Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Euroviisut

(237 viestiä)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: BomberHyi helkkari jos se ukonrohjake edustaa Suomea! Siinä tulee satavarma jumbosija ja muiden maiden ivanaurut päälle. Movetron nyt menettelee, mutta jos se vanha käppänä köpöttelee edustamaan Isäinmaata viisuihin niin ei tiedä itkisikö vai nauraisi.
Voi olla, että Euroopan ihmiset rupeavat säälimään ukkoparkaa, viisujen vanhinta edustajaa. Ulkonäkö menee suoraan sydämeen.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lainaus käyttäjältä: BomberHyi helkkari jos se ukonrohjake edustaa Suomea! Siinä tulee satavarma jumbosija ja muiden maiden ivanaurut päälle. Movetron nyt menettelee, mutta jos se vanha käppänä köpöttelee edustamaan Isäinmaata viisuihin niin ei tiedä itkisikö vai nauraisi.
Voi olla, että Euroopan ihmiset rupeavat säälimään ukkoparkaa, viisujen vanhinta edustajaa. Ulkonäkö menee suoraan sydämeen.


En oikein usko tuohon. Kari ei saisi päästä edustamaan Suomea, ettei tulisi mitään: Finland zero points, uusintaa. ;D
Karhula
Taas meni toinen alkukarsinta ja siitä meni Konttinen ja Möerman, vai mitkä olivatkaan pääsivät jatkoon, ja minä kyllä yllätyin, sillä mielestäni he olivat aivan piip piip viu viu tööt tööt piip. Tätä menoa Euroviisuihin menee joku piip piip viu viu tööt tööt piip. :P
HN Erkka
Joo itse en oikein Konttisesta pitänyt, menin Kristian Meurmanin puolelle. :)
Jippukin oli hyvä, mielestäni toiseksi paras. Tänään tuli uusinta...
Jukka
Euroviisut ovat alkaneet vasta viime vuosina minuakin kiinnostamaan. :)
Nyt seuraan suht tiiviisti viisuja ihan alkukarsinnoista lähtien.
Mikään tähän mennessä ollut artisti ei ole vakuuttanut minua soittamistaidoillaan. Odotan vieläkin Teräsbetonia, jonka biisi tulee ensi maanantaina kuunneltavaksi. Vaikka Teräsbetoni onkin vähän "massa"bändi, niin jos biisi on hyvä, he saavat ääneni. Bändissä on kuitenkin sitä asennetta ja karismaa, jota tarvitaan euroviisuihin osallistuvalta bändiltä. Ja (hyvällä!) rockilla/heavylla ei tulla häviämään! ;)
HN Erkka
Lainaus:Odotan vieläkin Teräsbetonia, jonka biisi tulee ensi maanantaina kuunneltavaksi.
Ihan hyvä biisihän se oli, vaikka odotin jotain vieläkin parempaa. :P Jennakin lauloi ihan sujuvasti, mutta Teräsbetonia olisin äänestänyt. Ja finaaliinhan sillä mentiin!
Etsivä Kaasi
Viimeisestä karsinnasta Cristal Snow ja Teräsbetoni jatkoon. Seuraavana lauantaina on finaali. Kari Tapion voitosta ei enää ole huolta, koska hän on sanonut, että jos hän voittaa Suomen karsinnat hän vetäytyy euroviisuista Serbian levottomuuksien takia. EBU pitää hätäkokouksen maaliskuussa Serbian tilanteen takia ja piti jo yhden "salaisen" hätäkokouksen, joka vuoti julkisuuteen. Jos euroviisuja ei voi järjästää Serbiassa niin Helsinki on tällä hetkellä vara paikalla euroviisujen järjestäjä paikaksi Tukholman ja jonkun muun paikan lisäksi näin EBU: kommentoi.
TKal
Itse toivon, ettei tämän vuoden euroviisuja järjestetä Suomessa, mieluummin sitten vaikka Ruotsissa. Minusta euroviisut pitää ansaita itselleen järjestettäväksi, mutta jos voittajamaa ei niitä pysty järjestämään, ei niitä pitäisi ainakaan antaa sille maalle, joka järjesti ne edellisen kerran.

Suomen tämän vuoden euroviisuehdokkaista olen sitä mieltä, että oikeastaan ne kaikki ovat melko huonoja. Finaali taitaa jäädä haaveeksi...
Kreach
Erittäin huonoja bändejä / solisteja nämä suomalaisten ehdokkaat.
Karhula
Itse en pitänyt Cristal Snowsta, enkä Teräsbetonistakaan, sillä odotin vähän enemmän. Minäkään en kyllä haluaisi Suomeen toista kertaa peräkkäin Euroviisuja. Tänä vuonna kyllä petyin kun ei ollut mitään hyvää bändiä tai artistia josta pitäisin. :P :-
jojo3
Mäkin olen vähän pettynyt, oli kyllä surkeaa laatua nämä ehdokkaat (jos Teräsbetonia ei lasketa :P).

Mutta kyllä näistä ehdottomasti Teräsbetoni oli paras. Ja luulen vahvasti että Teräsbetoni lähetetään Suomea edustamaan.
Äitinikin oli sitä mieltä että Teräsbetoni oli paras, vaikka äiti ei mikään hevin ystävä ole.
akuankka1313
Nyt on sentään tullut vähän omaperäisempiä viisujakin mukaan. Esimerkiksi Irlannin kappaleIrlande douze pointe oli täyttä sekoa diskomeininkiä, jossa hoetaan koko ajan "Irlande douze pointe, Irlande douse pointe, Irlande douse pointe". Mutta ehkä silti pääsee finaaliin...

Kroatialla on ehdottomasti viisujen kaikkien aikojen vanhin edustaja, ja laulu Romanca, joka oli omasta mielestäni tangoa, ei ollut ihan niitä parhaimpia, mutta hyvä koreografia siinä ainakin oli. Kymmenen parhaan joukkoon ehkä yltää...

Islannin diskoviisusta This is my life ei sen enempää...

Bulgarian viisussa DJ, take my away oli jotain omaperäistä, mutta lisää olisi kaivattu...
Tupu Ankka
Toivon että Latvialta pääsisi tämä kappale edustamaan Latviaa Serbiaan:

http://www.youtube.com/watch?v=g7bsX7iCqmE

(Menee 30 sekuntia että kappale alkaa)

Minun mielestäni tänä vuonna ollut paras kappale mitä olen kuullut tänä vuonna :).
Aku Vankka
Joudun vain valitettavasti sanoa, ettei Suomella ole suunnilleen yhtään mahdollisuuksia
päästä finaaliin. Suurin osa Suomen karsintojen finalisteista on kehnoja ja muuten vain
euroviisuihin sopimattomia. Lisäksi Suomen finaalissa on vain yksi englanninkielinen kappale.
Vain yksi.
Tupu Ankka
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLisäksi Suomen finaalissa on vain yksi englanninkielinen kappale.
Vain yksi.

Niin,vain yksi englanninkielinen on Suomen finaalissa.Olisin odottanut enemmän englanninkielisiä kappaleita finaalissa ;).
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16