Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Avatar-topic

(124 viestiä)
Kreach
Joko näkyy?

//July, vaihda topicin nimeksi "Avatarkeskustelua" tms :D

//Ei vaihda, July lukottaa kun ette kuunnelleet!
July
Avatar-keskustelu avataan uudella otsikolla, mutta suljetaan välittömästi uudelleen ilman erillistä ilmoitusta, jos väärinkäyttöä esiintyy.

-Ylläpito
Aku Vankka
Noniin, odotettu avataritopikki palasi.

En tiedä, pitäisikö minun jo vaihtaa avataria. Ainakin tämä nykyinen on jo alkanut tuntumaan tutulta, mutta vaihtelukin virkistäisi. Jos vaihdan, niin varmaankin tämän viikon sisässä.
Kreach
No niin, kiitos July.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEn tiedä, pitäisikö minun jo vaihtaa avataria. Ainakin tämä nykyinen on jo alkanut tuntumaan tutulta, mutta vaihtelukin virkistäisi. Jos vaihdan, niin varmaankin tämän viikon sisässä.
Jaa-a. Pidän kyllä nykyisestäsi, mutta kuvana melko neutraali, vaikka vähän erikoinenkin (lasikupu).

Itse pidän avatarini väristä: vihreä + Akun yksinkertainen naama, en ihan heti aio sitä varmaankaan vaihtaa. Näkyykö se muuten teille?
Mirkku
Kyllä minulle ainakin.

Pitäisi varmaankin hommata tuohon joku kuva. Yritin laittaa siihen itsepiirtämääni, mutta se oli liian iso. Kun aloittaa venkslaamaan koneen kanssa niin siinä vierähtää helposti hyväkin tovi, kun on niin taitamaton koneenkäsittelijä.
Anonymous
Mistäs muuten saisikaan hyviä AA avatareja? Kun haluaisin vaihtaa tän yhen?
Aku Vankka
http://www.donaldduckweb.nl/avatars/

Tuolta löysin omani, siellä on paljon hyviä avatareja, lukuisia Barksin/Rosan tekemiä ja paljon muitakin. Minun lisäkseni ainakin Token, Pulliksen ja T@ikiksen avat on otettu sieltä, varmasti moni muukin. Että hyviä kuvia sieltä ainakin saa.
Toke
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTuolta löysin omani, siellä on paljon hyviä avatareja, lukuisia Barksin/Rosan tekemiä ja paljon muitakin. Minun lisäkseni ainakin Token, Pulliksen ja T@ikiksen avat on otettu sieltä, varmasti moni muukin. Että hyviä kuvia sieltä ainakin saa. Näin on. Tuolta on avatarini otettu. Meinasin juuri laittaa itse tuon osoitteen, mutta meteorologi ehti ensin. Hyviä kuvia on tarjolla tuolla.
Anonymous
Kiitti linkistä! Todella hyviä kuvia ja vielä valmiina 80px. Ei tarvinnut muokata photolla. Jos joku huomaa että jollain muulla on tämä avatar täälä niin vaihdanhan minä.
Mac Ducky
Nyt tuli vaihdettua avatarta, tulevan juonittelupelin kunniaksi. Pulpun Pallehan se tuossa onkin, kuten on myös roolini IV:ssä. Saatan jopa pitääkkin tämän pelin jälkeen, vaihtelun vuoksi. :)
Ankkaristi
Tähän topaan ei sitten ole tullut pitkään aikaan viestejä, vaikka sitä niin paljon odotettiin, että lukko avataan taas.

Joka tapauksessa, minä menin ja muutin avaani jouluisemmaksi. Vankan kisaan en osallistunut, koska ajattelin, että enhän minä pysty tekemään Paintilla yhtään mitään. Mutta ihme kyllä jotain osasin silti väkertää. Toivottavasti pidätte :) .
Bomber
Minäkin väänsin nyt jotain Vankan kilpailuun, ei kyllä paintilla kovin kaunista jälkeä saa..
Frodo
Itsekkin vaihdoin jouluiseen kuvaan Vankan kisan takia. Avasta on kaksi versiota, ilman Akun lakkia ja sitten on tämä lakilla. Mielestäni ilman lakkia ava on parempi, mutta kun Akuun littyvä sen piti olla:D
Aku Vankka
Myös minä vaihdoin oman kisani innoittamana avatarin jouluiseksi - kuten monilla muillakin, lunta on taustalla. Jos jaksan, saatan yrittää jollain kuman ilveellä värkätä avaan myös tonttulakkia.
Akuhullu97
Vaihdoin minäkin nyt tällaiseksi jouluiseksi kuvaksi. Paintilla ihan vain värkkäsin Barksin kuvasta. : D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9