Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Moottoriurheilu

(210 viestiä)
Salwer1st/
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /03/845408
Diffuusorit menivät katsastuksesta läpi. Eli ilmeisesti Brawnit, Williamsit ja Toyotat taistelevat kärkisijoista. Mukavaa, kun pienemmätkin tallit pääsevät kärkikahinoihin (Onkos Toyota nyt niin pieni). Tosin Malesiassa odottaa uusi katsastus, koskien kyseisten tallien osalistumista siihen osakilpailuun. Jännityksellä odotan jo huomisia vapaita harjoituksia. Herään tietysti vähän vaille kuusi katsomaan. Huomenaamulla selviää ainakin osalti ketkä taistelevat voitosta ja tällä hetkellä sinne olisi tyrkyllä ainakin neljä tallia. Näin se kausi taas alkaa.

Koitan muuten lauantaina saada jonkinlaisen GP-ennakon kasaan, saa nähdä onnistuuko. :)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Koitan muuten lauantaina saada jonkinlaisen GP-ennakon kasaan
Pistä ihmeessä jonkinlaista. Itsekin säännöllisesti seuraan formuloita, joten olisi ihan kiva lukea jotakin tuontyyppistä Ankkiksessa.
wierii2
Olipas kehno suoritus Larenilta. Lewis 15 ja Heikki 14. Eikä Ferrarikaan loistanut: Kimi 9 ja Felipe 7. Brawn GP oli vahva sijat 1 ja 2 heille. Ja Vettel oli kolmas. Hienot aika-ajot kokonaisuudessaan, kisaa odotellessa, yllätyksiä tulossa.
jojo3
Eihän tuo aika-ajo olisi voinut paremmin mennä (no ehkä suomalaisille vähän paremmat sijoitukset). Yllättäviä nimiä/talleja kärjessä verrattuna viime kauteen, mikäs sen parempaa.
Karhula
Ja Toyotan autot lähtee sitten porukan hänniltä, että Kimin lähtöruutu nousee, niinkuin parin muunkin... :) Hyvä juttu, vaikken nyt kenellekään tuollaista suoranaisesti toivo. Miksiköhän hylättiin autot... (?)
Pullasorsa
Takaspoilerit sääntöjen vastaisia...
hjhh
Saas nähdä pystyykö KERS-autot nousemaan lähdössä..
Pullasorsa
On kyllä tulossa mielenkiintoinen kilpailu huomenna. McLarenit jo käytännössä ulkona kärkisijoista, eikä mene Ferrarillakaan kovin hyvin. Brawnit ehdottomasti suurimmat ennakkosuosikit kisaan, ja uskon vakaasti, että joko Barrichello tai Button korjaa potin Melbournessa. Hyvällä ajolla ja pienoisella tuurillakin Räikkösellä on kuitenkin saumat kolmen sakkiin. Hamiltonin lähtöruutuahan pudotettiin kolmella, (syynä vaihdelaatikon vaihtaminen kesken aika-ajon?), korjatkaa jos olen väärässä.

Mestaria on äärettömän vaikea arvuutella, mutta veikkaan Robert Kubicaa. Tulee olemaan varmasti kauden aikana todella tasainen, eikä BMW ole kärsinyt viime aikoina pahemmin teknisistä vioistakaan, toisin kuin esim. Ferrari ja McLaren.
jojo3
Sellainen pyyntö sitten huomiselle että kaikki jälkispekulointi ym. keskusteleminen kisasta vasta tuon Maikkarin jälkilähetyksen (12.30-13.30) jälkeen. Muuten menee kisan katsomisen ilo pilalle jos lukee täältä tulokset jo ennakkoon. Mä ja varmasti moni muukin katsoo tuon jälkilähetyksen.
squid
Laitetaan nyt täältä ylläpidon puoleltakin säännöksi, että jos spoilaatte, käyttäkää ihmeessä tuota siihen tarkoitettua tagia. Näin ei mene kaikkien päivä pilalle.
Salwer1st/
FIA on julkistanut ensi kauden (2010) F1-tallit. Nämä tallit aja(ne)vat siis ykkösissä ensi kaudella:

Ferrari
Toro Rosso
Red Bull
Williams
Force India
McLaren (ehdoilla)
BMW Sauber (ehdoilla)
Renault (ehdoilla)
Toyota (ehdoilla)
Brawn GP (ehdoilla)
Campos Grand Prix
Manor Grand Prix
U. S. F1

Uudet:
Campos Grand Prix
Manor Grand Prix
U. S. F1

Ei mitään yllätyksiä, vain Manor tuli minulle puun takaa.

Saa nähdä mitä uudet tallit saavat aikaan.

//Typo korjattu.
wierii2
Niin, ja miten käy Ferrarille loppukautena ja koko ensi vuonna. Pystyykö nousemaan Brawnin vauhtiin?
Salwer1st/
Ferrari lienee taas ensi kaudella kärkivauhdissa, sen verran on tallissa osaavaa porukkaa ja rahaa, mikäli siis on mukana, Ferrarin mukana olo ei ole ollenkaan varmaa. Tänäkin vuonna saattavat jo Brawnit helistä, Ferrari on jo näyttänyt mihin pystyy, ja loppukautta kohti mentäessä Ferrarin vauhti vain paranaa - ehkä.

Campos voi olla vahva. Tallissa on osaavaa porukkaa ja talli on menestynyt hyvin GP2:ssissa.
Manor on minulle varsin outo, ei ole mitään hajua miten talli tulee menestymään. Veikkaan kuitenkin häntäpäätä, ainakin aluksi.
U. S. F1 voisi olla hyvä, ellei kuljettajiksi valita amerikkalaisia. Ei tule mitään, jos valitaan. USA:ssa ei tällä hetkellä ole yhtään kuljettajaa, joka olisi valmis F ykkösiin.

Uusien tallien myötä tulee myös 6 uutta tallipaikkaa. Kenelle mahtavat mennä?
kirja
On sanottu, että U.S.F1:n toinen tallipaikka menee amerikkalaiselle (Scott Speed? naiskuljettaja?) ja toinen jollekulle nuorelle.

Itse toivoisin Takuma Saton saavan tallipaikan. Voittaa ajotaidoissa ainakin Fisichellat ja Glockit (Piquetin voittavat kaikki...). Itse pidän hänestä.

MotoGP:ssä uusi viikonloppu alkaa. Mikan haastatteluista on pursunut luottamus uusien tapojen toimimiseen. Toivotaan sen toimivan!

~kirja
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: kirjaItse toivoisin Takuma Saton saavan tallipaikan. Voittaa ajotaidoissa ainakin Fisichellat ja Glockit (Piquetin voittavat kaikki...). Itse pidän hänestä.
Mitäh? Fisichella ja Glock ovat huippukuskeja, joille ei Takuma millään pärjää. Muistelkaas nyt vaikka kautta 2002, kun Fisico ja Takuma ajoivat Jordanilla. Fisico vei 100-0. Takuma oli kyllä silloin tulokas. Satohan on jäänyt lähes kaikkien tallikavereidensa jalkoihin, paitsi 2006 Super Agurilla, kun Idestä, Montagnysta ja Yamamotosta ei ollut mitään vastusta. Davidsonkin oli minusta parempi. Onhan Sato minustakin sympaattinen japsi, mutta ei hän nyt Fisicoa ja Glockia millään voita. Toki soisin Satolle ensi kaudelle tallipaikan, vaikkapa sielä Minorilta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14