Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuukauden Sarjisekstra

(150 viestiä)
Barksi
Tilaako kukaan teistä Kuukauden Sarjisekstraa? Minä aloin tilaamaan noin puoli vuotta sitten, mutta omistan "lähes" kaikki. Ostan niitä aina divareista. Niissä olevat tarinat ovat aika hyviä.
Parasta tarinoissa on se että ne on ennen julkaisemattomia ilmeisesti kaikki.
Eri piirtäjät tuovat suuren lisän tähän lehteen.
Kuinka moni tilaa tätä lehteä? Mitä mieltä olette?

Korjailin virheitä, panosta enemmän aloitusviestehin jatkossa Barks :x-Joo joo, ei ollut 7 rivin sääntö voimassa Skandaali
Leo
Mä tilaan sitä. Numerosta 39 lähtien kaikki. Barks mistä divareista niitä saa? Mun käyttämistä ei löydy :(
submin
Ainakin Myyrmannin Divarista saa niitä. Itse olen ostanut yhden. Maksaa hiukan enemmän (50 cent) kuin tavallinen vuoden 1990-2004 akkari (20 cent).
Barksi
No paikkaa en muista nimeltä mutta, jostain Stadin divareista.
Barksi
Perjantaina tuli ensimmäinen tilattu Sarjisekstra. Se ensimmäinen tarina siitä Kreikan mytologiasta oli erinomainen. Muutkin , tarinat joita en nyt juuri muista, olivat myöskin suhteellisen hyviä.
Anonymous
Joo, tilaan kyllä, mutta en menisi kovinkaan paljon kehumaan...

Pidän tarinoita jotenkin laadullisesti heikkoina, joten niitä ei kovin moneen kertaan jaksa lukea.

Lehti jossa paljon Jan Krusen ja Bas Heymasin ( :) mikä nyt onkaan)
tarinoita.

Kruse on ihan hyvä mutta Heumasin piirrostyylistä en pidä!

Toki onhan lehteen muitakin kirjoittanut esim. Tammikuu / 2004 William Van Horn
Anonymous
Tilaan ja lehti jaksaa aina välillä yllättää positiivisesti. Heymansin veljesten piirrostyyli sopii joihinkin tarinoihin joissa on alusta pitäen kreisi meininki, mutta mihinkään jännittävimpiin juttuihin. Lehdessä on oikeastaan parasta upea väritys, hollantilaisilla on tämä puoli mielestäni paremmin lapiossa kuin tanskalaisilla Egmontilla.
Jenni
Olen tilannut (pari vuotta sitten, vuosi sitten?), ei mitenkään erikoinen.. Mutta sehän onkin vain extralehti, "Kakkosluokan Akkari".. Ei mitenkään erikoinen (toistan näköjään itseäni 8) )
Anonymous
En tilaa sarjisekstraa vielä, mutta mun Roope-sedän tilaus vaihdetaan siihen, sillä siinä on mun mielestä tasokkaampia tarinoita.
juketsu
Tilaan sarjisekstraa!
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Matilda McDuckEn tilaa sarjisekstraa vielä, mutta mun Roope-sedän tilaus vaihdetaan siihen
Järkevä teko ottaen huomioon Roope-sedän tilaushinnan. Itse asiaan, en tilaa sarjisekstraa.
Leo
Minultakaan noita Roope-setiä löydy kuin muutamia kymmeniä. Aika kalliita tosiaan (kuten Antsakin sanoi) ovat jos verrataan esim. taskukirjoihin, joissa on enemmän sisältöäkin.
Anonymous
Ennen tilasin.On tästä muutama vuosi aikaa kun lopetin.En ole vaan ikinä oikein tykännyt niistä Hollantilaisten tekemistä tarinoista.
Egoisti
Aika vanhaan aiheeseen vastaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Enpä muutenkaan ole tänne juuri mitään kirjoittanut ja sellaisen virheen yritän korjata. :)

Lainaus käyttäjältä: SubminAinakin Myyrmannin Divarista saa niitä. Itse olen ostanut yhden. Maksaa hiukan enemmän (50 cent) kuin tavallinen vuoden 1990-2004 akkari (20 cent).
Eipä sitten ole ihme, ettei sieltä mitään löydykkään kun joku käy ostamassa sieltä parhaat päältä. :P

Ja sitten itse asiaan. Tilaan Kuukauden sarjisekstraa. En muista milloin aloitin tilaamisen, mutta alusta asti en sitä todellakaan ole tilannut. Tilaan koko lehteä lähinnä ankka-tarinoiden takia, joten mielestäni Veli Kanit ja vastaavat voitaisiin sysätä kokonaan pois. Kyllä jotain Hessua tai muita vastaavia lukee, mutta itse en pidä Veli Kania tai muita vastaavia kovinkaan suuressa arvossa.

Eihän tätä lehteä mielestäni voida verrata mihinkään Aku Ankkaan, mutta kyseessähän onkin vain ekstra. Ekstrahan onkin yleensä jotain turhaa jota ei muuten huolita. En kuitenkaan väitä, että lehti olisi huono. Siinä vaan on joitain sellaisia tarinoita, jotka eivät minua kiinnosta.
Anonymous
Samaa mieltä...lehdessä on joitain ihan hyviä juttuja, mutta just esim. noi Veli Kanit ym. ei ole ihmeempiä. Lehdessä sais olla niiden sijasta enemmän ankkasarjoja. Selitin viimeksi että alan tilaan tätä lehteä, mutta nyt olen jo lopettanut sen tilauksen. Ajattelin ostaa vaan silloin tällöin jonkun kivan Roope-sedän tai taskarin. ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10