Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Spitaalin kourissa

(116 viestiä)
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: KarhulaKiitos kuitenkin kommenteillenne Padi ja Ankkaristi, kiva, että olette jaksaneet uhrata tälle tarinan tekeleelle kallista aikaanne. Ei tässä oikeastaan muutakaan voi sanoa.
Tällaisiin huipputarinoihin haluankin tuhlata niin sanottua "kallista aikaani". Jos joku tekee tarinan, se täytyy myös lukea ja kirjoittajan täytyy kestää hyvä ja huono kommentointi. Minä luen tällä hetkellä kaikki luvut tällä hetkellä menossa olevista tarinoista, vaikka ne olisivat kuinka huonoja (mitä nämä tällä hetkellä menossa olevat eivät ole, paitsi ehkä omani ;D).

Padille tuossa pitkään kommentoin tätä tarinaasi ja nyt uskallan laittaa hieman tarkemmin tätä kommenttia. Annoin joka luvulla anteeksi, sen että tässä ei ollut toimintaa. Odotin sitä paljon ja hieman petyin. Ei nyt pahalla, mutta koko tarina oli hieman turhahko tässä saagassa. Mietin mitä jäi käteen ja paljoa mitään ei jäänyt. Toki tutustuttiin uuteen henkilöön hieman ja yksi henkilö kuolikin, mutta silti. Ymmärrän tämän olleen tällainen "välitarina" ja älä ota tätä vakavasti mitä äsken sanoin. Odotin vain hieman enemmän, mutta ei se mitään, toivon vain, että toiveeni toteutuu seuraavassa tarinassa!

EDIT! Karhula, älä missään nimessä suutu! Odotin enemmän. Tarinasi on erinomainen ja aluksi ajattelin vain tuollaista. Raulin luulin kuolleen, mutta hyvä vain, ettei näin ollut. Nyt kaduttaa, että menin kirjoittamaan koko surkeat viestit joka paikkaan. Korjaisin erheeni vain jos voisin. Nämä ovat edelleenkin vain minun ajatuksiani, älä missään nimessä suutu :'( (ja tuo on totta, tuo hymiö!). En halua, että luulet tarinaasi huonoksi ja haukut minut ihan lyttyyn, mutta muutamissa mielipiteissäni olen yhä tuota mieltä!
Karhula
Kuten yksärissäsi sanoit odotit siis Spitaalille kuolemaa, vai? No, sanon nyt tämän tässä kaikkien kuullen, että mitä järkeä olisi ollut, jos Spitaali olisi kuollut tässä tarinassa. Hänellä on tässä sarjassa vielä paljon isompi osa, kaikki, jotka tätä ihmettelevät sanon tämä: te ymmärrätte vielä jonakin päivänä, kun koko sarja on valmis.

Kukaan ei muuten kuollut. Rudolf pyörtyi, Xuir menetti kätensä, muttei ole (vielä) kuollut, Raul on vain pyörtynyt. Sanon muuten jo heti alkuun, että sarjan seuraava tarina eroaa edellisistä aika paljon.
T@IK@VIITTA
Todella hyvä luku ja ennena kaikkea todella mahtava tarina! En keksi oikein muuta sanomista, joten tuossa taisi olla tiivistettynä kaikki. ;D
Aku Vankka
Mutta jos seuraavassa tarinassa, niin kuin nimi vihjaakin, on ripauskin fantasiaa, niin Vankka-setä lupaa olla vielä paaaljon aktiivisempi kommentoija :)
Karhula
Kiitos kommenteistanne! Kiva, että pidit tästä, T@ik@viitta! :) Kiva tietää.

Ja Vankalle vielä, että seuraava tarina sisältää vähän fantasiaa ja sitten vähän kaikenlaista muutakin. ;D Kuten jo sanoin seuraavasta tarinasta on tulossa erikoisin tarina Xuir-sarjaan.
akkaridekkari
Jaajaa, nyt tämä mattimyöhäinen saapuu vihdoin kommentoimaan tarinaasi. Taisit, Karhis, reilu viikko sitten pyytääkin minua lukemaan tämän, mutta kaiken VM-sähellyksen keskellä unohdin. Kaikenlaisia matkoja ja reissuja on ollut, mutta nyt, vihdoin, suoritin lukuoperaation.

Kokonaisuudessaan jännittävä kertomus. Tässä oli monta juonenkäännettä, mutta liian sekavaksi tarina ei missään vaiheessa käynyt. Kaikin puolin mainio tarina.
Loppuhuipennus oli hyvä, hiukan samantyyppinen kuin parissa muussakin kertomuksessasi. Ei erityisen dramaattinen loppu, mutta en minä dramaattisuutta odottanutkaan.

Ankkiksen kärkikastia, samaa luokkaa Vaatekaapin salaisuuden kanssa!

Niinpä voin taas kerran huudahtaa: "Bravo!"

Annoinkos edelliselle tarinallesi ysin? Muistaakseni. Sanotaan nyt tälle sitten vaikka ysiplussa.

Seuraavaa Xuir-saagan osaa odotellen... Voisitkos kirjoittaa muutaman rivin mittaisen "takakansitekstin" seuraavasta tarinasta, siis sellaisen, joka kertoisi vähän mitä on luvassa, paljastamatta mitään erityistä?

Kiitos Karhikselle joka tapauksessa tästä tarinasta, vaikka kommentoiminen jossain vaiheessa jostain syystä vähän lopahtikin.
Karhula
Ah, kiitos vain kommentistasi, akkaridekkari! :)

Kyllä minä ehkä jonkinlaisen "takakansi" tekstin voisinkin tässä väsätä, nyt kun viestimaraton jää vähäksi aikaa tauolle. Saa nähdä miten kiireiltäni ehdin, vielä, kun koulukin alkaa jo ihan pian... >:( Kamalaa!

Joo, olen huomannut, että monet pitävät tätä vähän saman tasoisena Vaatekaapin salaisuuden kanssa. Edelleen toitotan, että seuraava tarina eroaa hieman aiemmista Xuir-tarinoista. Tapahtumat saattavat jopa järkyttää lukijoita pysyvästi. ;D
wierii2
Loistava loppu! Harmi tosin, että Xuirilta lähti käsi. Ennemmin Spitaali olisi voinut kuolla, muttamutta. Xuir kun oli yksi lempihahmojani. No, odotan Matkaa Maailmojen Halki innolla!
Karhula
En tajua, tarkoititko viestissäsi, että Xuir on kuollut, sillä näin ei ole. Kiitos kuitenkin sinullekin kommentistasi, wierii!

Olen yllättynyt, että moni toivoo Spitaalille kuolemaa... :-O No, enhän minä nyt omaan mielipiteeseen kuitenkaan puutu.

E: Aijaa. ;D
wierii2
Ei kun sitä, että Xuirilta irtosi käsi. Eikös niin käynytkin?
Karhula
Nyt voisi aloittaa pienen ilmoittelun...

Eli tällä kertaa osien/lukujen nimiä ei julkaista etukäteen. Sen korvaa kohtapuoliin julkaistava "takateksti". Tarinan alkua taas saatte odottaa vielä jonkin aikaa. Lupaan kuitenkin, että jossakin lokakuun paikkeilla pitäisi tarina saada aluille. Näillä näkymin se menee jonnekin syyslomaviikon tietämille. :)

E: Vankka-setä, ( O:-) ) Tarinan alussa nähdään niin kuin tämänkin tarinan alussa tuollainen kertausjakso jokaisesta. Siihen on lisätty myös tiivistettynä tämän tarinan tapahtumat.
Aku Vankka
Aika kauan kestää.. melkein kolme kuukautta.. :) Saat kyllä jonkinlaisen lyhyen kertauksen tästä tarinasta ennen uutta laittaa, koska en pysy muuten kärryillä niin pitkän tauon jälkeen ;)
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: KarhulaTapahtumat saattavat jopa järkyttää lukijoita pysyvästi.
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313 VM-viestissäänValtaosa suomalaisista järkyttyi syvästi ja sai loppuelämäkseen traumoja
Toivottavasti näin ei sentään tule tapahtumaan.

Mikäköhän tarkoitus tälläkin viestillä oli...?
Tribe
Nonnih. Ihan hyvältä näytti. Sori, etten ole jaksanut kommentoida. Niin, ja sori myös Aku Vankalle. En ole oikein paljoa Ankkiksessa käynyt ja jos olen, niin olen pääasiassa Loremissa pörräillyt. Oikeastaan luin nyt vasta kaikki luvut kerrala pikalukemisella (kätevä taito). Pitääpi sanoa, että sait varsin hyvän tarinan aikaiseksi. Muistan lukeneeni joskus ensimmäisiä tarinoitasi ja jätkä on ihan kivasti kehittynyt niistä ajoista. Varsinkin kerronnassa ja kuvailussa.
Joo, hyvä tarina oli, pari viimeistä lukua jäi lemppareiksi. Hyvää jatko-osaa uumoilee, vaikka, en usko, että sitä aion enää lukea kiinnostus ja aika vetävät tiukoille.
En mielelläni enää anna arvosanoja tarinoista, mutta koska tämä kommentti jää tämän alueen viimeiseksi (ellen jossain vaiheessa lue "Aarre maailman rajalla" -tarinaa), niin teen poikkeuksen, eli 9+:n annan. Hienoa työtä Karhula. Olet näköjään aika hyvin jaksanut puurtaa näiden osien parissa.

Jonkun muuten pitäisi tehdä tänne tarina nimeltä: Fatko ja Jani -tarinoita. ;D
Karhula
Jaa, yllätyin syvästi kommentistasi, Tribe... Harmi, että lopetat tarinoiden seuraamisen.
Kiva kuitenkin, että pidit tarinasta. Omaksi lempiluvukseni/osakseni jäi toisiksi viimeinen, joka ainakin omasta mielestäni onnistui hyvin.

Ja siitä takakansi-tekstistä, saattaa mennä ensiviikkoon, kun ei millään jaksaisi väkertää, kun lomakin on kohta loppumassa... Eiköhän se kuitenkin ensiviikolla tule. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8