Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Juonittelupelin ilmoittautumiset

(637 viestiä)
Mac Ducky
Mukavaa jos peli saataisiin jo käyntiin, huomenna. Ei jaksa odottaa. ;D

Oma voittoprosenttini taas on 50. Toivottavasti nousisi tämän seuraavan pelin ansiosta. :)
Kreach
Rooliviestit lähtevät muutaman minuutin sisällä. Peli avautuu n. vartin päästä.
kirja
Niin kauan? *haluaa pelata*

Nopeus selittyy sillä, että päivällä olimme samaan aikaan koneella n. klo 13-15, jolloin voimme keskustella muutokset nopeasti.

~kirja

// Varalle voi.
Akuhullu97
Vieläkö voi ilmoittautua mukaan?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Vieläkö voi ilmoittautua mukaan?
Jep. Olet ensimmäinen varapelaaja. Muistutan: Ei TKK:n tapaisia "huijauksia" tähän peliin kiitos!
kirja
Mikä on juonittelupeli?

Juonittelupeli jakautuu päivään ja yöhön, joilla ei ole mitään tekemistä vuorokaudenaikojen kanssa. Päivä kestää yleensä 3 vrk ja yö 2 vrk.

Pelaajat jakautuvat pahiksiin (yleensä 2 tai 3) ja hyviksiin. Pahisten tavoite on tappaa hyvikset, hyvisten pahikset.
Joka pelin päivä (ei siis vrk) kaikki pelaajat (myös pahikset!) saavat keskustella pelin topicissa. he saavat myös äänestää. Eniten ääniä saanut "tapetaan" eli poistetaan pelistä.

Yöllä pahikset tappavat yhden ja erikoishahmot (jotka ovat hyviksiä) käyttävät kykyään.

Hyvisten tavoite on siis tappaa pahikset päivisin ja erikoishyvikset voivat käyttää kykyään apuna. Pahikset yrittävät "olla viattomia" eli säilyä hengissä.
Jotta oma osapuoli voittaisi, kannattaa olla aktiivinen!

Huom! Tässä pelissä asetelmat ovat sekaisin, sillä hyvikset tappavat öisin. Ne, jotka ovat edellisissä peleissä olleet ''hyviksiä'' ovat nyt ''pahiksia'' ja päinvastoin.

Säännöt
Viestejä ei missään tapauksessa saa muokata! Silloin olisi mahdotonta pysyä selvillä siitä, kuka olisi sanonut mitäkin ja voisi helposti muokata sanomiaan.
Rooliviestejä, pj:n (pelinjohtaja) viestejä yms. ei saa kopioida/lainata.
Yöllä ei saa puhua.
Muiden pelaajien kanssa saa keskustella vain topicissa. Ei yksäreillä yms., ellei rooliviestissä toisin mainita.
Käynnissä olevasta pelistä ei saa puhua muualla kuin sen topicissa, sen pelaajat ja sen päivisin. Käynnissä olevasta pelistä ei saa puhua pelaamattomien kanssa taktiikkamielessä. Pelin ulkopuoliset eivät saa kirjoittaa pelitopiciin ennen kuin peli on loppunut.

Aluksi pelissä on ilmoittautumisvaihe. Kun vaadittu pelaajamäärä on täynnä, pj arpoo roolit ja lähettää yksäreillä ne pelaajille. Sitten perustetaan pelitopic, jossa saa puhua vain päivisin ja vain pj ja elossa olevat pelaajat saavat keskustella. Pelin jälkeen sana on vapaa kaikille.

Tämä peli:
Pahisten paratiisi

Pahikset olivat kokoontuneet rakennukseen, jonka Mustakaapu oli rakentanut. Rakennus oli hieno ja siellä oli tarkoitus suunnitella, kuinka onnistuttaisiin murtautumaan Ankallispankkiin. Pahisten kannalta valitettavasti muutama hyvis pääsi sisälle. Se huomattiin, ja rajojen vahtimista tiukennettiin. Samaan aikaan valot sammuivat, mutta kaikki näkivät jonkin verran eteensä. Nähtiin myös lihamylly, johon päätettiin tunkea (ja jauhaa) joka päivä yksi ihminen, jotta kaikki typerät hyvikset saataisiin pois!

Peli jakautuu päiviin ja öihin. Yksi pelipäivä kestää 3 vrk ja yö 2 vrk. (Ajassa saattaa olla pientä heittoa.) Öisin kukaan ei puhu, päivisin vain elossa olevat pelaajat. Pj on poikkeus.

Aina aamulla pj kirjoittaa aamuviestin, jossa on tietoa kuolleista, yön tapahtumista, päivän päättymisestä yms.. Vastaavasti illalla pj kirjoittaa iltaviestin, jossa on tietoa kuolleista, päivän tapahtumista, yön päättymisestä yms.. (Aamu ja ilta eivät ole vuorokaudenaikoja!)

Yöllä topiciin ei kirjoiteta. Hyvikset ja erikoishahmot lähettävät kohteensa nimen pj:lle (yksärit!). Mikäli erikoishahmo/pahis ei lähetä nimeä, kohde arvotaan. Jos poissaolo on tulossa, nimen voi lähettää etukäteen mainitsemalla yksärissä siitä.

Äänestäminen
Päivisin kaikilla on äänioikeus. Ääni annetaan ++kohde korvaamalla sana kohde kohteen nimimerkillä. Muistakaa boldaus ja merkit ++! Äänen saa poistettua laittamalla --kohde. Jos annat uuden äänen, vanha täytyy ensin poistaa. Vain oman ja ko päivänä annetun äänen saa perua. Ääniä voi antaa vain yhden, mutta voit poistaa äänen ja antaa uuden (kohde voi vaihtua) niin monta kertaa kuin haluat. Mikäli ääntä ei peru, vanha säilyy.
Itseään saa äänestää, mutta se ei korvaa äänestyspakkoa.
Mikäli illalla kahdella on sama äänimäärä, ensin äänensä saanut tippuu.
Mikäli ääniä ei ole, tapettava arvotaan.

Kuolleet eivät puhu!

Epäaktiivisuus
Mikäli joku ei äänestä kolmeen pelipäivään niin, että ääni pysyy illallakin (eli vaikka äänestää ja sen poistaa ei hyväksytä), hänelle etsitään varapelaaja ja pelaaja tiputetaan pelistä. Mikäli varapelaajaa ei löydy yhteen pelipäivään mennessä, pelaaja tapetaan normaalisti tapettavan mukana.

Mikäli olet poissa netin ulottuvilta, kirjoita viesti topiciin käyttäen boldausta ja/tai alleviivausta. Jos pelaajalla on poissaolo kun hänen täytyisi äänestää, hän säilyy mukana. Poissaolevaa saa silti äänestää.

Pelin loppuminen
Pahikset voittavat, jos kaikki hyvkset kuolevat.
Hyvikset voittavat, jos heitä on elossa yhtä paljon tai enemmän kuin pahiksia (eli 50% pelaajista).

Roolit
Hyvikset
Simo Sisu
Saa keskustella Mikki Hiiren kanssa. Joka yö saavat tappaa yhden.

Mikki Hiiri
Saa keskustella Simo Sisun kanssa. Joka yö saavat tappaa yhden.

Hessu Hopo (kolmas osapuoli)
On hyvis, muttei tunne muita hyviksiä. Voittaa hyvisten voittaessa ja lasketaan hyvikseksi. Saa tappaa kaksi henkilöä pelin aikana.

Pahikset
Mustakaapu
Ylläpitää rakennusta. Heti Mustakaavun kuoltua hyvikst voittavat.

Musta Pekka
Jos Mustakaapu yritetään tappaa, uhrautuu eli kuolee aluksi. Tuntee Hertan ja he voivat keskustella.

Velmu Viurusilmä
Saa suojella jotakuta henkilöä. Suojeltava henkilö ei kuole ennen kuin Velmu on kuollut.

Karhuvaari
Jos Karhuvaari kuolee, 176-671 kuolee suruun.

176-671
Jos Karhuvaari kuolee, 176-671 kuolee suruun.

Sikari-Sakari
Saa valita yhden, jonka tappaa, jos itse kuolee. Valintaa ei voi muuttaa, ellei kohde kuole ennen kuin Sikari-Sakari on kuollut.

Hertta
Saa joka yö tarkistaa yhden henkilöllisyyden. Tuntee Mustan Pekan ja he voivat keskustella.

Lisäksi neljä tavallista roolinimineen.

Ilmoittautumisvaihe on käynnissä! Ilmoittaudu mukaan kirjoittamalla viesti.

Peli ei ala ennen kuin Rv on loppunut.

Ilmoittautumiskiellossa:
Karhula
Padi

~kirja
Mac Ducky
Aluksi ajattelin, etten tule osallistumaan seuraavaan peliin, mutta tämä kuulostaa kaikista peleistä, tähän mennessä parhaimmalta, joten messissä ollaan! ;) Hyvä, että tällä kertaa hyvikset ovatkin ne pelin "pahikset".
Pullasorsa
Olen mukana. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta peliltä. :)
Ducker97
Mukana ollaan... Kuullostaa todella mielenkiintoiselta.
Frodo
Samat sanat, eli mukana ollaan...
Toke
Minäkin tulen.
Ankkaristi
Njäh, njäh. Tästä tulee ilkeä peli, kun kaikki väittävät olevansa yllättäen pahiksian, eikä hyviksiä.
Mukana siis ollaan!
Kreach
100% voittoprosentilla lähdetään kokeilemaan taas onnea. Olen ehkä parempi juonittelupelissä, kuin niiden tekemisessä tai pj:n istuimella istumisessa!

Mukana!

Mielenkiintoinen peli tulossa, vaikkakin jotenkin outoa, että "hyvikset" ovatkin "pahiksia" jne. Siihen menee hetki, ennen kuin totuttautuu siihen.

//Hirmu, 14 pelaajaa on aika iso määrä... (vai oliko tässä 12)?
Hirmu
Mukavan pieni pelaajamäärä, tulenpa mukaan minäkin. :)
Kreach
Näkeekö Hertta tarkan roolin vai pelkän roolipuolen?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43