Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Kuukauden Sarjisekstra

(150 viestiä)
hjhh
Äänestin piraatti teema. Kiinnostaa vaan tuo Mikki-tarina näistä eniten.
Donald-91
Ei meille enää nykyisin tule, mutta vuosina 2000-2003 se vielä tuli. Silloin Ankka-sarjakuvien lukuinto oli ehkäpä suurimmillaan. 8-)
Toke
Ensi viikolla ilmestyy kai uusi Ekstra ja sitten se lukijoiden 64-sivuinen teema. Tietääkö joku jo, mikä teema on tulossa?
Kääk13
Ensi viikolla joo ilmestyy.
En ainakaan minä vieläkään tiedä, mikä teema tulee, mutta henkilökohtaisesti kovasti toivon sitä Piraattiteemaa.
Merirosvot on kyllä mielestäni muuten jo ikäloppu ja mielenkiinnoton aihealue, mutta se Gottfredsonin Mikki tarina "The Pirate Submarine" kiinnostaisi.

Valitettavasti vain luulen, että valtaosa lukijoista on niin nuorta, ettei heitä Mikki kiinnosta. Siitä syystä teema on oletettavasti toinen Ankka-universumiteemoista. Ehkäpä rahasäiliö...

Mutta kovasti voi aina toivoa. :)
Toke
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Valitettavasti vain luulen, että valtaosa lukijoista on niin nuorta, ettei heitä Mikki kiinnosta. Siitä syystä teema on oletettavasti toinen Ankka-universumiteemoista. Ehkäpä rahasäiliö... Tänään näytti tulleen ekstran ekstra ja teemana on tosiaan rahasäiliö.
souffleur m
Tänään palatessani lomilta kotiin koin ihan mukavan yllätyksen, kun kotona minua odottikin pelkän viikkolehden lisäksi myös molemmat ekstrat. Olivat ilmeisesti vain näytenumeroita, mutta ihan hyvään ajankohtaan sattuivat, kun sain nyt vähin ponnisteluin myös tuon teemanumeron käsiini. ;D Ja ei se hullumpi ollutkaan, vaikka rahasäiliöteeman ylivoimainen voitto kieltämättä ihmetyttikin. Rotan johtosarja oli kuitenkin omaperäinen, mutta hyvä valinta.

Peruslehti ei ollut kuitenkaan muuttunut juuri yhtään, joten toistaiseksi en näe tilaamisen jatkamisessa mitään järkeä - meillä kun on jo muutenkin alettu karsimaan myös lehtien suhteen tiukemman rahatilanteen takia. ;)
Mirkku
Olin tyytyväinen tähän rahasäiliö-teemaan, jota itsekin äänestin. Kokonaisuus oli ihan ok, vaikkei mikään täydellinen tarinakokoelma ollutkaan.

Itsekin olen miettinyt, että kannattaisi lopettaa Ekstran tilaus. Normi-ekstrojen laatu on kovin heikko, hauskimpia ovat juuri nuo Extra Extrat, mutta niitähän tulee vain se neljä kertaa vuodessa.
Kääk13
Tilaat Extran neljä kertaa vuodessa, lopetat toiset neljä.
Tilaus vaan vetämään paria viikkoa ennen kuin teemanumero ilmestyy. Lehden ilmestymisen jälkeen sen voi lopettaa vetoamalla tyytymättömyyteen.
En usko, että on edes laitonta toimintaa.
Mirkku
Järkevämpää olisi minun mielestä etsiä divarista tai lukea kirjastosta ;) . Epäilen kuitenkin, että tuo ei toimisi. Eikö siinä ole mitään aikarajaa, milloin saa aloittaa uuden tilauksen edellisen lopettamisen jälkeen?
Kääk13
On kai niissä.
Taitaa olla niin, että puolen vuoden jaksoissa voi tilata.

Ainakin Aku Ankassa on mahdollisuutena maksaa joko puoli vuotta tai koko vuosi kerralla. Näiden jälkeen on kestotilaus. Miksei siis Ekstrassakin noudatettaisi samaa kaavaa?
Niketin
En ole ikinä tilannut ekstraa, enkä aiokkaan. Olen kavereilla lukenut muutaman numeron, ja täytyy sanoa, että laatu on vielä huonompaa kuin Aku Ankassa!. Kannet ovat rumia, tarinat huonoja ja piirrokset...
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tilaat Extran neljä kertaa vuodessa, lopetat toiset neljä.
Tilaus vaan vetämään paria viikkoa ennen kuin teemanumero ilmestyy. Lehden ilmestymisen jälkeen sen voi lopettaa vetoamalla tyytymättömyyteen.
En usko, että on edes laitonta toimintaa.

Etämyynnistä kun on kyse niin ei tarvitse perustella mitään, kun peruutuksen tekee 14 päivän sisällä ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Ja Sanoman tilausehtojen mukaan vastaanotettuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

Sitä en osaa sanoa kuinka montaa kertaa vuodessa voi tällä tyylillä haalia lehtiä ilmaiseksi.
Hiidenkirnu
Kyllä meille ekstra vielä tulee, mutta on alkanut tuntua siltä, että kannattaakohan sitä enään tilata, kun kuitenkin nyt on hieman tiukkaa meidän perheessä tuo rahatilanne ja kuitenkin tulee Aku Ankka ja Roope-setä, ekstran lisäksi niin voisi aloittaa karsimalla ekstran pois noiden joukosta. Paljonkohan nykyisin ekstra edes maksaa ;D .

Rahasäiliö-erikoisnumero oli kyllä todella hyvä. Muuten ekstran taso on pysynyt aika samassa eli ei mitään parasta laatua, mutta kuitenkin luettavaa sarjakuvaa sisältää. Hieman yllätti minutkin tuo Rahasäiliön voitto noin selvästi muista. No itse toivoin myös rahasäiliö aihetta, joten eihän se minua haittaa:). Minkähän arvoinen on nykyään Ekstran ensimmäinen numeron, silloin siis vielä Kuukauden sarjisekstra nimellä kulki. Itseltäni tuo löytyy :) .
Toke
Lainaus käyttäjältä: HiidenkirnuPaljonkohan nykyisin ekstra edes maksaa ;D . Ei kai se kovin paljon edes maksa, meidän talouteen tilattiin tuo lehti täksi vuodeksi, mutta tilaus kai katkaistiin eli ei tule enää ensi vuonna. Ei siinä paljon menetä, jos ei noita nelisivuisia hollantilaistarinoita ja Dumboja, Pepiä sun muita saa. Harvoin ekstrassa on kunnon tarinoita mielestäni. Jään kaipaamaan vain noita tuplapaksuja erikoisnumeroita, niissä oli kunnon kamaa mukana. Kuten esim. uusimman rahasäiliöteeman Rauhaton rahameri oli sekä tarinaltaan että piirrokseltaan loistava. Lehden muissakaan tarinoissa ei ollut mitään vikaa.
ankankuvatus
Jep! Kyllä tilaan. Ei ole ekstra kumminkaan niin hyvä kuin ennen, kun.. No.. Vaikea selittää.. Mielestäni ensimmäiset ekstrat olivat paaaljoon parempia kuin nykyiset. En pidä Dumbo-tarinoista ekstrassa..
Muut menevät. Kivat vitsisarjat selkämyksessä plussaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10