Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuukauden Sarjisekstra

(150 viestiä)
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: CrosbyTässä vielä lista erikoisnumeroista ja niiden julkaisupäivämääristä jos joku ei tiedä.

Mustakaapu 18.1

Kaukomatka 18.4

Daniel Branca 18.7

Mikki ja Minni 80 vuotta 17.10

Ja nämä on tosiaan 64-sivuisia.

Todella hyvältä kuulostaa. Tilaus pitää varmaan laittaa menemään. Jee 100 viestini.
Juhna
Joo no mulle on tullu jonkun vuoden sarjis ekstra ja vaikuttaa ihan hyvältä lehdeltä uusia sarjoja ja uusia piirtäjiä joita ei ennen oo ollu ankkarissa et ainakin itte jatkan tilausta
akuankka1313
Ehkä minäkin suostuttelisin äitini laittamaan tilauksen.
Minun mielestä sarjisextra on aina ollut parempi kuin joku Aku Ankka-lehti.
jojo3
Noniin, hetki sitten lähetetin tilauksen. Sellaanen tylsä homma että pitää itse maksaa tilaus :- No, kyllä sitä kerran vuodessa 33€ irtoaa.

Ensimmäinen lehti joka tulee on nyt joulukuun lehti. Innolla odotetaan :)
Kääk13
Extra on ihan kelpo kamaa, mutta älä odota näin heti alkuun liikoja.
Huonojakin numeroita on...

En silti halua pilata odottamisen iloa. ;)
Itse odotan enemmän tammikuuta, kun lehti taas uudistuu ja tulee se Mustakaapu teemanumero.
Onkohan siinä Gottfredsonia? Hän kun on kuitenkin hahmon luoja. Tai murrya, joka elävöitti Mustakaavun?
Kansi on ainakin Cavazzanon piirtämä. :)
Crosby
Joo ei kannata odotuksia ihan taivaisiin nostaa mutta tuskin mitenkään pahasti petyt. Hyvää peruskamaa se yleensä on. Hollantilaisilta tekijöiltä eniten tarinoita. Itselläkin odotukset on ensi vuodessa kun tulee erikoisnumeroita ja lehti uudistuu. Tämä vuosi on ollut todella tasaista tavaraa. Ainakaan itselleni ei ole jäänyt oikeastaan mitään erityistä mieleen tästä vuodesta. Ei hyvässä eikä pahassa. No se oli ehkä ainut kun ilmestyi juhlanumero ja kerrottiin uudistuksista jotka ilahdutti paljon. Itse olen yrittänyt haalia noita alkupään numeroita myös pikkuhiljaa kasaan että jossain vaiheessa omistaisin kaikki ekstrat. Vaikeaa se tosin on. Saa kissojen ja koirien kanssa metsästää varhaisimpia numeroita. On se tietysti sitten aina mukava tunne kun löytää niitä numeroita joita etsii kovasti.
Crosby
Sain vihdoin löydettyä noita vuoden 1999-numeroita. Jopa kaksin kappalein. En tosin ihan ensimmäisiä, mutta kuitenkin numerot 6 ja 8 löytyivät varsin halvalla kuntoonsa nähden, joka oli molemmissa mint/near mint. Kumpikin maksoi nimittäin 4 euroa ja lehdet olivat muovitaskuissa eli hyvässä säilössä. Ja samalla löytyi vielä numero 9, joka ei sekään ollut hinnalla pilattu. 3 euroa. Nyt on sitten jo odotukset korkealla, kun sarjisekstran osalta tämä vuosi on paketissa ja siirrytään ensi vuoteen ainakin ennakkoon hyvän kuuloisten uudistusten kanssa.
Crosby
Sorry tuplaposti, mutta johan tuosta on kuukausi kulunut ja asiani on kuitenkin sen verran uutta, että tämä sallittaneen. Eli uusi vuosi ja uudet kujeet myös ekstran osalta tänä vuonna. Nimi on tosiaan nykyään Aku Ankka Ekstra ja ensimmäinen neljästä lisälehdestä ilmestyi juuri. Eli Mustakaapu-erikoisnumero. 64-sivuinen lehti on kyseessä kuten jokainen näistä neljästä ekstran extrasta. Numerointi näytti olevan tehty ihan kätevästi eli, kun sarjisekstran tammikuun perusnumeron numero on 105 Mustakaapu-lehti oli 106. Hyvä ratkaisu mielestäni Sanomalta ettei änkenyt mitään B-numeroita tänne tai numeroinut näitä erikoisnumeroita alusta niin, että Mustakaapu olisi ollut numero 1. Pysyy homma selkeänä ja hyvä niin.

Itse lehti oli varsin hyvä kokonaisuus. Mukana oli yleinen artikkeli ekstran muutoksista ja kattava esittely Mustakaavun historiasta. Johtosarja oli Murryn 32-sivuinen ennennäkemätön sarja, joka oli mieluista luettavaa. Bernadon ja Noel Van Hornin sarjat olivat sitten vähän heikompia, mutta ihan luettavia. Käsikirjoitus oli Bernadon piirtämässä itse asiassa ihan mainio, mutta Bernadon piirrokset olivat ( ja ovat) oksettavia. Lisäksi mukana oli Murryn piirtämä 1-sivuinen ja 5-sivun klassikko vuodelta 1974, jossa oli mukana sekä Matami Mimmi, että Mustakaapu. Varsin mukava maku jäi kokonaisuutena lehdestä ja tuntuu siltä, että ekstran parannukset tehdään tosissaan. Olipa mukaan vielä laitettu kansikuva seuraavasta erikoisnumerosta. Kiitokset siis tekijöille siitä, että rahoilleen saa tosiaan vastinetta.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313En muutenkaan tykkää sarjisekstrasta :)
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Minun mielestä sarjisextra on aina ollut parempi kuin joku Aku Ankka-lehti.
Kylläpäs mielipiteesi muuttuikin yht'äkkiä...

Asiaan..lokakuusta 2003-elokuuhun 2004 tilasin,ja nyt on tullut taas vuoden 2006 joulukuusta. Hyvä lehti on paitsi nuo veli kanit ja sen semmoiset oikein iske.Niin nythän tulee nuo erikoisnumerot 4 kertaa vuodessa.4 kertaa vuodessa 3 lehteä viikossa!
ArpinLusene
Ite tilaan(sain joululahjaksi lahjakortin) sarjis ekstraa. Jotkut tarinat parempia kuin AA:ssa. Erikois numerot ovat hyviä, vaikka niitä on tänä vuonna vasta yksi ilmestynytkin.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: ArpinLuseneIte tilaan(sain joululahjaksi lahjakortin) sarjis ekstraa. Jotkut tarinat parempia kuin AA:ssa. Erikois numerot ovat hyviä, vaikka niitä on tänä vuonna vasta yksi ilmestynytkin.Sarjisekstrassa ärsyttää paljon kaikki Ossianit ja Basilit. Sarjisekstroissa on nähty vähän tuntemattomampia piirtäjiä.
Sininthecity
Lainaus käyttäjältä: Unkka T KumiankkaLainaus käyttäjältä: ArpinLuseneIte tilaan(sain joululahjaksi lahjakortin) sarjis ekstraa. Jotkut tarinat parempia kuin AA:ssa. Erikois numerot ovat hyviä, vaikka niitä on tänä vuonna vasta yksi ilmestynytkin.Sarjisekstrassa ärsyttää paljon kaikki Ossianit ja Basilit. Sarjisekstroissa on nähty vähän tuntemattomampia piirtäjiä.
Basilit vielä menettelee, mutta ossianit ovat täyttä kuraa.
Pakko kyllä myöntää että vihaan myös Freddy Miltonia ja Sandra Gulienia.
Välillä niin törkeitä virheitä, että ihmetyttää.
crackmann
Tammikuusta sen piti lähteä tulemaan, mutta jonkun sekaannuksen takia lähtikin Mustakaapu-teemanumerosta :'( Noh, tuleepahan kuitenkin...
TKal
Itse aion lopettaa Extran tilaamisen, vaikka lehti tänä vuonna nostaakin selvästi tasoaan noilla erikoisnumeroilla. Ossian Ötökät ja muut vastaavat eivät kiinnosta, hollantilaiset ankkatarinat sen sijaan ovat ihan hyviä, mutta mielummin luen vaikkapa vanhempia Akkareita, joista löytyy sarjoja, jotka on jo unohtuneet mielestä.
Kreach
No - Roope-setää ja Ankkaa tulee, mutta kun itse en pidä pätkääkään mistään Veli Kanista, Pepistä tai muista Disney'n tarinoista, niin miksi lehteä sitten tilaisi? :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10