Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Hattrick

(113 viestiä)
TKal
Hattrick on ilmainen selaimessa pelattava online-jalkapallomanagerointipeli. Ideana on luoda oma jalkapallojoukkue ja hoidella sen asioita menestyksekkäästi. Voit esimerkiksi ostaa ja myydä pelaajia, uudistaa stadionia, valita otteluihin kokoonpanon, palkata ja erottaa asiantuntijoita sekä yrittää pitää sponsorit tyytyväisinä. Jos peli vaikuttaa kiinnostavalta sitä kannattaa kokeilla: se on saatavilla suomen kielisenä eikä se maksa mitään. Rekisteröityä voit osoitteessa www.hattrick.org.

Itse olen pelannut peliä vuodesta 2004 alkaen. Joukkueeni nimi on Paviaanit ja se pelaa Suomen sarjassa VIII.833. Jos Ankkiksesta vain löytyy muita Hattrickin pelaajia, niin siitä vaan haastamaan joukkueeni ystävyysotteluun!
Samuel
Minä olen pelannut Hattrickia viime tammikuusta saakka. Joukkueeni nimi on Formicidae, ja pelaan sarjassa VIII.661.

Minulla on jo sovittuna ystävyysottelu ensi tiistaiksi, mutta voin haastaa sinut myöhemmin.
Fergus
Hmh.. Itse en ole Hatrickissa joukkueen luontia pidemmälle päässyt. Sen sijaan samoilta tekijöiltä tullut "Popomundo" eli musiikkimaailmaan sijoittunut hiukan vanhemmille tehty samankaltainen peli on tullut kovastikin tutuksi..
KoDo
Minä pelaan Hattrickia. Joukkueeni nimi on Ankkateam.
korri
Oma joukkueeni, FSC Alexandria, aloitti juuri uuden kauden häviöllä. Pelailen siis VIII.591-divisioonassa.
Hupu
Enpä ole pelaillut, mutta voisi ehkä joskus kokeilla jos on aikkaa...
TKal
Suosittelen kokeilemana, tuo peli ei nimittäin vie paljonkaan aikaa :) Riittää kun silloin tällöin tarkistaa joukkueensa tilanteen.
Crosby
Viime vuoden puolella tuli pelailtua tuota pari kuukautta sitten kyllästyin...
Paras ja lähes ainoa nettipeli mitä pelaan on liigapörssi. Se vain maksaa 2 euroa jakso mutta onhan siinä sitten kunnon palkintojakin.
Bomber
Jotenkin liian sekava minun makuuni. Pidän nemmän FIFA 07:n manageripelistä.
Hupu
No ajattelin kokeilla nyt sitten pelata tuota Hattrickia ja loin joukkueen. Joukkueeni nimi on Angels of deth. Minun pitäisi järjestää ystävyysottelu. Kiinostaisiko jotakuta täällä ystävyysottelu ?
TKal
Haastoin äsken joukkueesi ystävyysotteluun ;) Minun joukkueeni on siis tuo Paviaanit.
Anonymous
Kaverini jauhaa tosta pelistä niin, että korvat soi, mutta silti ei oo tultu kokeiltua :-/.
jho
Haa, löytyi tämmönenkin täältä. :)

Kaverit kertoi pelistä ja atk-tunnilla yks kaveri teki mun kanssa mulle joukkueen. Sain joukkueen käyttööni pari viikkoa sitten ja olen kahdeksantena sarjassa VIII.736 (joukkue oli jo 8. sijalla, kun sain sen). Ranking on 30 000 tuhannen paikkeilla (mut kyllä se siitä nousee kun pelejä ja viikkoja kuluu). :-[

Joukkueen nimi ei ole mikään kovin hieno: sc lol. Se ei ole minun keksintöni, vaan kaverini, joka keksi sen vitsinä, kun luuli että sen voi vaihtaa vielä myöhemmin. ;D

Otteluita olen pelannut neljä, joista 3 on hävittyjä ja yksi tasapeli (en tiennyt että olin saanut jo joukkueen ja siksi kokoonpano oli vähän heikossa hapessa kahdessa ensimmäisessä ottelussa). ;D

Heh, että sellasta (kauheeta selittelyä). :P
TKal
Kyllä tuota joukkueen nimeä voi vaihtaa, tosin vain kausien välissä.
jho
Ai, sepäs hyvä. ;D

Missä sarjassa sä nykyään pelaat TKal?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8