Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Urheilutriidi

(204 viestiä)
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Mutta Saksan tasoitusmaalia edelsi kyllä saksalaisen käsivirhe, ja näin ollen tuomarin olisi pitänyt viheltää peli ehdottomasti poikki. Jos olisi viheltänyt, tilanne olisi säilynyt loppuun asti äärimmäisen todennäköisesti Suomen 1-0 johdossa. Mutta ei auta jälkeenpäin valittaa, pelattu mikä pelattu.
Niinhän ne kaikki Suomen pelaajat viittoi käsivirhettä mutta hidastuksesta näki sen tosiasian että eihän se käteen ottanut. Olkapäähän ja selkäpuolelle vielä.
Eipä ollut tuokaan tulos mikään yllätys, ihmettelinkin että miten kesti Saksalla niin kauan tulla tasoihin. Mutta täytyy sanoa että Suomen puolustus pelasi erittäin hyvin, Hyypiä varsinkin puolusti aivan loistavasti.
Donald-91
Ja miten sitten käy Suomen jalkapallomaajoukkueelle, kun Jari Litmanen, Sami Hyypiä, Jussi Jääskeläinen, Joonatan Johansson ja muut kokeneet ja parhaimmat pelaajat eivät enää pelaa maajoukkueessa? Mistä jatkuvuutta maestro Litmaselle ja muille kumppaneille?

Mutta 2 tasapeliä Saksaa vastaan samoissa karsinnoissa kyllä osoittaa, että Suomellakin on jonkunlaisetkaan mahdollisuudet kisoihin. Kunhan Suomi pelaisi vain jokaisen pelin yhtä hyvin, kuin nyt pelasi keskiviikkona 14.10(.2009) Saksaa vastaan. Silloin saatettaisiin päästäkkin jopa kisoihin asti.
wierii2
Kyllä Saksa-pelissä Suomen nuoret osoittivat taitonsa. Eli ainakaan hyökkäyspuolella tuskin suuria ongelmia tulee, mutta puolustus on kokonaan toinen juttu sitten tulevaisuudessa.

Jep. Suomi näköjään herää pelaamaan tosissaan vain silloin, kun on selvä altavastaaja. Toisaalta, kyllä Venäjä Suomea pöllytti miten tahtoo...

Tänään ratkeaa lopulta Suomen mestaruus. 80 minuuttia pelattu ja 0-0 on Honka-TPS peli. Eli HJK on mestaruutta kohti lipumassa vahvasti...
Donald-91
Niinhän se sitten päättyi 0-0 se TPS-Honka -ottelu, joten HJK on nyt jalkapallon Suomen mestari. Hopeaa otti Espoon Honka jo toista vuotta peräkkäin ja pronssiset mitallit vei Turun perinteikäs TPS. RoPS tippui suoraan Ykköseen ja JJK Jyväskylästä karsii liiga-paikasta.

Olen muuten viimepäivinä ihmetellyt, miksei Aki Riihilahtea ole enää nykyisin kelpuutettu maajoukkueeseen. Vaikka hän on vielä nykyäänkin varmasti ihan maajoukkue-tasoinen pelaaja. Eli missä Riihilahti maajoukkueesta?
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Olen muuten viimepäivinä ihmetellyt, miksei Aki Riihilahtea ole enää nykyisin kelpuutettu maajoukkueeseen. Vaikka hän on vielä nykyäänkin varmasti ihan maajoukkue-tasoinen pelaaja. Eli missä Riihilahti maajoukkueesta?
Riihilahti ei kyllä ole enää mitään mj-tasoa. Vanha ja viimeisiä kausiaan pelaava Riihilahti ei kyllä millään mahtuisi keskikentälle, kun tarjolla on huomattavasti tasokkaampaa pelaajaa, kuten Väykkä, Tainio, Sparv ja Romano.
Donald-91
Harmi sinänsä jos ja kun ei mahdu. Riihilahti oli mukava ja ihan hyväkin pelaaja maajoukkueessa ennen. Mutta todellakin siis ennen.
akkaridekkari
Nostellaas tätä topicia. Talviurheilukausihan alkaa lähennellä Tour de Skin ja mäkiviikon myötä huippuaan.

Tänään käytiin varsin mielenkiintoinen mäkikisa Innsbruckissa, ja varsin jännittävät asetelmat mäkiviikon viimeistä osakilpailua Bischoshofenia ajatellen. Ahonen oli ihan hienosti kolmas. Toinen hyppy olisi toki voinut olla parempikin, mutta vaikeat tuuliolot on otettava huomioon. Muutenkin Ahonen tekee täysin upeaa paluuta huipulle vuoden tauon jälkeen - hän tosiaankin osaa pitää hyppynsä kasassa, eikä välitä kohtuuttomista odotuksista ja paineista.
Mäkiviikon tilanne on tosiaankin varsin kiinnostava. Andreas Kofler on nyt kärjessä, mutta miehen kantti ei kuitenkaan välttämättä enää Bischoshofenissa kestä, ja hän voi jäädä isojen miesten jalkoihin. Schlier on toisena, ja hänellä on varsin hyvät eväät voittoon - hän oli tänäänkin selkeästi paras hyppääjistä. Toisaalta Bischoshofen on Janne Ahosen lempimäki, jossa tämä on muistaakseni kolme kertaa voittanut, ja kokemuksesta on Jannella apua myös muuten. Ja myös Simon Amman pystyy hyppäämään lähes ihmehyppyjä hyvissä tuulioloissa. On myös mainittava vielä Wolfgang Loitzl, joka on mäkiviikon kokonaistilanteessa kolmantena, ja joka nappaa etenkin varsin hyviä tyylipisteitä - ja tyylipisteet voivat olla tärkeässä roolissa.

Salwukan, wieriin ja minun kesken meillä on muuten ollut käynnissä pieni Mäkimiehet-vedon tyyppinen kisailu, jossa on ideana veikata seuraavan mäkihypyn osakilpailun kolme parasta, ja siitä saa sitten pisteitä sen mukaan, kuinka oikeaan osui. Noh, Innsbruckin mäessä otin sitten jättipotin, kaikki oikein. :D (Oikeastaan tämä kisa oli tarkoitus pitää meidän inside-juttuna, mutta enhän mä pysty. =))
Ajattelin, että jos innostuneita riittää, urheiluveikkauksesta voisi tehdä Ankkikseen ihan oman topicinkin. Aina n. viikon välein joku voisi järjestää veikkauksen (mistä tahansa urheilulajista), ja veikkaukset lähetettäisiin yksärillä vetäjälle. Oikeista vastauksista saisi jonkin tietyn kaavan mukaan pisteitä, tietysti riippuen vähän kilpailusta. Laji voisi olla mikä tahansa hevospoolosta kumparelaskuun ja curlingista jousuammuntaan (ja lajeja yritetään teitysti vaihdella varsin monipuolisesti, jotta juttu ei käy yksitoikkoiseksi).

Olisivatko urheiluhullut ankkislaiset kiinnostuneita veikkailemaan? Pistänkö topicin pystyyn?
Eltharion
En paljoa ole tätä(kään) triidiä seuraillut, mutta tuo idea kuulostaa hyvältä. Minä olisin ainakin mukana :)
Akuhullu97
Minunkin mielestä oikein hauska idea, ja hiihdosta ja mäkihypystä ainakin löytyy tietämystä jopa minulta. :D
Kreach
Ihan hyvä idea, varsinkin SMLiiga sekä NHL veikkauksia oli hauska pitää =)
Bomber
Älkää unohtako jukolauta Valioliigaa >:(

Mutta loistoajatus. Hyvällä ylläpidolla voisi onnistuakin.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Minunkin mielestä oikein hauska idea, ja hiihdosta ja mäkihypystä ainakin löytyy tietämystä jopa minulta. :D
Samaa mieltä. Eipä tähän nyt muuta sanottavaa olekaan. Mutta jotta tästä viestistä nyt tulisi edes jonkin pituinen niin ajattelin tätä tässä parhaillaan, koneen ääärellä, melko nopealla tahdilla, ilman huolenaiheita, rauhassa, tässä omassa huoneessani nyt kirjoitella, mikäli se teille arvon Ankkislaisille nyt sitten sattuisi sopimaan. ;D

Enää vähän yli kuukausi olympialaisten alkuun ja nehän aion kyllä katsoa! :)
akkaridekkari
Ilmeisesti siis innostusta riittää. Voisin pistää topikin pystyyn ihan näillä näppylöillä, varmaankin jo tänään illalla. Ensimmäiseksi veikkausaiheeksi pistän varmaankin sen, kuka voittaa mäkiviikon, tai sitten jonkin SM-liigaottelun (ideoita saa laittaa, jos niitä on!).
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkaritai sitten jonkin SM-liigaottelun (ideoita saa laittaa, jos niitä on!).
Sm-liigakierros sen pitäisi varmaan olla (ei vain yksi ottelu).
Eltharion
Ahonen pääsi hienosti toiseksi mäkiviikolla! Ja sama sija päätöskisassa. Hienoa! Ja voittaja oli Kofler, ihan ansaitusti.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14