Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Mitä pelaatte?

(85 viestiä)
Anonymous
Juu Jak ja Daxterit on hyviä olen pelannut ykköstä, kakkosta ja kolmosta. Minulla on vain kakkonen ja kolmonen ja ehkä hankin Jak X.
Anonymous
Jup, pitäisi itsellänikin se hankkia, mutta tahtoo olla sen verran kallis, ettei äiti tahdo ostaa ja omat rahat ei riitä, kun pitää ostella koko ajan uusia kyniä, ettei koko piirustaminen jämähdä paikoilleen. Mutta kyllä tässä vielä joku päivä sen käsiini saan...

*PUF*
//Eikä tarvitse lainata edellistä viestiä kokonaisuudessaan ;) -July
samppali
http://www.addictinggames.com/helicopter.html

Tuota tulee hakattua. Joskus pelasin 6kk. Ja sain 4016 pisteettä tai jtn. Yli neljätuhatta kumminkin. Nyt jää alle tuhannen monesti.
Nigoz
Nyt pelaan joskus Live for speedin demoa mutta enimmäkseen Forza Motorsportia ja Need for Speed Carbonia. Eli autopelejä enimmäkseen.
Crosby
Enimmäkseen urheilu- ja autopelejä pelailen. Löytyy hyllystä myös pari seikkailu- ja mätkintäpeliä.
jarski
Pelaan Strategia, Rooli ja Urheilu pelejä. Joskus toimintapelejä.
Hupu
Pleikkarilla pelaan aika paljon kaikenlaista NHL:stä sotapeleihin, muutamana esimerkkinä Call of duty,
Samurai Warriors 2 ja NHL 06.

Tietokoneella pelaan strategiaa(Age of Mythology) ja RPG:tä(World of Warcraft)
Bomber
Pelaan strategiaa (Age of Empires) ja urheilua (FIFA 07 ym.)
Anonymous
Mä pelaan SSX:ää ja Simsiä ;D
Kurmeloinen
Yksinkertaisesti paras pelisarja on kyllä The legend of Zelda. Vaikka minä säälittävä en ole edes Ocarina of Timea kokonaan pelannut... The Windwakeriin rakastuin täysin... Nyt vain odotan että saan tarpeeksi rahaa Nintendo Wiihin ja Twilight Princessiin. <3 Wii. ...niin ja, en ole varma mihin genreen tämä nyt menisi, sekoitus aika monia sanoisin. Tottakai ihastuin kovasti myös The Elder Scrolls IV: Oblivion -peliin.
Anonymous
Nykyään en oikein pelaa muuta, kun netissä. MMORPGia sielläkin 95% tulee pelattua.
Etsivä Kaasi
Itse pelaan ps3 ja koneella. Tällä hetkellä minä pelaan koneella: Prince of Persia two thrones. Mainitkaa myös mitä konsoleita omistatte. ;)
akuankka1313
Itse pelaan netissä miniclipissä. Muut konsolit kun tulevat kalliiksi. Itse omistan game boy colorin ja advancen.
Kääk13
Pelaaminen ei oikein innosta. Turhan aikaista hömpötystä! >:(
Kyllähän minä joskus olin oikein himopelaaja, playstationia ja tietokonetta (joskus nintendoakin) tuli pelattua aikaslailla, mutta lopetin jo 5 vuotta sitten. Olin aina kärttyinen ja pahalla päällä, enkä koskaan ollut kiinnostunut mistään muusta. Nyt olen aina iloinen ja helpommin taivuteltavissa kaikkeen muuhunkin. Pidän eniten kuitenkin piirtämisestä.

Myönnän, ehkä joskus tulee pelattua jotain netissä, kuten vaikkapa ristinollaa, korttia tai muita stradegia pelejä, mutta aika harvoin. Väliä voi olla jopa kuukausia... ::)
Kurmeloinen
No eiköhän mun pidä ihan pelaajaksi tunnustautua. Pelikonsolia tulee pelattua ehkä enemmän kuin konetta. Olen aika pitkälti pelikonsoleiden kanssa kasvanut, ensimmäinen pelikonsoli oli 8-bittinen Nintendo(toimii vieläkin), sitten tuli pleikkaa ja Nintendo 64, jossa oli muuten mahtavia pelejä. Tällä hetkellä löytyy Gamecube, Xbox360, ja todennäköisesti Wii tulee hankittua. Rakkaita pelejä minulle ovat Super Mariot ja The legend of Zeldat. Däämn, oon pelimies. Vaikka en mä kuitenkaan päivittäin ehdi pelata, joskus on semmosia jaksoja, jolloin en vähään aikaan pelaa mitään, kun taas joskus innostuu oikein todenteolla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6