Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Paras kouluaine?

(86 viestiä)
Anonymous
:D Moikka taas! :D

Mikä on paras kouluaine?
Mun on matikka ja kuvis . Entä teiän? Uskonto on kamalaa! Siinä on myös kamala opettaja!
Vastatkaa viestinä tai äänestäkää! :D
Shinkansen
Matematiikka se on yleensä ollu. Onpa vaan hauska osata sellaiset asiat.

(Vaihdoin muuten nuo ja-sanat tai-sanoiksi äänestyksessä useimmissa kohdissa ettei ole niin hämmentävää :P )
Anonymous
Historia for teh win!
PetteriZ
Kyllä se tonne Bilsan ja sen tyyppisten puolelle menee mutta kuviskin on kivaa :D
Destiny
Oikeastaan minulla ei ole varsinaisesti mitään yhtäkään oppiainetta vastaan, mutta yksi on minun mielessäni selkeästi ylitse muiden: kemia. Olen kahdeksannelta luokalta saakka pitänyt siitä kaikkein eniten. Se on vain juuri sopivan loogista, ja olen pienestä pitäen tykännyt leikkiä koeputkilla :P. Kokeelliset tehtävät ovat kemian parasta antia, mutta teoreettisessa osassakin on puolensa. Kemian tunneilta irtoaa mukavaa nippelitietoa aivan tavallisista arjen asioista. Muista kouluaineista voisin vielä mainita toki äidinkielen, matematiikan ja historian, mutta kemialle menee ääneni.
July
Kuvaamataito. Historia ja yhteiskuntaoppi tulevat seuraavana (jota en muuten olisi uskonut, ala-asteella inhosin historiaa koko sydämestäni. johtui varmaan oppikirjasta).
Anonymous
Historia, Kemia ja Biologia on ne kaikista mielenkiintoisemmat. Kuvaamataito on myös hauskaa, mutta alkaa jotenkin olla tylsää kun ei ole haastetta. Englannissakin sama juttu kun kaikki osaa jo. heh.
juketsu
Liikka ja Matikka on parhaita.
Anonymous
Paras vaihtoehtohan tosta puuttui nimittäin KÖKSÄ. Mikäs sen mukavampaa kuin tehdä ruokaa, ja syödä sitä :D. Mulla sitä on vielä perjantain kolme ekaa tuntia ja samana päivänä vielä kaksi tuntia kuvista,vuhuu :).
squid
Ja onko köksä teillä vain ruuan laittoa? Eipä ole kovin vaativaa...

Meillä ainakin pestiin pyykkiä, opeteltiin mankelin käyttö, tiskattiin....
Anonymous
Paras tunnustaa tässä kun kotitalous on puheenaiheena, että olen aina ollut huono kotitaloudessa. Vitosia, Kutosia ja jopa seiskoja on todistuksessa ollut. En edes osaa keittää vettä (heh). Jotenkin se ruuanlaitto ei mene päähäni. Olen varma tulevaisuudesta, että minusta ei tule kokkia.
Anonymous
Mietin kauan aikaa liikunnan ja kuvaamataidon välillä, mutta vastasin lopulta: "joku muu". Eli, minun mielestäni listasta puuttuva ruotsi on paras kouluaine. Ruotsi on mielestäni helppoa, hyödyllistä ja opettajammekin on ihan ok. Englanti on myös ihan kätevä aine, mutta välillä se on minulle hankalaa, kun meni ala-asteen englanti nukkuessa ja nyt se kostautuu, kun sitä haluaisi viimein oppia. Taas liikunta on välillä kivaa, välillä ei. Riippuu siitä mitä teemme. Kaukalopallo, luistelu, salibandy, pesäpallo, sulkkis, lentopallo - jee kivaa! Mutta taas uinti, telinevoimistelu ja koripallo on hirveää. Vihaan korista. Uinnissakaan ole mitään muuta, mutta kun minulla on pitkät hiukset ja uimahallille pitää kävellä kilometri, niin näin pakkasella se on ikävää kävellä märillä hiuksilla. Varsinkin, kun pitää pitää kiirettä, että ehtii linja-autoon. Ja eihän paikkakuntamme pienessä altaassa ole kiva polskia 20:n ihmisen kanssa samassa lilluveessä. Hyi.

Kuvaamataito on kyllä kaikista aineista ehdottomasti paras, mutta minulla vain ei ole sitä. Siksi valitsin ruotsin, vaikka olenkin kuviksessa vahvimmilla. En päässyt uuden koulun kuvisryhmään, koska vanhassa koulussa - joka lopetettiin - ei ollut riittävästi halukkaita valinnaiseen kuvikseen. Nyt, kun olisi mahdollisuus, en päässyt vaihtamaan valinnaisryhmää. Ihan tyhmää. Yrittäkää muuten tottua, kirjoitan aina hirveän pitkiä posteja.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: JuusofinJa onko köksä teillä vain ruuan laittoa? Eipä ole kovin vaativaa...

Meillä ainakin pestiin pyykkiä, opeteltiin mankelin käyttö, tiskattiin....
Vielä vähän aikaa on pelkkää ruuan tekoa,mutta viimenen jakso on sitten pelkkää pyykkiä ja muuta semmosta.Että vielä tähän asti köksä jjyrää :D.
Anonymous
Laitoin kohtaan joku muu, sillä rakastan ranskaa yli kaiken! Pidän myös historiasta, uskonnosta ja kuviksesta. :D
Anonymous
Uskonnosta?! Koulun uskonnontunnit ovat tylsiä kuin mätäomenat.
En ole koskaan tykännyt koulun uskonnontunnista ja onneksi vaihoin sen ET:hen. En kadu päätöstä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6