Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: TKalNyt täytyy kyllä kehua Kääk13:n uusinta sarjakuvaa. Käsikirjoitus oli todella hyvä, kun ottaa huomioon, ettei kyseessä ole ammattilaisen tekemä sarjakuva. Piirrokset olivat hieman epäselvät.Lainaus käyttäjältä: KarhulaNyt kävin lukasemassa tuon toisen osan sarjistasi linnakkeessa ja erinomaisesti jatkuu.Lainaus käyttäjältä: jojo3Kyllä oli mahtava tuo Juuso-sarjis. Kuin ammattilaisen tekemä.

Parhaimpia sarjiksiasi ehdottomasti.

Kiitokset kaikille jotka raaskivat vaivautua tänne asti tuomaan mielipiteenne sarjakuvastani. Kuten olen jo aiemminkin sanonut, sarjakuva ei ole uusin, muttei kyllä vanhimpanikaan. Se valmistui viime vuoden helmikuussa. Käsikirjoituksen tein edeltävänä syksynä.

Suttuisuus johtuu ihan vain siitä, että sarjakuva on kokonaisuudessaan tehty puukynillä skannausjäljestä tulee tuollaista suttua, mutta rohkaistuin kuitenkin ja päätin julkaista sen. Jatkosarja oli muuten Jukan idea. Taisin ymmärtää asiasi hieman väärin, kun torjuin aloitusruutujen tekemisen, Jukka. Luulin, että lisäisit uuden osan aina edellisen perään. No, tulevaisuudessa tiedän siten mitä tehdä. ;)

Nyt kun kaikki ovat mitä toden näköisimmin lukeneet sarjakuvani, niin kertokaa ihmeessä oliko Roopen tarina uskottava. Voisitteko uskoa, että Juuso on päässyt rahasäiliöön esittämälläni tavalla? Niin, ja onko kukaan lukenut tällaista tarinaa virallisest julkaisusta? Onko edes sellaista? Jo on niin olisin kovin innostunut näkemään mikä on jokun ammattilaisen näkemys siitä, miten Juuso päätyi Roopen leipiin.

P.S. Mistäs muuten tiedät, että tämä on yksi parhaita sarjakuviani, jojo3?
Olenhan julkaissut "tuotannostani" vain kourallisen täällä internetissä...
Joo, tiedän mitä tarkoitat.;D
zippie
kääk13 etkös sinä laittanut myöskin kvaakin sivuille niitä hienoja kuvia?
Kääk13
Laitoinhan mä, mutta siellä ne eivät tavoittaneet toivottua huomiota ja muutenkin paikka on piirrustukilleni hieman sekava(tjsp.).
Jos haluat nähdä töitäni edelleen, kannattaa käydä täällä välillä katselemassa. Niitä tulee aina vähän väliä...

Jos kiinnostaa kannattaa käydä tutustumassa Keräilykuva-osiooni.
Voit myös käydä lukemassa pidempiä sarjakuviani Ankkalinnakkeessa. Sieltä löytyy myös muitten tekijöiden hienoja tarinoita. Suosittelen lämpimästi. :)
Kääk13
No niin! "Kääk13 esittelee Ankkapiirroksiaan" palaa kesätauoltaan ja vieläpä komeasti juhlan merkeissä. :)

Tänään on siis tullut kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun ensi kerran astuin ankkiksen Aku Ankkamaisen hauskaan maailmaan. Sitä on mielestäni aihetta juhlia ja siksi olenkin päättänyt tarjota käyttäjille mahan täydeltä piirustuksia ja sarjakuvia. Niitä onkin jo ilmestynyt enemmän tai vähemmän tasaiseen tahtiin ympäri koko sivustoa.

Ankkalinnake-aiheeseen avasin viime kuun lopuilla äänestyksen jossa te käyttäjät saitte valita 10:stä vaihtoehdosta pitkän sarjakuvan juhlistamaan vuosipäivääni. Äänestys ei ollut kovinkaan tiukka, mutta sitäkin yllättävämpi.

Ankkalinnakkeessa alkoi tänään uusi palkintokilpailu jonka toteutukseen Jukka ystävällisesti pyysi minulta hieman apua ja lähetin hänelle sitten yhden uusimmista vitsisarjoistani. Toivottavasti te keksitte sivuun paremman vitsin kuin minä.

Tämän kuun keräilykuva on myös ilmestynyt ja sen myötä Kuukauden Kääk keräilykuvat etenevät jo kahdeksanteen osaansa. Arvaatko jo kuka on esittelyssä ensi kuussa?

Lisäksi Ankkalinnakkeessa alkoi Deneb66:sen kirjoittama Taikaviitta jatkosarja.

Ohessa vielä linkit jokaiselle sivulle selailemisen helpottamiseksi:
Välähdys yössä
Syyskilpailu
Kuukauden Kääk keräilykuva-Elokuu
Murray Riverin mestarit

Mutta ei noissa sentään kaikki.
Tähän viestiin olen vielä liittänyt kokoelman juhlakuvia ja sarjiksia jotka varsinkin tuntuvat olevan kovassa suosiossa. Toivottavasti ne ovat kaikille mieleen. :)

http://s4.tinypic.com/5ee361.jpg[/img]
Ensimmäinen kuva on piirretty Paintilla muistaakseni vuonna 2005.
Kukaan ei varmaan ylläty, että idea siihen on saatu Giorgio Cavazzanon piirtämästä taskarien selkämyskuvasta joka ilmestyi vuosina 2005-2006. Toivon mukana tyylissäni on tapahtunut kehitystä noista ajoista. ;D

http://s4.tinypic.com/dgoxlx.jpg[/img]
Sitten on valokuva eräästä kansiluonnoksestani joka on piirretty viime kesänä.
Kuva sopi julkaistavaksi, koska siinäkin on melko juhlava tunnelma, eikö?

http://s4.tinypic.com/2w2pnr4.jpg[/img]
Kolmanneksi olen liittänyt viestiin puuväripiirroksen tämän vuoden alulta.
Siinähän komeilee suosikkini Taikaviitta ultraheroes-sarjasta tuttu puku päällä.

http://s4.tinypic.com/b5fddk.jpg[/img]
Sitten on luvassa sitä toivottua sarjakuvaa. Tämän tarinan piirsin kyläni koululla julkaistuun kesälehtiseen. Lehti ilmestyi viime lukukauden viimeisellä viikolla ja teemana Ankkalinnan supersankarit.

Vihoviimeisenä on sitten varsin harvinainen juttu minulta. Ainoa koskaan piirtämäni dekkaripähkinä. Juttu tehtiin alunperin Ankkalinnaketta varten kun Jukka pyysi minua tekemään dekkareita Ankkalinnakkeelle. Valitettavasti idean toteutus koitui liian vaikeaksi minulle. Pyysin jopa vanhaa luokkalaistani Deneb66:sta auttamaan, mutta hänellekin dekkaripähkinöiden ideoiminen oli liian työlästä. Koska halusin vähintään neljä valmista dekkaria julkaistavaksi jäi osio kokonana tekemättä. Dekkari osiota vain yhdellä dekkarilla on mielestäni turha edes avata joten tätä sarjakuvaa ei ole siis missään aikaisemmin julkaistu. Tätäkin väänsin niin väkinäisesti, ettei lopputulos edes ole vakuuttava...
Juttu on muuten tussattu ja tekstattu vain yhdellä kynällä, eräänlaisella kaksoiskärkitussilla.
Dekkari on linkitetty, jotta se näkyisi selvemmin: http://s4.tinypic.com/10z0dah.jpg

Pisteeksi sen kuuluisan i:n päälle vaihdoin avatarini kokonaan uuteen, tuoreeseen Taikaviitta-aiheiseen tussityöhön. Tulette siis jatkossa tuntemaan minut siitä.

Loppuun vielä dekkari pähkinän ratkaisu: Ykkösruudun kyltissä sanotaan, että näytillä oleva koru on ainoa jäljellä oleva kappale.
Karhula
Kiva nähdä jälleen pirroksiasi! :)

Ensimmäinen paintilla tehty kuva tuntui erittäin hyvältä paintilla tehdyksi, mutta taustaväri ei oikein sopinut. Toinen kuva eli tuo luonnos taas oli aivan mahtava, koska ilme oli vallan mainio ja juuri sopivasti yksityiskohtia. Taikaviitta kuvan kohdalla en voinut muuta kuin katsoa, kosa niin upea se oli! Yksityiskohtia ja värityskin on upea siinä. 1-sivuinen oli myös ihan hyvin keksitty, mutta vitsi olisi voinut olla toki parempikin, koska se tuntui hiekan tylsältä. Ja vielä dekkaripähkinä, itse en tuota arvannut heti joten katsoin vastauksen. Ehkä hiekan väkinäisesti tehty, mutta muuten ihan hyvää jälkeä. Kokonaisuutena loistavaa.
hjhh
Kommentoimpa näitäkin.

Kehitystä on tapahtunut paljon, kun katsoo tuota ensimmäistä kuvaa, mutta silti Paintilla on paha osata tehdä noinkaan hyvää. ;)
Luonnos on kanssa hyvän näköinen. Tuskin olet tuohon aikaakaan kovin paljoa käyttänyt. Kolmas kuva on suosikkini. Koko kuva on loistavasti piirretty, mutta erityisesti pidin värityksestä. Puuvärit sopivat siihen loistavasti.
Sarjiskin on ainakin piirroksiltaan hyvä, eikä juonessakaan kummempia vikoja ole.

Olisi muuten kiva nähdä tuo sinun avatarisi vähän isompana. ;) Onnistuisiko?
Le Chevalier Noir
Teet tosi hyvää jälkeä ja nopeaan tahtiin! Kuitenkin tuo kuva, jossa on Karhukoplaa, Hessua, Mustaa Pekkaa, ankkoja ym. näytti jotenkin, ööh, lapsekkaalta. Toivottavasti et käsitä väärin, mutta esim. jotkut ankat näyttävät hieman luonnottomilta. Tätä vikaa ei ole kaikissa kuvissa, vaan lähes kaikki muut kuvat ovat mielestäni erinomaisia:)
Kääk13
Onpas hauska nähdä, että Le Chevalier Noir on taas kirjoitellut ankkikseen. Ja kaikista hienoista osioista juuri tänne mun piirrospaikkaani. :D -Noirhan oli ensimmäinen ankkislainen johon koskaan otin yhteyttä ja jolta kyselin apuja. Hänen piirroksensa myös innoittivat minuakin nettisarjisten tekoon.Lainaus käyttäjältä: Le Chevalier NoirTuo kuva, jossa on Karhukoplaa, Hessua, Mustaa Pekkaa, ankkoja ym. näytti jotenkin, ööh, lapsekkaalta. Jotkut ankat näyttävät hieman luonnottomilta.Se nyt johtuu ihan siitä, että kuva on jonkin verran vanha ja vielä Paintilla tehty. "Päivitetympi" versio kuvasta löytyy Ankkalinnakkeen fanartgalleriasta.

Toivon mukaan lisäät pitkästä aikaa sivustolle myös omia piirrustuksiasi. Älkä yritä sanoa, ettei ole mitään julkaistavaa. Varmasti olet jotain ehättänyt saada aikaiseksi...

Lainaus käyttäjältä: hjhhOlisi kiva nähdä tuo sinun avatarisi vähän isompana. ;) Onnistuisiko?Tottahan toki! Ei se nyt mitenkään ihmeellinen ole, mutta olihan se jo aika vaihtaa.
Pakko vaan sanoa, että kyllä se näyttää paremmalta pienemmässä koossa. Vai..?

Lisäksi voisin laittaa tällaisen tuoreen Santeri kuvan, joka on tehty Paintilla pari päivää takaperin.
Mielestäni se on aika hauska. :)

http://s4.tinypic.com/2wmi2l1.jpg[/img]

http://s4.tinypic.com/ddzn.jpg[/img]
Kääk13
Don Rosan viime viikonloppuisen suomen vierailun kunniaksi, päätin julkaista kokoelman Don Rosa henkisiä piirroksiani. Kaikki kuvat ovat ulkoa piirrettyjä, eikä mallia ole käytetty kuin niissä 313:ssa kuvassa, jotka piirsin ennen näitä kuvia harjoittelun vuoksi.

Ensimmäinen(mielestäni komein) ja varhaisin näistä on alla näkyvä tussityö.
Tarkoitus oli vielä piirtää Aku Roopen rinnalle, mutta se osoittautui liian vaikeaksi ulkoamuistista, joten jätin Roopen yksin.
http://s4.tinypic.com/16acms8.jpg[/img]

Seuraavat kuulakärkikynäpiirrokset syntyivät tänään koulussa, tämän jakson tylsimmillä teoriatunneilla, joten en voinut käyttää mallia apunani vaikka olisin halunnutkin. Teoriatunnit tuntuvat järkyttävän mielenkiinnottomilta, muuten varsin käytännönläheiseen opiskeluuni verrattuna. Joskus jos on oikein tylsää, saattaa oppituntien aikana syntyä kokonainen lyhyt sarjakuvakin.
http://s4.tinypic.com/n4xkck.jpg[/img]

http://s4.tinypic.com/2upsft2.jpg[/img]

Oma mielipiteeni tuherruksistani on, että kyllähän niistä näkee, ketä on matkittu, mutteivät ne sen ihmeellisempiä ole. Uskon, että moni on vaim parhaimmillaan kanssani samaa mieltä...
Ankka313
Wau, mitä piirrosjälkeä, Kääk13! Sinä olet kyllä seuraava Suomen ankkapiirtäjäsuuruus!
Aku Vankka
Aivan käsittämättömän hienoja, sinut voisi laittaa piirtämään, vaikka Bernandon tilalle?
Kurmeloinen
Tämä rosamainen piirrostyylisi on kyllä todella tyylikästä. Juuri nuo luonnoksenomaiset kuvat on hienoja, varsinkin todella iski tuo istuva/miettivä Roope, todella hieno.

Tuo väritetty Roope on myös onnistunut, pidän tuosta vahvasta mustan käytöstä!

Voisithan jopa tehdä sarjakuvan tällä tyylillä. ;)
Aksu ankka
Hyvää tyotä! Mutta tuo "Kissa on jäänyt puuhun" Tarina oli
jotenkin tuttu, mut siinä ei ollu tuota Superhessua. :-
No, joka tapauksesa tosi hienoja kuvia ;)
Ducker97
Aivan mahtavia kuvia/piirroksia! ;)

Avaan ehkä oman aiheen tänne fanart-galleriaan...
Olis käsis yhteen tarinan melkein valmis mutta en ole kovinkaan hyvä piirtämään...
Kääk13
Nöyrimmät kiitokseni kaikille, jotka ovat raaskineet raahautua kommentoimaan tuherruksiani tälle osiolle saakka.

Ankkalinnakkeen syyskilpailun voittajan, Joonas Virtasen versio piirtämästäni sarjakuvasta on viimein julkastu Ankkalinnakkeessa. Ajattelin, että teistä olisi ehkä kiva nähdä tuon Joonaksen varsin loistoikkaasti keksityn version lisäksi myös alkuperäiset puhekuplatekstit.

Ankkalinnakkeessa julkaistu kisasivu

Alkuperäinen sivu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29