Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Matrix vs. Star Wars?

(87 viestiä)
July
Juuso, mie olen täällä backuppina.

(Olipa taas niin turha viesti..)
Fergus
Lainaus:Jos pysymisesi tällä foorumilla riippuu siitä, mistä elokuvista muut pitävät, ja mistä elokuvista itse pidät, on arvomaailmasi aika kieroutunut.
varoitinhan että minulla on vahvat mielipiteet. Ehkä se oli vitsi katos. En vain yksinkertaqisesti pidä starwarsista koska se on mielestäni liian lapsellinen kuten harry potterkin. Mä oon oikeesti luullu että starwars on joku vitsi mutta kaikki on näköjaan ihan tosissaan siihen
July
Vahvat mielipiteet? Jaah. Tuota voisi jo kutsua jääräpäisyydeksi tai jopa tyhmyydeksi. Ja älä nyt käsitä väärin, tarkoitukseni ei ole loukata, mutta näin itse sen kuvailisin.

Lapsellinen? Hum. Enpä voisi sanoa noin. Mielestäni Matrix on enemmänkin sillä lapsellisuuden rajamailla.

EDIT:/ Tulipa taas kylmää tekstiä. Huonon päivän syytä.
Destiny
Niin, tästä kertoo jo Tähtien sodan fanikuntakin. Suurin osa faneista oli nuorisoa kun ensimmäinen tuli elokuviin. Suurin osa heistä on edelleen faneja. Ei minun mielestäni yli 40 vuotiasta voi sanoa lapseksi parhaalla tahdollakaan.

Kuitenkin, tässä ny ollaan jo keskusteltu tästä minun mielestäni tarpeeksi, ja voisi olla aiheellista palata takaisin tämän threadin aiheeseen. Etteivät kiltit pormestarisedät suutu ^^.
Leo
Muistaakseni jossain haastattelussa Lucas sanoi "loimme erikoistehosteita ennenkuin erikoistehosteita oli keksitty". Varmaan näkyisi siis vähän Matrixissakin jos Star Warseja ei olisi ikinä tehty. Ja vastatakseni kysymykseen: Star Wars on ehdottomasti parempi, sunnuntaina katson viimeisenkin osan.
Anonymous
Star Wars, ehdottomasti. Se nyt vain on parempi, vaikka uudet himmentävätkin loistoa.
squid
Kaikki osat olen nyt nähnyt, ja huomenna(maanantai) katsomaan uudestaan :p
Fergus
Lainaus:Lapsellinen? Hum. Enpä voisi sanoa noin. Mielestäni Matrix on enemmänkin sillä lapsellisuuden rajamailla.
Matrix tarina on liian aikuinen tämän paikan asukkaiden ymmärrettäväksi. Ymmärrän kyllä jos joku 10 vuotias katsoo star Wares elokuvia mutta musta ne vaan on niin kuivia. Makuasioista voi kiistellä muttei näköjään asiallisesti...
Matrix on helmi ei muuta voi sanoa. Sitä paitsi Matrixin viehätys perustuu oikeasti niihin upeisiin vaatteisiin jota esim. Seichillä on. Olen ettinyt samanlaista takkia jo pitkään.
Destiny
Ei käy kieltäminen. Matrixissa käytetyt asusteet ovat todella tyylikkäitä. Ja tarinakin on hyvä, mitä en ole missään vaiheessa kieltänytkään. Mielestäni Star Wars on vain parempi.

Te jotka olette nähneet Tähtien sodan alkuperäisestä trilogiasta vuonna 1997 tehdyt "Special editionit" ja alkuperäiset elokuvat, voitte varmaankin sanoa, kummat olivat mielestänne parempia? Itse olen alkuperäisten kannalla, periaatteessa ilman syytä. Ne vain ovat parempia :) .

edit. Hieman kirjoitusasua muoksin vain...
July
Lainaus käyttäjältä: FergusSitä paitsi Matrixin viehätys perustuu oikeasti niihin upeisiin vaatteisiin jota esim. Seichillä on. Olen ettinyt samanlaista takkia jo pitkään.
Täytyy kyllä myöntää että ne asut ovat aika... pornoja. Mutta itse pidän kuitenkin enemmän Star Warsista, se vaan on sellainen asia, josta en tingi.. Ja nyt tosiaan täytyy vielä tarkentaa, että pidän niistä vanhemmista versioista, nelosesta kutoseen. Uudet episodit ovat... Noh, ovat mitä ovat.
Fergus
Niin joo ne on ne vaatteet ja se tyyppi josta puhuin on Swich joka pukeutuu kauttaaltaan valkoiseksi. Se on niin älyttömän tyylikäs. Harmi vaan että se kuolee ihan siinä alussa melkein. Onhan neollakin aivan uskomattoman upeat vaatteet.
Anonymous
Fergus, jos viitsisit yrittää kirjoitta erisnimet isolla alkukirjaimella ja muutenkin ilman aivan kauheaa puhekielityyliä niin olisin aika kiitollinen.

Matrix on aika lapsellinen. Neo kuolee. Mutta koska rakkasu on saduissakin voittamaton, Neo herää henkiin ja pieksii ohimennen 6000 agentti Smithiä. Mutta muuten uskaltaisin väittää, että Matrix olisi hiukan paremmalla hionnalla ollut sangen hyvä ja viihdyttävä elokuva. Ensimmäinen osa oli varsin mainio.

Sitten Star Warsia. Star Warsissa käytettiin ensimmäisenä erikoistehosteita joita ei ennen ollut, esim. kun avaruusalus lentää, ei näy lankoja ja muutenkin aidomman näköinen (sikäli kun edes tiedämme jotain avaruudessalentämisestä). Ja ilmaisen ihan selvästi pettyneeni Star Warsin ns. prologi-episodeihin. Niistä on aika lailla karsittu viehätystä pois. Sääli.
Fergus
Lainaus:rakkasu Mitäs puhekieltä tuo sitten on.

Lainaus:Matrix on aika lapsellinen. Neo kuolee. Mutta koska rakkasu on saduissakin voittamaton, Neo herää henkiin ja pieksii ohimennen 6000 agentti Smithiä
Ensinnäkin Neo kuolee agentti Cypherin luoteihin ja herää henkiin emutta ei rakkauden vaan sen vuoksi että hän on "valittu". Ja valittu tulee heräämään kuolleista kuten oraakkeli kertoo. Ja Neo ei todellakaan voita agentteja tuosta vain vaan tarvitsee ystäviensä apua. Sitäpaitsi Cypher voittaa hänet useimmissa taisteluissa. Starwarsista en tiedä mutta oletan että sekin päättyy suht onnellisesti?
Leo
Lainaus käyttäjältä: FergusEnsinnäkin Neo kuolee agentti Cypherin luoteihin ja herää henkiin emutta ei rakkauden vaan sen vuoksi että hän on "valittu".
Agentti Cypher? Joku kertakäyttöhenkilö vai? Tiesin vain Smithin.

Eivätkä Star Warsit nyt niin lapsellisia voi olla. Yhtä lapsellisia kuin Alien (Avaruusolio tappaa ihmisiä ja he ovat pakokauhun vallassa? Todella lapsellista).

Kaksi ensimmäistä Matrixia oli ihan hyviä (ja nyt joku huutaa, että eihän siitä tokastakaan ollut mihinkään. Kyllä siitä oli.), mutta kolmas osa oli täydellinen floppi.

Tykkään myös Star Wars I-III:sta ja ihmettelenkin mikä niissä muiden mielestä on vikana. Kolmas episodi oli hyvä, vaikka joka paikassa haukutaankin Lucasia. Jos yksi kriitikko huomaa yhden huonosti ohjatun kohtauksen etsii toinen niitä silmä tarkkana ja kolmas vielä enemmän. Kohta kaikki huomaavat 'omakätisesti' kuinka huono se Lucas onkaan.

Veikkaanpa, että jos vaikkapa Kummisetä (vai mitä elokuvaa täällä kunnioitetaan) jaettaisiin ihmisille siten, että jokainen ihminen saisi yhden kohtauksen tarkasteltavaksi alkaisi huonoa ohjausta löytyä ja lopulta koko elokuva olisikin aivan paska. Ei minulla silti Kummisetää vastaan mitään ole, hyvä elokuva.
squid
Hmm....

Entäpäs, jos ei olisi Star Wars:sia koskaan ruvettu tekemään? Tuskin olisi mitään Matrixeja, Alienia, Titanicia... jne jne...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6