Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Edellinen Ankkaostoksesi? Entäpäs tulevat?

(429 viestiä)
samppali
Nyt on sitten tullut muutaman päivän aikana osteltua melko paljon erilaista lukemista. On tullut ostettua uusin teemanumero, eli Kaksoiselämää, sekä divarikierroksella kuusi taskaria. Ihan hyviä löytöjä sinänsä, ainakin taskari numero 7, joka tosin ei ole ensipainos. Kuitenkaan näitä ei turhan usein ainakaan täälläpäin tule vastaan.

Eilen sitten tilasin Bookplussasta RAEjT 2:sen. Toivottavasti on hyvä, kun hinta oli aika suolainen. Tosin olisi sen halvemmallakin saanut, mutta niissä paikoissa menee toimituksessa parisen viikkoa. Tuolla mistä tilasin on toimitusaika ainakin tämän kirjan kohdalla melko lyhyt koska se tulee pikatoimituksella, eli maanantaina tai tiistaina pitäisi olla postilaatikossa.

Seuraavista ostoksista en tarkemmin osaa sanoa, mutta luultavasti tulee ostettua vanhoja taskareita, etenkin niitä joissa on Mikki -tarinoita. Myöskin Ankalliskirjasto ja näköispainokset ovat harkintalistalla.
Pullasorsa
Viime aikoina on tullut ostettua harvinaisen vähän uusia niteitä. Edellinen ostos on viime kuun taskari. Vuoden 2009 puolella en ole muita ostanutkaan. Aikeissa kuitenkin hankkia tässä kuluvan kuukauden aikana tuo uusin teemataskari Kaksoiselämää. Varmasti kelpo kirja, mitä muut mieltä kyseisestä tuotteesta?
Edit: Samppalille tiedoksi että RAet 2 on erinomainen kokoelma, et tule pettymään.
samppali
Tuohon löydät vastauksen Teemataskareiden omasta aiheesta. Mutta sanottakoon se vielä tässäkin. Suhteellisen hyvä taskari oli, mutta hintaansa nähden odotin ehkä hieman parempaa. Ensimmäinen tarina oli kirjan paras. Toinenkin oli hyvä.

Ja asiaan. Taidan tässä kuukauden sisällä tilata ainakin neljä Ankalliskirjastoa. On meinaan sen verran edullisia Aku Ankan -nettisivujen kaupassa. 12€ kappale, ei paha. Tosin uudemmat ovatkin sitten melko hintavia.
Peetukka
Tänään läksi divarista nämä tuotteet;
Aku Ankan 1998 vuosikerta 2/4, 3,5€
Aku Ankka, Päivästä päivään, 1939, 2,5€
AATK erikoisnumero, Ruotsalaiset tulitikut, 2,5€
AATK teemanumero 7, Kääk!, 2,5€
Aku Ankka, n:o: 52B, 1995 Pocahontas, 0,4€
Ducker97
Elikkäs, en tiedä, voiko tätä edes "ostokseksi" kutsua... Mutta kumminkin.

Omistan muutaman englannin kielisen Walt Disneys comics and stories lehden. Otinpa yhden kouluun mukaan (luettavaksi Englannin kokeen jälkeen O:-) ). Opettajalta kysyin että saakos lukea tälläistä hyvin opettavaista lehteä? No opettaja tuli katsomaan ja kysyi että miltä vuodelta tämä lehti on. Vastasin että näyttääpi olevan vuodelta -78. Hetken päästä opettaja tuo jotain Englannista ostettua lehteä ja antaa sen mulle, ja muut saivat jotain ihmeen Click! -lehtiä ;D

Elikkäs:
Englantilainen (/Iso-Britannia) lehti.
Ankka313
Löysin eilen kirpparilta 50 centillä kummallisen ankkajulkaisun.. Hintalapussa luki, että lehti olisi islaminkielinen, mutta onkos sellaista kieltä olemassakaan?? Eikös islam ole pelkästään uskonto, eikä mikään kieli?? Minusta kieli näytti joltain arabialta, ja lehteä pitäisi lukea niin päin kuin mangaa... Tietääkö kukaan, minkämaalaisesta lehdestä voisi olla kyse??
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Löysin eilen kirpparilta 50 centillä kummallisen ankkajulkaisun.. Hintalapussa luki, että lehti olisi islaminkielinen, mutta onkos sellaista kieltä olemassakaan?? Eikös islam ole pelkästään uskonto, eikä mikään kieli?? Minusta kieli näytti joltain arabialta, ja lehteä pitäisi lukea niin päin kuin mangaa... Tietääkö kukaan, minkämaalaisesta lehdestä voisi olla kyse??
Olet oikeassa siinä, että Islam on ainoastaan uskonto. Muuta en osaa sanoa. Aikas omituista. ???
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Löysin eilen kirpparilta 50 centillä kummallisen ankkajulkaisun.. Hintalapussa luki, että lehti olisi islaminkielinen, mutta onkos sellaista kieltä olemassakaan?? Eikös islam ole pelkästään uskonto, eikä mikään kieli?? Minusta kieli näytti joltain arabialta, ja lehteä pitäisi lukea niin päin kuin mangaa... Tietääkö kukaan, minkämaalaisesta lehdestä voisi olla kyse??
Lähetä kuva minulle, niin kerron lehdestä tarkemmin...
TKal
Todennäköisesti lehden kieli on arabia. Arabithan lukevat oikealta vasemmalle, ja ovat enimmäkseen islaminuskoisia.
Ankka313
Yritän joku päivä vaikka skannata kuvan, ja sitten lähettää sen. Inducksista kun katsoin, niin siellä oli Saudi-Arabialla vain yksi julkaisu, mutta en tiedä onko se se..
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Yritän joku päivä vaikka skannata kuvan, ja sitten lähettää sen. Inducksista kun katsoin, niin siellä oli Saudi-Arabialla vain yksi julkaisu, mutta en tiedä onko se se..
Saattaa olla myös Egypti. Itse veikkaisin sitä vaihtoehtoa, mutta lähetä kuitenkin kuva, niin saadaan varmuus...
Ankka313
En usko, että on egyptiläinen, koska siellä ei kai ole tuollaisia koukeroita kirjaimina... Ja Egyptissä taisi olla pelkkää Mikki -sarjakuvaa, tämä on ankka -sarjakuvaa, tarkemmin sanoen Carl Barksia.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Ja Egyptissä taisi olla pelkkää Mikki -sarjakuvaa, tämä on ankka -sarjakuvaa, tarkemmin sanoen Carl Barksia.
Egyptissä on julkaistu ainakin kaksi Barksin tarinaa. Roope-setä joutuu maksamaan vanhan velan, sekä Roope-setä ja viisasten kivi.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Egyptissä on julkaistu ainakin kaksi Barksin tarinaa. Roope-setä joutuu maksamaan vanhan velan, sekä Roope-setä ja viisasten kivi.
Egyptissäkin on itseasiasa koukerokirjaimia, itse kun omistan Egyptiläisiä lehtiä...

Ja mitä tulee tuohon akuankka1313 esittämään väitteeseen, taisit katsoa tuon Inducksista. Siellä ei taida olla kuin erittäin pieni prosentti kaikista egyptiläisistä lehdistä, joten Barksiakin on julkaistu varmasti enemmän.
Juzz1
Ostin tänään:

Aku palat 1 ja 2 ja jonkun ''punkkapomppu'' nimisen pehmeä kantisen. yhteensä 8,5 euroa :(

E: Ainiin ja sitten ne seuraavat. Pitäs hankkia kaikki nuo loput taskukirjat nitä puuttuukin vain jotain 120kpl kun nuo mitkä tilasin tulee postista.
Jonkun verran menee aikaa ennenkuin saan nuo mutta ainakin tämän vuoden puolella olisi tarkoitus saada.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29