Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Urheilutriidi

(204 viestiä)
rulezman
Kappa on ollut tällä kaudella kyllä kerran kolmas. Ja hiihtovauhti on ollut pitkin kautta yksi koko kieruteen nopeimmisa, tosiaan ennen Anterselvan kisoja sairastui kovaan vatsatautiin, mutta siellä tuskin on enää kovin paloa merkitystä ensi viikolla. Kaisalla onkin vain ammunta vähän takunnut, jos sen saa natsaamaan ja nollat tulee jossakin kisassa, niin mitali on melkeimpä varma. Yhteislähdössä ja takaa-ajossa etenkin kovat odotukset.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: rulezmanMitä todennäköisimmin Ritun kaverina hiihtää Muranen, jos nyt yhtään saa juonenpäästä kiinni.
Hyvin mahdollista. Mutta ei yhdistelmä Aino-Kaisa ja Ritu olisi yhtään sen huononpi kuin Muranen-Ritu.

Lainaus käyttäjältä: rulezmanJa joku tossa ylempänä taisi Poutiaista suurimmaksi suosikiksi sanoa pujottelussa ja suurpuikassa, ei nyt sentään. Suurpuikassa Zettel on vaarallisen kovassa iskussa, pujottelussa Poutiaisella tekee tosi tiukkaa jo kuuden sakkiin, Schlid on hirmuiskussa.
Suurpujottelussa Poutiaisella on alla voitto maailmaancupissa. Fiilis on varmasti hyvä. Onnistuneilla laskuilla on hyvät mahdollisuudet kultaan, vähintään mitaliin.

Pujottelu on vaikeampi juttu. Jos Schlid vaikkapa kaatuu, niin Poutiaisellakin on hyvät mahikset. Tosin, jos Schlid onnistuu molemmissa laskuissa, taitaa peli olla pelattu.

Lainaus käyttäjältä: rulezmanEikö kukaan ole vielä huomioinut Kaisa Mäkäräisen mitalimahdollisuuksia?
Täytyy Mäkäräisen onnistua kyllä todella hyvin, mutta, olet oikeassa, mahdollisuuksia on. Eivätkä ne edes ole teoreettisiä.
Imfromfinland08
Paerjantainahan ne olympialaiset sitten jo alkaakin. Perjantaina klo 20.00 tulee normaalimäen karsinta. Se ei paljon liikuta (paitai jos jotain yllättävää tapahtuu), mutta jo lauantaina tuleekin sitten normaalimäen kisa. Avajaisia en varmaankaan aio katsoa, sillä ne tulevat aamuyöllä.

Normaalimäessä Schlieri ja Ammann ovat varmaankin aika vaikeita voittaa, mutta omasta mielestäni he eivät ole niin hyviä normaalimäessä, kuin suurmäessä, joten monilla muillakin on hyvät mahdollisuudet mitaleille. Kummatkaan eivät ole olleet viimeisimmissä kisoissa ihan niin hyvässä kunnossa kuin mitä he olivat alkukaudella, en kuitenkaan usko, että he floppaavat kisoissa.

Lauantaina on myös muitakin kiinnostavia lajeja, kuten miesten syöksylasku, jossa ei tosin kisaa ketään suomalaista ja naisten ampumahiihdon pikakilpailu, jossa kisaa Mäkäräinen. Mielestäni Mäkäräisen mahdollisuudet mitaleille ovat kuitenkin varsin pienet.
rulezman
Pikkumäessä Adam Malyzs pitää myös suurimpien suosikkien joukkoon laskea, komea kakkostila jo viime viikolla. Morgiakaan ei sovi unohtaa, ponnistusvoimaa kun löytyy, niin vahvoilla on.

Naisten pujottelussa minä odotan ehkä jopa Sanni Leinoselta enemmän, kuin Tanjalta, mitalia ei kummallekaan edes uskalla toivoa, mutta kympin sakissa molemmat jos ovat, niin aivan mahtava juttu. Pujottelussa kuitenkin Riesch, (molemmat) Sandrine Aubert, SarkaZahrobska ovat tosi kovia.
wierii2
Totta, eikä viime vuoden normaalimäen maailmanmestarin Wolfgang Loitzlinkaan peli ole vielä pelattu...

Minne jäi Marlies Schlid? On nimittäin aika häkellyttävän kova pujottelija... ;)
djlordi
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Lauantaina on myös muitakin kiinnostavia lajeja, kuten miesten syöksylasku, jossa ei tosin kisaa ketään suomalaista ja naisten ampumahiihdon pikakilpailu, jossa kisaa Mäkäräinen. Mielestäni Mäkäräisen mahdollisuudet mitaleille ovat kuitenkin varsin pienet.
Eikö Andreas Romaria valittu syöksylaskuun? Viime vuonna otti sentään nuorten MM-kisoissa syöksypronssia.
2010 saavutukset: Voittanut kaksi FIS-pujottelua (käyty Suomessa), Eurooppa-Cupin suurpujottelu: 9:s sija, Eurooppa-Cupin syöksylasku: 11:s sija.

Eli Romarko valittiin mieluummin pujotteluun, kuin Jukka Leino, joka sentään pääsi maailmancupin pisteillekin, ja oli lähellä 2. kierrosta monta kertaa.

//Edit: Joo näin se näköjään on, Romar laskee pujottelussa ja suurpujottelussa. No hyvä Pohjanmaa.
rulezman
Muutamassa aiemmassa viestissä Schildin nimi jo mainittu, niin jätin nyt toistamatta.

Enää kaksi päivää O:-)
wierii2
Jep, enää kaksi päivää, ja kisat alkavat! :)

Yleinen veikkauks on se, että Suomi ottaa kisoista 14 mitalia. Itse veikkaan mitalimääräksi kahtatoista (12).
rulezman
Lainaus käyttäjältä: djlordiLainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Lauantaina on myös muitakin kiinnostavia lajeja, kuten miesten syöksylasku, jossa ei tosin kisaa ketään suomalaista ja naisten ampumahiihdon pikakilpailu, jossa kisaa Mäkäräinen. Mielestäni Mäkäräisen mahdollisuudet mitaleille ovat kuitenkin varsin pienet.
Eikö Andreas Romaria valittu syöksylaskuun? Viime vuonna otti sentään nuorten MM-kisoissa syöksypronssia.
2010 saavutukset: Voittanut kaksi FIS-pujottelua (käyty Suomessa), Eurooppa-Cupin suurpujottelu: 9:s sija, Eurooppa-Cupin syöksylasku: 11:s sija.

Eli Romarko valittiin mieluummin pujotteluun, kuin Jukka Leino, joka sentään pääsi maailmancupin pisteillekin, ja oli lähellä 2. kierrosta monta kertaa.

//Edit: Joo näin se näköjään on, Romar laskee pujottelussa ja suurpujottelussa. No hyvä Pohjanmaa.

Romar ei kyllä todellakaan olisi esitystensä perusteella paikkaa kisoihin ansainnut, mutta hätä taisi liitolla olla niin suuri, että ainakin yksi suomalaismieslaskija kisoihin saadaan, että Romar oli pakko sinne lähettää. Onneksi Mare kuitenkin toipui juuri tarvittavan nopeasti vammoistaan. Ja olisin mieluusti naispuolisen Romarin kisoissa nähnyt....
djlordi
Andreas Romar kilpailee sittenkin syöksylaskussa. Wikipediaan oli laitettu sen kohdalle pujottelu ja suurpujottelu, mutta näköjään kovin monessa paikassa tuosta ei ollut tietoa.

Onneksi aamu-tv:n urheilussa kerrottiin, että saa jännätä suomalaistakin syöksylaskussa. Romarin tavoite on aika kova: 15 parhaan joukkoon.
Imfromfinland08
Kaikki Suomen mäkimiehet selvittivät itsensä karsinnasta kisaan. :) Ihan mukavasti meni jokaiselta suomalaiselta. Tosin Ahosen tämänhetkinen hyppyvire on hieman arvoitus: eilen ei hypännyt erityisen hyvin, mutta onko tämä vain taktikointia kisaa varten? ;)
djlordi
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Kaikki Suomen mäkimiehet selvittivät itsensä karsinnasta kisaan. :) Ihan mukavasti meni jokaiselta suomalaiselta. Tosin Ahosen tämänhetkinen hyppyvire on hieman arvoitus: eilen ei hypännyt erityisen hyvin, mutta onko tämä vain taktikointia kisaa varten? ;)
Välineiden testaamisesta puhui, mutta tiedä sitten...Toivottavasti on hyvässä kunnossa, ja taistelee jopa mitalista. Schlierenzauer, Ammann ja Morgenstern kovimmat. Tänään myös miesten syöksylasku, jossa on mukana Andreas Romar ja naisten ampumahiihto 7,5 km, jossa ovat Mäkäräinen ja Laukkanen. Eli mahdollisuuksia tänään on mitaliin.

Oli aika kauhean näköinen se georgialaisen kuolemanlasku eilen, kun se näytettiin...:(
jojo3
Lainaus käyttäjältä: djlordiOli aika kauhean näköinen se georgialaisen kuolemanlasku eilen, kun se näytettiin...:(
Joo, se oli tosi paha... Kuin olisi joku törmäysnukke vaan lentänyt. Pahimpia mitä olen nähnyt.
Mutta sen kun näin niin heti ensimmäinen ajatus oli että tuosta ei selvinnyt hengissä, ja niinhän siinä parin tunnin päästä kävi.
Akuhullu97
Voi... Ahonen jäi sitten neljänneksi taas, tuossa normaalimäen kisassa, kolmannen kerran olympialaisissa! Olisi se kyllä jo Ahosen vuoro saada se mitali... Toivottavasti sitten suurmäessä. (=
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Voi... Ahonen jäi sitten neljänneksi taas, tuossa normaalimäen kisassa, kolmannen kerran olympialaisissa! Olisi se kyllä jo Ahosen vuoro saada se mitali... Toivottavasti sitten suurmäessä. (=
Harmittaa. :( Kyllähän sen olympiamitalin Ahoselle tietysti soisi, kun on kolme kertaa 12 vuoden aikana jääty neljänneksi. Suurmäen kisa jäänee Ahosen viimeiseksi kisaksi hänen olympiaurallaan.

Toki Ahosella on sentään muita saavutuksia, muistaakseni 8 henkilökohtaista arvokisamitalia, ja viisi mäkiviikon voittoa. :) Olisin kyllä mieluusti vaihtanut mäkiviikon kakkossijan ja olympialaisten nelossijan paikkaa. :D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14