Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Juonittelupelin ilmoittautumiset

(637 viestiä)
kirja
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaEli hyvikset yrittävät saada selville pahikset, jotta he voisivat tappaa heidät, ja pahikset yrittävät esittää viattomia ja teeskennellä olevansa hyvisten puolella. Pelin tekee siis mielenkiintoiseksi se, että hyvikset voivat vaikka vahingossa tappaa toisiaan. Pahikset taas tappavat joka yö yhden hyviksen ja toivovat, että hyvikset eivät saa selville sitä, että he ovat pahiksia. Jos saavat, pahikset todennäköisesti häviävät. Onko tämä näin?
Melkein.
Peli olisi mahdotonta, jos päivällä ei kuolisi hyviksiä.

Pahikset yrittävät tappaa hyviksiä öisin(kin), mutta erikoishahmot voivat estää sen.

~kirja
Pullasorsa
Voivatko pahikset siis tappaa aivan vapaasti yhden hyviksen päivällä, vai pitääkö heidän vain äänestää, ja katsoa putoaako heidän äänestämänsä henkilö?

Yöllä pahikset taas yksäröivät toisilleen, ja erikoishyvikset voivat estää tappamiset kyvyillään (Sisu, Mummo jne.)?

Edit: Säännöt ymmärretty, mukana ollaan! :)
Frodo
Lainaus käyttäjältä: kirja4 tavallista, joista jokaisella oma roolinimi Onko näistä neljästä osa pahiksia, vai onko pahiksia vain kaksi?

Edit: Jep, asia selvä!
kirja
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaVoivatko pahikset siis tappaa aivan vapaasti yhden hyviksen päivällä, vai pitääkö heidän vain äänestää, ja katsoa putoaako heidän äänestämänsä henkilö?
He äänestävät normaalisti eikä heidän ole pakko äänestää (aktiivisuussäännöt). Jos ihminen, jota kaksi äänesti, kuolisi aina, eikös pahikset tunnistettaisi? :D

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaYöllä pahikset taas yksäröivät toisilleen, ja erikoishyvikset voivat estää tappamiset kyvyillään (Sisu, Mummo jne.)?
Pahikset saavat yksäröidä päivinkin. Heillä on vapaa keskustelu milloin haluavat.

Lainaus käyttäjältä: FrodoLainaus käyttäjältä: kirja4 tavallista, joista jokaisella oma roolinimi Onko näistä neljästä osa pahiksia, vai onko pahiksia vain kaksi?
Ne olivat hyvisten listauspuolella. ;)

Kaikki hyviksiä.

~kirja
Pullasorsa
Vielä viimeinen kysymys: Sitten kun peli loppuu, alkaako uusi peli, vai loppuuko homma siihen?
Ankkaristi
Eli pahiksia on ainoastaan kaksi. Ja tämäkö on siis ihan luottamuksesta kiinni, että hyvikset eivät lähettäisi toisilleen yksäreitä. Aika tasaiseksi nämä puolet ovat minun mielestäni saatu. Pahiksia on vähän, mutta hyvikset eivät tiedä keitä he ovat ja pahikset voivat käyttää yöllä tuota erikoisiskuaan. Pahikset voivat suunnitella salaa yksäreillä, kun taas hyvikset eivät. Kuulostaa kiinnostavalta!
kirja
Kun peli loppuu, peli loppuu. Sitten pidän ehkä viikon tauon ja teen uuden pelin uusine ilmoittautumisineen. (ilmoittautumiset voisi kai hoitaa aina tähän topiciin, jotta ei pitäisi tehdä niin paljon uusia.)

Kaksi pahista.
Hyvikset eivät saa lähettää yksäreitä, luottamuksesta kiinni. Jos joku kuitenkin niin tekee, hän ei voi tietää, lähettääkö hän sen hyvikselle vai pahikselle. Luotan kuitenkin kaikkiin.

~kirja
Salwer1st/
Siis, tulevatko äänestysäänet julkisiksi?

Odotan jo innolla pelin alkua. ;)

Eli: Pahiksetko äänestävät yöllä ja päivällä ja hyvikset vain päivällä?

Edit: Siis pahikset päättävät keskenään sen yönimen? Tai siis molemmatko äänestävät oman mielensä mukaan?
kirja
Äänet kirjoitetaan topiciin, yönimet yksärillä.

Vielä kaksi! (:

~kirja

// Yöllä pahikset eivät äänestä, vaan lähettävät yhden yönimen.
Padi
Kirj sanoi että avausviestissä mainittiin, että pahikset tuntevat toisensa.
Kommentti: eikö tämä herätä epäillystä jos joku pahis ei äänestä yhtä pelaajaa joka on sitten tietenkin pahis, etenkin loppusuoralla? Eli että jos minä olisin pahis, minä äänestän kaikkia paitsi yhtä?
Eli oliko viisi hyvistä joista yksi on "pelastaja"?
Ja vielä yksi kysymys, kun sinä sanoit että yksi vuorokausi kestää kolme päivää ja kaksi yötä, niin kun pitää äänestää yöllä niin onko se yö se kolmas päivä vai mikä tahansa noista kahdesta yöstä?
Anteeksi näistä sekavista kysymyksistä mutta kun en osannut tehdä niistä helppolukuisempia. Toivottavasti tajuat ainakin osan niistä.
Bomber
Padi, Ankkalammen päivä kestää kolme oikeaa päivää, Ankkalammen yö kestää kaksi oikeaa päivää.
kirja
Jokaisella pelaajalla on vain yksi ääni per päivä, eivätkä kaikki tietenkään äänestä samaa. Siinä ei siis ole mitään epänormaalia.

Hyviksiä kuusi, joista kaksi erikoista.

Pahikset päättävät keskenään yönimen.

~kirja
kirja
Lista ilmoittautuneista (6/8) ilmoittautumisjärjestyksessä:
Ankkaristi
Akuhullu97
Padi
Frodo
Salwer1st/
Pullasorsa

Aakkosjärjestyksessä:
Akuhullu97
Ankkaristi
Frodo
Padi
Pullasorsa
Salwer1st/

Kaksi mahtuu vielä.

Peli alkaa mahdollisimman pian kahden lisäpelaajan ilmottua. Varallekin saa ilmota. Teen topicin ja arvon roolit, johon ei kauaa kulu.

~kirja
Mac Ducky
Messissä ollaan. Ajattelin aluksi vain katsoa tämän ensimmäisen pelin sivusta, mutta ilmoittaudutaan nyt sittenkin.
akkaridekkari
Ääkh! Minä ilmoittaudun. Aluksi emmin, mutta nyt taidan sittenkin lähteä mukaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43