Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Matrix vs. Star Wars?

(87 viestiä)
Fergus
Jaa-a vaikka täällä näkyy olevan melko paljon sellaisia "jou sebek star wars xDxD" tyyppejä pistän silti kyselyn pystyyn. Kun viikonloppuna tuli Matrix the Original ja elokuvateattereihin on tulossa Sithin kosto heräsi armoton taistelu siitä kumpi on parempi:
Matrix trilogia vai star wars sixologia?
Destiny
Star Wars, ehdottomasti. Tähtien sota on aina kuulunut all-time favoriteihini ja luultavasti myös tulee pysymään sillä listalla kärkipäässä. Star Wars Episode I & II eivät olleet parhaita mahdollisia elokuvia, mutta nekin olivat ihan mukiinmeneviä. Paras Tähtien sota on tietenkin Episodi VI: Jedin paluu. Tämä siksi, että moni asia selkenee tässä osassa, ja suosikkihahmoni, Darth Vader, käänty lopussa valon puolelle. Haluaisin kovasti Tähtien sota trilogia DVD-paketin, mutta toistaiseksi voin surullisena ilmoittaa, että omistan vain episodi I:n ja senkin VHS:nä.

Älkää saako tästä vaikutelmaa, etten pitäisi Matrixista, sillä minä pidän molemmista. Star Wars vain vie tässä kaksinkamppailussa voiton. Matrixeista pidän eniten tietenkin ensimmäisestä osasta. Kukapa ei pitäisi? Matrix trilogia huononi loppua kohti, jättäen kolmannen osan kaikkein huonoimmaksi. Parhaita hahmoja/asioita Matrixissa on Mouse, Switch ja Trinityn nahka-asusteet :P¨¨¨¨¨¨¨¨.
squid
Köh köh... Mitäs tämä tämmöinen pelleily on? Siis ei ole mitään muuta baihtoehtoa kuin Star Wars. Arvatkaapas kellä muuten on Sithin koston ensi-iltaan lippu? Minulla!

Kyseisestä elokuvasta tulee kuitenkin kaikkean selventävin. Ja alkuperäinen trilogiakin myisi miljoonia, vaikka se juuri nyt tulisi, täysin muuttumattomana.

May the Force be with you. Allways.
July
Star Wars. Ehdottomasti. Olen aina ollut kova SW-fani, ja jotenkin se vain on osa menneisyyttäni. Isäni tykkäsi katsoa paljon Star Warseja ja tykkää edelleen. Tarkoitan... Jos ei ollut tekemistä, videot päälle ja Star Wars tai Indiana Jones pyörimään.

^^; Olenpa taas niin älyttömän sekava. Laitetaan kipeyden piikkiin.

Mutta juu, Star Wars vei sydämeni (ARGH! Luke Skywalkerin SILMÄT, sen SILMÄT! Voi luoja, kuka voi olla noin kuolattava? Meikä saa kamalan nosebleed-kohtauksen joka kerta kun näen ne SILMÄT! *happy tears and nosebleed*).
Jukka
Ehdottomasti Star Wars.
Star Wars:sissa on niin hyvä trilogia, että ei usko, ennekuin näkee.
Odotan innolla, että Star Wars III tulee elokuvateattereihin.
Anonymous
Katsottuani tässä taannoin Matrixin tulin siihen tulokseen että kyllähän se Star Wars on parempi. Siinä on jotain... sanoinkuvaamatonta. Se on kertakaikkiaan mahtava *kaivaa lasermiekan* May tha Force be With You. *rahisevaa hengitystä* "I'm your father."
squid
Paras henkilö on muuten Yoda. Sillä on ainakin kovimmat jutut. Tässä muutamia:

Do, or do not. There is no try

There go, you must

Luke: I'm not a afraid
Yoda: You will be, you will be(kuvitelkaa tämä yoda äänellä)

Paras on kuitenkin, minunkin mottoni, tuo Do, or do not. There is no try.
July
Aww. Kyllä, Yoda on ihana pikkuolento joka tekisi mieli ottaa unileluksi xD

Joku näki juuri leffateatterissa SW kolmosen trailerin... Ja verenvuodatus oli valtava. Sitäpaitsi aivot lensivät takaseinään... Yhdellä sanalla kuolattavaa. ^^
Varmasti menen katsomaan.
Anonymous
Lataisin kyllä trailerin, mutta kone on tehoissaan omaa luokkaansa, että jätän lataamisen väliin... Minkä ihmeen takia pahan pitää aina lopussa saada köniinsä? Tietääkö kukaan mitään siitä, mitä tapahtui Obi-Wan Kenobin ja Anakin Skywalkerin viimeisessä kohtauksessa? Eli minne Obi-Wan katosi?

Nyt kun kysymykset ja offtopiccaus on tehty, niin lähden kuolaamaan screenshotteja. Jos niitä on...
Destiny
Mahdollinen Spoilerivaroitus, spoilerifanaatikot skipatkaa viesti

Minun käsitykseni mukaan Anakin/Vader käyttää laitteitaan juuri Benin takia. Eli heidän viimeisessä kohtaamisessaan Anakin ottaa köniinsä ja vahvasti, mutta sitten Palpatine, tai joku muu, tulee ja pelastaa Anakinin pälkähästä. Tämä on kaiketi yleisin spekulaatio aiheista "Mitä tapahtuu Anakinin ja Benin viim. kohtaamisessa", ja "Mistä Vader sai ne kaikki kojeensa."

Ben sitten häipyi itsekin Anakinia/Vaderia pakoon, järjestettyään ensin Leian ja Luken pois Vaderin ulottuvilta.
squid
Omasta mielestäni Obi katoaa juuri siksi, että tarpeen vaatiessa pääsee takasin auttamaan/suojelemaan Lukea ja Leiaa. Yoda taas menee Dagobahiin siksi, että hän voi kouluttaa Luken/Leian sitten, kun sen aika koittaa... Mutta tämä on vain oma mielikuvani
Fergus
Simpsutti sentään tämä keskustelu on starwars vs. Matrix ei Starwaras vs. Starwars. Swichin asusteet ja look on koko elokuvan paras juttu olenkun jo etsinyt samanlaista nahkatyakkia ja valkoista puvuntakkia...
Sääli että hän kuolee heti alussa lähes. Mielestäni matrixissa on pieni epäkohta. Kun johdot katkaistaan eikö sen hhenkilön joka on matrixissa pitäisi herätä eikä kuolla? No toisaaltahan se on hyvä noinkin koska jos jotain yritetään murruttaa niin *naps* johto irti.
olen nähnyt Starwarsseja ja ne ovat mielestänin niin mahdottoman huonoja. niissä ei ole juonta eikä actionia ja tehostekikkailutkin ovat älyttömän laim eita. Jos porukka täällä on noin paljon tohon aivottomaan kohellukseen niiin taidan jättää koko foorumin. Maailman historiassa Matrix johtaa selvästi myös koulussa kaikki on enemmän matrixiin. Matrix on luonut uuden ulottuvuuden. Uuden tavan taistella uuden tavan tehdä tehosteita uuden tavan tehdä elokuvia. Se on uskomaton.
Varmaan mitän elokuvaa ei ole kopioitu niin paljon vuoden 1999 jälkeen.
Siinä on huumoria ja siinä on Actionia. Siinä on sitä jotain.
huhhuh se elokuva todella hivelee silmiä.
Destiny
Lainaus käyttäjältä: FergusMielestäni matrixissa on pieni epäkohta. Kun johdot katkaistaan eikö sen hhenkilön joka on matrixissa pitäisi herätä eikä kuolla? No toisaaltahan se on hyvä noinkin koska jos jotain yritetään murruttaa niin *naps* johto irti.
Minä muistelisin, että ihmisen mieli irtaantui ruumiista ja siirtyi Matrixiin. Tämä johto piti näitä kahta linkitettyinä toisiinsa. Kun johto revittiin irti, linkki katosi. Melko suora lainaus matrixista: "ruumis ei voi elää ilman sielua ja toisinpäin."

Lainaus käyttäjältä: FergusVarmaan mitän elokuvaa ei ole kopioitu niin paljon vuoden 1999 jälkeen.
Niin, no. Alkuperäiset Tähtien sodat (ne joita tässä fanitetaan) ilmestyivätkin (suomessa) välillä 1977-1987(muistaakseni, joku korjatkoon mikäli on väärin). Näiden alkuperäisten fanien lainailuinnostus on jo ehtinyt siis hieman laimentua. Noin varmaan sanottiin episodi IV:stäkin joskus vuonna 1985 :P.
July
Pitää kyllä sanoa, Fergus, että viestissäsi oli muutama epäkohta.
Eikö Star Wars ole luonut uutta ulottuvuutta?
Eikö Star Wars ole luonut uuden tavan taistella?
Eikö Star Wars ole luonut uuden tavan tehdä tehosteita?
Eikö Star Wars ole luonut uuden tavan tehdä elokuvia?
Eikö Star Wars ole uskomaton?

Mielestäni Star Wars on kaikkea tätä, ja enemmänkin. Star Wars jatkuu ilman minkäänlaista pakon makua, täydellisen saumattomasti. Star Warsin huumorin löytää kyllä, jos sitä osaa etsiä. Star Warsin idea on jo itsenään niin upea, että päätä alkaa huimata.
Tietenkin siinäkin on omat pienet vikansa, kuten kaikissa elokuvissa. Esimerkkeinä mainittakoon, että avaruus on tyhjiö, siellä eivät kuulu äänet. Tietenkin Matrixissakin on oma maailmansa, mutta ei siihen osaa ihastua ja rakastua samaan tapaan, kuin Star Warsin maailmaan ja olioihin. Ajatus siitä, että muilla planeetoilla tosiaan olisi elämää, on aivan uskomattoman kiehtova. Jotain sellaista, mitä ei sinänsä osaa kuvitellakaan. Kuitenkin Lucas sai kaiken tämän kuvattua kuuteen filmiin, jotka kertovat muusta elämästä avaruudessa..

Jos pysymisesi tällä foorumilla riippuu siitä, mistä elokuvista muut pitävät, ja mistä elokuvista itse pidät, on arvomaailmasi aika kieroutunut.

Pälpätän taas ^^;
squid
Ja minä voin vaikka lyödä vetoa, että ilman Star Warsin erikoistehosteita, ja kuvaustyylejä, ei olisi mitään Matrix sotkuja!

Jos joku haluaa ruveta väittelemään Star Warsista, niin olen aina valmis :P
Sivuja: 1 2 3 4 5 6