Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Kirjoittaja

Aihe: Tavistapaaminen

(217 viestiä)
Karhula
Frodon mielipide tai edes yksi viesti olisi kyllä kiva nähdä. Tällä hetkellä en oikeastaan osaa epäillä ketään, vaikka Rela hermoileekin. Hermoilu tosin saattaa johtua siitä, että hän on huvikseen kirjoittanut epäilyksestä, joka on todennäköisesti pelkkä arvaus ja pelkää nyt, että hänet pudotetaan. Saa nähdä, mitä tässä tekisin.

Kreach on myös alottanut pelin melko räväkästi ja aktiivisesti, jolla hän saattaa etsiä luottamusta muilta pelaajilta. En nyt varsinaisesti ala vielä tarkemmin mitään sanomaan, mutta tässä pieniä pohdintoja...
kirja
Tilanne:
2 DJ Rela (Toke, wierii2)
1 Kreach (DJ Rela)
1 Frodo (akuankka1313)

Pakkoäänestykset:
3. päivä:
akkaridekkari
akuankka1313
Akuhullu97
Aku Vankka
Ankkaristi
DJ Rela
Frodo
hjhh
jojo3
Karhula
Kreach
Padi
Pullasorsa
Salwer1st/
Toke
wierii2

~kirja

// päivitetty
Akuhullu97
Jaah, syntyi nytten taas keskustelua... Itse en näe vielä paljoa kenessäkään mitään omituista. Vähän nyt Relassa ja Ankkaristissa, Ehkä poissaolevissa Pulliksessa ja Frodossa. Heidän poissaoloonsa saattaa tosin olla ihan luonteva syy, kun eivät ole kokonaan Ankkiksessakaan olleet. Kreach on minun mielestäni ollut kohtalaisen tavallinen. Mutta ei sitä tässä vaiheessa peliä pysty kamalasti päättelemään, kun kauheasti mitään kysymyksiä ei ole esitetty. Ja jos joku laukoo yhden hataran tai omituisen kommentin, niin sehän on vähän sama, kuin että vaikka jos ajaisi kymmenestä ajokerrasta kerran ojaan. Eli ehkä vain sellainen "vahinko" joka ei toistu. Saa nähdä...
akkaridekkari
On hyvin mahdollista, että kummatkin pahikset ovat jo avanneet suunsa. Vielä ei voida tietää mitään, mutta väistämättä vähitellen alkaa muodostua pieniä epäilyjä, varmasti kaikilla.

Kreach tosiaan lähtenyt taas melko epäilevällä päällä peliin, yrittää etsiä kovasti syyllistä epäillen lähes kaikkia - ehkä se on vain hämäystä? Vai...? Toisaalta Krachin pelitapa on tosin aikaisemminkin ollut hiukan tällainen.

Relan viestit ovat hätäisiä, mutta paineen alla kuka tahansa voi sortua sellaiseen.

Akuhullu: Pullis heräsi juuri.
wierii2
Kokeillaan:

++ DJ Rela

Jotenkin vaikuttaa vaan niin epäilyttävältä. Yhtäkkiä unohtaakin, ketä epäilee ja niinpoispäin. Voinhan toki olla väärässä, mutta katsotaan...
Toke
Hm... Minä puolestani poistan DJ Relalle antamani äänen... Täytyy nyt vielä miettiä, kenelle ääneni menee.

--DJ Rela
Anonymous
Vaihdetaas:

-- Kreach
++ AkuAnkka1313 >:(

AkuAnkka1313:sel alkaa viestit olemaan pääasiakseen pelkkää vihjailua ja minusta tuntuu että hän salailee jotain. :s
Padi
Noniin, jännää tämä Relan sekoaminen, no en miekään mikään täydellinen ole näissä juon.peleissä :) Tällä hetkellä minulla ei ole mitään aavistusta pahiksista, pitänee ensimmäinen äänestys tehdä aika sokkona, katotaan sitten kuinka äänet jakautuu j.n.e. Äänestäminen menee minun osaltani huomiseksi, mutta sekin riippuu milloin päivä loppuu(?).
Padi
Jaa-a, minulla ei ole nyt mitään hajuu ketä äänestää, tänään se pitäisi kuitenkin vielä saada ulos kun huomenna on tennis heti koulun jälkeen ja pääsen siten vast seitsemältä koneelle. Eli heitetäänpäs, katotaan ensin osallisttujalistaa... Sanon ++akkaridekkari. Täysin hakuammuntaa, täysin hakuammuntaa mutta tässä vaiheessa en voi arvella mitään. No näillä mennään, tämä on silti ihan turha ääni kun olen ainoa joka häntä äänestää niin turha ääni, mutta sehän oli vähän tarkoituskin eli dekkari, en usko ett oot pahis mutta johonkin se on pistettävä. Nyt lopetan jo höpöttämisen :-X
Ankkaristi
Joudun nyt äänestämään, vaikka itselläni ei suurempia epäilyksiä olekaan. Ja kyllä Kreach, olen muuttanut pelitapaani (kaikki aina sanovat noin, kun aloitetaan uusi juonittelupeli) ja koetan olla melko aktiivinen, jotta minua ei epäiltäisi juuri epäaktiivisuudesta. Minulla ei nimittäin ole nykyään paljonkaan aikaa kirjoitella viestejä, joissa hyökkään agressiivisesti tai puolustan omia viestejäni.

++Karhula
Syyttelee vaivihkaa monia henkilöitä aina vähän väliä. Ei kuitenkaan lähetä useita epäilyviestejä, joten kyseinen toiminta tuntuuu hyvin pahismaiselta. Itsekin huomasin henkilön viestit vasta äskettäin, kun niissä ei ollut mitään huomioonotettavaa. Olen kuitenkin pahoillani, jos olet tavis ja äänestinkin nyt vain melko lailla arpapelillä jotakuta, kun en keksi ketä epäillä...
Karhula
En ole periaatteessa syytellyt ketään. Kertonut vain pienistä pohdinnoistani, sillä aikamoista hakuammuntaa on ainakin tämä ensimmäinen päivä.

Itse äänestän nyt:
++DJ Rela

En varsinaisesti epäillyt häntä, mutta yhtäkkinen äänen vaihtaminen aa1313:n tuntui hieman oudolta ja perustelutkin laihahkot.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: KreachAnkkaristi on aloittanut pelin oudosti. Ensimmäisessä viestissään sanoo, että on vaikea epäillä ketään ja haluaa vain odottaa ja katsoa. Ja tänään taas lähettää viestin, ettei vain näytä epäaktiiviselta. Ei viestit nyt kovin epäilyttäviä ole, mutta poikkeavat paljon Ankkarisitin edellisistä pelityyleistä.
Hyvä pointti. ;)
Jos nyt Frodo tulisi esille niin kuulisimme hänenkin mielipiteitään...
Kreach
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiJoudun nyt äänestämään, vaikka itselläni ei suurempia epäilyksiä olekaan. Ja kyllä Kreach, olen muuttanut pelitapaani (kaikki aina sanovat noin, kun aloitetaan uusi juonittelupeli) ja koetan olla melko aktiivinen, jotta minua ei epäiltäisi juuri epäaktiivisuudesta. Minulla ei nimittäin ole nykyään paljonkaan aikaa kirjoitella viestejä, joissa hyökkään agressiivisesti tai puolustan omia viestejäni.

++Karhula
Syyttelee vaivihkaa monia henkilöitä aina vähän väliä. Ei kuitenkaan lähetä useita epäilyviestejä, joten kyseinen toiminta tuntuuu hyvin pahismaiselta. Itsekin huomasin henkilön viestit vasta äskettäin, kun niissä ei ollut mitään huomioonotettavaa. Olen kuitenkin pahoillani, jos olet tavis ja äänestinkin nyt vain melko lailla arpapelillä jotakuta, kun en keksi ketä epäillä...

Ankkaristin viesti: lause kerrallaan.

1. Miten niin joudut nyt äänestämään? Pakollinen äänestäminen on vasta kolmantena päivänä. Hakuammunta ei kuitenkaan ole kovin hyvä vaihtoehto.
2. Ensin sanot, että koetat olla aktiivinen. Sitten sanot, että luultavasti tulet olemaan melko epäaktiivinen, koska sinulla ei ole aikaa. Hmm..
3. Karhulan äänestys: Perustelut ovat ihan ok, mutta vähän väkisinväännetyt (?). Sitten vielä pahoittelut.

Jaa-a. Ankkaristi epäilyttää.

Padi on kanssa ollut epäaktiivinen - yleensä yksi aktiivisimmista pelaajista. Katselee listaa ja arpapelillä valitsee jonkun nimen - juuri Akkaridekkarin, mikä oman käsitykseni mukaan on erittäin tärkeä pelaaja hyviksille (jos on hyvis).

Täytyy myöntää, että mielenkiintoisin kaikista juonittelupelien aloituksista: ääniä virtaa erisuuntiin.
Ketäs minä äänestän? Ankkaristin perustelut eivät oikein vakuuttaneet, mutta mutta Padi epäilyttää kanssa.
jojo3
++Kreach

Vähän hätäinen ääni täytyy antaa koska enää myöhemmin en tänään pääse koneelle.
Muttamutta, viime pelissä (jossa Kreach oli pahiksena), Kreachilla oli tälläinen omien epäilysten heittäminen taktiikkana ja yritti saada muita mukaan. Ja sehän toimi loistavasti. Kenties Kreach jatkaa samalla linjalla?

DJ Rela oli toinen epäilyni mutta näin tällä kertaa.
hjhh
Äänestän nyt, kun en ole varma tulenko tänään vielä koneelle.

++DJ Rela

Mielestäni Rela vaan on yksinkertaisesti epäilyttävin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15