Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Sivuston syksymiitti - Kirjamessut 2008

(119 viestiä)
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: BarksiJukkahan on ilmeisesti tämän Miitin "vetäjä"? Voisithan tehdä esimerkiksi niin, että olet kello 10, 12 & 14 (ajat voivat toki olla muitakin, kunhan heitin nuo) pääovien luona Ankkalinnake-kyltti kädessä. Silloin ei tarvitsisi välttämättä olla juuri tiettyyn aikaan tietyssä paikassa. Jotkun kun kuitenkin tulevat pidemmältäkin...
Yhdeksään mennessä kerkeäminen on minulle oikeastaan mahdotonta. Tulen miittiin varmasti ja Oulusta pitää tulla junalla. Juna lähtee Oulusta klo: 5.30 ja on perillä Helsingissä klo: 11.30.

Eli kerkeän miittiin varmaan klo: 12.00. ;)
jojo3
Nimmarinjakopiste on itse asiassa aika kaukana tuosta haastattelulavasta. Louhi on lavan nimi, nimmareita herrat jakavat Sanoman osastolla joka on 6c31. Etsikää joku netistä kartta (jos nyt yleensä on) ja katsokaa sieltä. Itse katsoin tuolta messulehdestä ja aika kaukana näytti Sanoman osasto olevan.
July
Lainaus käyttäjältä: BarksiJukkahan on ilmeisesti tämän Miitin "vetäjä"?
Ach. Sanottakoon nyt tässä vaiheessa, ennen kuin tulee lisää väärinkäsityksiä.
Ette tietenkään ole voineet tietää, mutta olen näillä näkymin tulossa miittiin ja kuten aina, takapiruilen Jukan järjestämissä miiteissä yleensä "sinä toisena järjestäjänä". Jukan kanssa siis suunnitellaan ja vedetään miitti. (Ja jos on valittamista, älkää valittako :D)
Tällä kertaa voisin vielä sanoa, että aion pyöriä paimentamassa kaikkia miittiin tulijoita, en vain kurrepartiota. Ja kuten jo aiemmin tässä topicissa todettiin, kaikki saavat kiertää itsekseen "miittiajan" ulkopuolella. Myös vetäjät. Nih.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: JukkaOvatko siis kaikki sillä kannalla, että virallinen ilmoittautuminen tarvitaan?
Mieluummin ei virallista ilmoittautumista. Helpompi itselle, jos ei ole, ja muutenkin jos vaikka eksyn siinä parin kilometrin matkalla niin hyvä siinä sitten alkaa sekoilemaan kun ei löydä eikä tiedä mistään mitään :P
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: MirkkuLainaus käyttäjältä: JukkaOvatko siis kaikki sillä kannalla, että virallinen ilmoittautuminen tarvitaan?
Mieluummin ei virallista ilmoittautumista. Helpompi itselle, jos ei ole, ja muutenkin jos vaikka eksyn siinä parin kilometrin matkalla niin hyvä siinä sitten alkaa sekoilemaan kun ei löydä eikä tiedä mistään mitään :P

Tuletko junalla Pasilaan?? Ei siitä messukeskukseen ole läheskään paria kilsaa.. Pari sataa metriä pikemminkin, ja hyvät opastukset, et voi eksyä! Ja jos sattuisit "eksymään" niin ainahan muilta voi neuvoa kysyä, ja näet kyllä minne suuntaan ihmisvirta menee, niin heitä seuraat ;)
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Tuletko junalla Pasilaan??Junalla kyllä olen tulossa. No hyvä, jos on helppo mennä, olen vain vähän epävarma. Kyllä kai sen matkan olen joskus enirosta katsonut, mutta lukumuisti ei ole mitä mahtavin :P. Tosiaan niitä ihmisiä onneksi löytyy, niin ei ihan suohon asti mene.
rhino
Onkos jo varmistunut toi yksityinen tapaaminen Miltonin ja Jippesin kanssa?
Musta 10.00 olisi paras aika tähän tapaamiseen, sillä jos se olisi 9.00, niin kaikki vähän kauempana asuvat eivät pääsisi pakosti sinne.
Jukka
Eli siis homman nimi on tämä: kaikkien halukkaiden kanssa tapaamme klo. 10.00 messukeskuksen sisäänkäynnillä (löytyy helposti kun tulette juna-asemalta päin.. :))

Lähdemme klo. 10.10 viimeistään sisälle messukeskukseen ja katsomaan piirtäjien haastajia. Yritän tavoittaa Heiskasen ja kysyä, josko voisimme piirtäjien kanssa tavata "yksityisesti". Tämä on siis enemmän vapaamuotoinen miitti, eli mitään ilmoittautumista tai muuta ei ole.. Kunhan vain mennään porukalla. Porukkaan voi liittyä milloin haluaa ja lähteä pois kun tykkää, itse olen varmaan lähden klo. 15-16 aikoihin.

En mitään kylttiä ala kantelemaan, mutta tunnistat mut kyllä helposti tämän kuvan perusteella:
http://img61.imageshack.us/img61/3179/jukkami3.jpg ja Julyn: http://img78.imageshack.us/img78/6704/75916088tq6.jpg (sori, oli pakko pistää.. ;))
Rohkeasti vain tuutte hihasta vetämään.
rhino
Lainaus käyttäjältä: JukkaEn mitään kylttiä ala kantelemaan, mutta tunnistat mut kyllä helposti tämän kuvan perusteella:
http://clownstep.irc-galleria.net/j/ima ... 1225075726 ja Julyn: http://boogaloo.irc-galleria.net/l/imag ... 1225024343 (sori, oli pakko pistää.. ;))
Rohkeasti vain tuutte hihasta vetämään.

Mulla ei ainakaan näy noi kuvat. Ruutuun vaan "pamahtaa": "403 - forbidden".
Turtana
Lainaus käyttäjältä: rhinoLainaus käyttäjältä: JukkaEn mitään kylttiä ala kantelemaan, mutta tunnistat mut kyllä helposti tämän kuvan perusteella:
http://clownstep.irc-galleria.net/j/ima ... 1225075726 ja Julyn: http://boogaloo.irc-galleria.net/l/imag ... 1225024343 (sori, oli pakko pistää.. ;))
Rohkeasti vain tuutte hihasta vetämään.

Mulla ei ainakaan näy noi kuvat. Ruutuun vaan "pamahtaa": "403 - forbidden".

Niinpä niin, sama juttu tällä. Pitänee vain arvailla kuka on kuka. Saa nähdä miten käy.
Jukka
Linkit vaihdettu toimiviksi.
July
... *hakkaa Jukkaa kääretortulla takaraivoon*

Ei muuta. Tulossa ollaan.
Fauntleroy
Oma tuleminen varmistui vasta pari päivää sitten. Eli tulossa ollaan. Sattui juuri sopivasti viikonloppu jolloin ei ole lätkäpelejä tai yms. :)

Tulen siis junalla jo perjantaina. Matkaa on vaivaiset 4 tuntia. Suomalaiseen en ihan kerkeä sillä juna on perillä klo 20, mutta ei se mitään. Messuille tulen parin kilometrin päästä, luultavasti kävellen tai siskoni pyörällä... ;D

Toivottavasti ei mene paljoa ohi aiheesta mutta tuleepahan kysyttyä: Aiotteko pyytää signeerauksia Ankantekijät 1:seen? Entä tämän viikon akkariin? Tai akkariin 4/05? Tai vaikkapa Pamauksen numeroon 12? Mietin vain, että pitäisikö ottaa nuo kaikki mukaan...
jojo3
Jooh, no ilmoittaudunpa itsekin virallisesti mukaan.
Yritän asemalta mahdollisimman nopeasti löytää itseni messukeskuksen sisäänkäyntiin. Jos en sellaista epämääräistä sakkia näe niin yritän parhaani mukaan etsiä teidät.
En varmaankaan koko aikaa miittiporukassa ole, mutta jonkun verran ainakin.

Edit.
Juna millä tulen on Pasilassa jo 9:36 (Pendolino), joten olen ihan ajoissa paikalla.
akuankka1313
Toivon mukaan olen pysynyt kärryillä... Kokoonnumme siis messukeskuksen eteen klo 10? Jos sisälle niin minne? Voikohan signeerauksia pyytää tämän viikon Akkariin? Vähän kun tätä ketjua olen lukenut, niin melkoiselta sekametelisopalta vaikuttaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8