen äänen. Tässä alkuvaiheessa on todella vaikea, oikeastaan lähes mahdotonta pystyä epäilemään ketään.

Rela, miten pystyt jo tässä vaiheessa epäilemään jotakuta pahikseksi?

En edes itse tiedä... Ja luuletko että selostaisin sen sana sanalta?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaLainaus käyttäjältä: Aku VankkaNiih. Peli pääsee kunnolla käyntiin vasta kun joku antaa ensimmäisen äänen. Tässä alkuvaiheessa on todella vaikea, oikeastaan lähes mahdotonta pystyä epäilemään ketään.

Rela, miten pystyt jo tässä vaiheessa epäilemään jotakuta pahikseksi?

Jaa luuletko että selostaisin sen sana sanalta?

Eikös se ole perusidea. Perusteluja. Ketä ja minkä takia.

Pistän myöhemmin omia kommentteja.
Aku Vankka
On se jännää, miten toiset epäilevät jo toisia, kun kukaan ei ole vielä puhunut sanaakaan mitään sellaista, josta voisi kyseisen henkilön roolin arvata. Eli tuo Relankin 'epäilys' on enemmänkin arvaus.
Toke
Rela, näillä perustelemattomilla viesteillä ja epäilyillä alat helposti itse epäilyttämään. Voit toki kertoa sen nimen, niin saadaan ehkä jotain keskustelua aikaan. Itselläni ei ole vielä ketään epäiltyä.
Aku Vankka
Keskustelua tässä todellakin kaivattaisiin. Onneksi äänestysaikaa on keskiviikkoon saakka, minulla ei nimittäin tässä vaiheessa ole ainakaan ketään epäiltyä, johtuen juurikin siitä, että kunnon keskustelua josta voisi jotain päätellä, ei ole vielä syntynyt.
Kreach
Vankka nyt ainakin on kovin agressiivisesti lähtenyt: pyytelee keskustelua ja harmittelee, kun ei voi epäillä ketään. Ei siihen ensimmäistä ääntä tarvitse, että voi epäillä. Mitä minäkin tässä nyt teen? Haluaako Vankka sitä, että joku tulee ja huitsaisee äänen jollekin, ja että tätä voidaan epäillä ja sitten äänestää ulos sen takia, että avasi pelin? Näin mahdollinen pahis-Vankka voisi keplotella itsensä jatkoon.
On meinaan käynyt usein se (Ankkiksen peleissä), että ensimmäisenä äänen pistänyt tiputetaan.

Jahas, ketkäs muut sitten...

Wieriin outo aloitus hämää, mutta muuta ei sitten voikaan sanoa.

Rela vaikuttaa hieman yli-innokkaalta, ja Karhulan ;) -hymiö epäilyttää ;)
Aku Vankka
Vankka nyt on aina akhreshiivinen tällaisissa peleissa :)
akuankka1313
Aggressiiviset leimataan tästedes pahiksiksi. ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15