Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen Viestimaraton: Kausi 7

(238 viestiä)
kirja
Miten tuo yrittää lisätä kilpailijoita? Helpompi taso? Tämä jos mikä on matala taso.

~kirja
Aku Vankka
Saako divaria siis vaihtaa kausien välissä esim. siten, että 8. kaudella kisaa 2. divarissa ja 9. kaudella 1. divarissa..? Ja kesken kaudenhan ei tietenkään divaria voi vaihtaa, sehän on selvä?
Kreach
Njaa.... Perusidea on aivan sama, mutta kaksi eri VM:ää... Mites tallit sitten?
Aku Vankka
En tiedä, miten salwukka on tallit ajatellut. Kenties niin, että molempien tallin kisaajien tulee olla samassa divarissa, vai miten? Ei talleja kuitenkaan lakkauttaa voi.

//Ja tosiaan, kaksi eri maratooniahan tässä nyt on, alkuperäisessä ideassani oli kolme divaria ja jokaisen divarin kaksi parasta nousisivat seuraavalla kaudella ylempään divariin ja kaksi huonointa putoaisivat alempaan.
Imfromfinland08
Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. :) Itse en oikein osaa sanoa, mihin divariin haluaisin, sillä kykyjä mulla olisi ykkösdivariin, mutta entä motivaatio ja aika..?
Aku Vankka
Ehkä olisi vain parempi laittaa kisaajat eri divareihin sen mukaan, miten he ovat menestyneet VM:ssä aikaisemmin. Silloin kenellekään ei tulisi tunnetta tyyliin ''Miksi valitsin ykkösdivarin? En pärjää täällä kenellekään!" tai "Äh, kakkosessa on liian helppoa, olisi pitänyt valita ykkönen." Silloin tosin saattaisi tulla ongelmia tallien kanssa...
Peetukka
Mitä jos 1. divarissa tulisi tuplapisteet tallipisteissä verrattuna 2. divariin? Esim. 1. divarissa kolmas saa 8 tallipistettä ja 2. divarissa kolmas saa 4 tallipistettä.
Aku Vankka
Niin, sittenhän voisi divareitten lisäksi olla vielä tallikisa siten, että jos tosiaan ykkösdivarin kolmas saa vaikkapa yksilöpisteissä 10p ja tallipisteissä 8p. Kakkosdivarin kolmas saa yksilökisassa 10p (molemmissa divareissa varmaankin samat pistesysteemit?) ja tallikisassa 4p. Jos nämä kaksi ovat samassa tallissa, talli saa ko. osakilpailusta 12p.
Kreach
Hei! Tallit täytyisi muodostaa 1.divari - yksi kisaaja, 2.divari - toinen kisaaja. Näin saataisiin tasaväkisiä talleja!
Aku Vankka
Siinä tapauksessa kaikki tallit menisivät uusiksi (ei siinä ongelmaa, jos se kaikille kelpaa). Tosin silloin toivoisin että dekkari menisi kakkosdivariin, jotta voisimme olla samassa tallissa :D
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSiinä tapauksessa kaikki tallit menisivät uusiksi (ei siinä ongelmaa, jos se kaikille kelpaa). Tosin silloin toivoisin että dekkari menisi kakkosdivariin, jotta voisimme olla samassa tallissa :D
Harmi vaan, että silloin divarit tehtäisiin aiempien tulosten peruusteella.
Aku Vankka
Mutta jos niin tehtäisiin, niin kummassa divarissa dekkari sitten olisi? :)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMutta jos niin tehtäisiin, niin kummassa divarissa dekkari sitten olisi? :)
Varrotaan nyt jotain jänniä tilastoja ensin.
Aku Vankka
Minkälaisia jänniä? ^^
Imfromfinland08
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16