Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Kirjoittaja

Aihe: Piirrokset Kääk13

(422 viestiä)
Samuel
Luin äsken tarinasi Kultainen Kilpi, ja täytyy sanoa, että tuo oli hauskimpia pitkään aikaan lukemiani ankkatarinoita. Erityisesti pidin sivujen 9 ja 17 vitseistä. ;D
Salwer1st/
Kultainen kilpi oli kyllä äärimmäisen hyvä. Juoni sujuva, ja vitsejä oli sijoiteltu ympäri tarinaa mukavan roimasti. 9 ja 17 sivujen vitsit olivat todella hauskoja. On lukemisen arvoinen tarina, kannattaa kaikkien lukea.
T@IK@VIITTA
Kultainen kilpi tarinasi oli todella hyvä. Vitsejäkin löytyi ja ne olivatkin varsin hyviä. Toivottavasti lisäät tännekkin pian uusia kuviasi ja sarjakuvia.
Padi
Juu, minäkin luin sen nytten eikä ollut lainkaan hullumpi vaikka se olikin piirretty ruutupaperille ja kauan sitten. En tiedä miten oot jaksanu piirtää noin monta ruutua, kun itse jaksan korkeintaan piirtää sivun. No mulla on vähän kiirre joten pitää vähän lopetella, joten lyhyesti kerrottuna se oli erinomainen tarina.
Anonymous
Saisinko sanoa nytten pienen kommentin piirroksillesi. Kaikissa kuvissa nokat ovat aika rumia (omastamielestäni), sen takia pidän kaikista eniten Musta Kaapu sun muut kuvista. Voisitkos muuten tehä jonkin Rosa tyylisen (juoneltaan) sarjiksen. Esim. vaikka Roopen ja Piin aarteenetsintä kisasta kertova kuten Rosa on tehnyt useesti. Elikkäs tähtäisit siihen että Ankat olisivat etsimässä historiallista aarretta mitä ei olla nähty satoihin vuosiin.
Toke
Löysin vasta nyt tuon Kääkin Kultaisen kilven, kun katsastin tätä topicia. Hienosti keksitty tarina ja vitsejäkin tosiaan löytyy. Touhon kömmähdykset (esim. heittää Akua melalla päähän ;D ) ovat loistavia. Touholla muuten melkoiset keuhkot, kun puhaltaa kumiveneen täyteen. ;D Ei tainnut ankoille sattua pumppua mukaan. Piirrokset olivat muuten hienoja, mutta väritykset ja taustat olivat melko "hutaistun" oloisia.

Kaiken kaikkiaan Kääkiltä mainio 27-sivuinen, toivottavasti joskus saadaan taas tarinoita lisää.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaSaisinko sanoa nytten pienen kommentin piirroksillesi.
Ole hyvä vain. :) Lainaus käyttäjältä: DJ RelaKaikissa kuvissa nokat ovat aika rumia, sen takia pidän kaikista eniten Mustakaapu sun muut kuvista.
Va-hahau. Ensimmäien kommentti, jossa vastaavanlaista palautetta. Tämä on loistava! ;D Oikeasti!
Dj Rela on tajunnut aiheen idean aivan oikein. Kritiikki on sallittua(mutta ihmeen harvinaista tällä osiolla) joten olen siitä enemmän kuiten otettu.

Lainaus käyttäjältä: DJ RelaVoisitkos muuten tehä jonkin Rosa tyylisen sarjiksen. Esim. vaikka Roopen ja Piin aarteenetsintä kisasta kertova kuten Rosa on tehnyt useesti. Elikkäs tähtäisit siihen että Ankat olisivat etsimässä historiallista aarretta mitä ei olla nähty satoihin vuosiin.Ideasi on hyvä ja aihekin mielenkiintoinen, mutta toteutus on pirun vaikeaa(Uskotko?).
Pidänkin kovasti pitkistä seikkailuista ja siksi tällaisen tarinan tekeminen olisi ihan hauskaa. Pidän esikuvinani kuitenkin enemmän italialaisia ankantekijöitä, joten tarinani ovat enemmän toiminnallisia kuin historiallisia. Jos nyt kuitenkin ajatellaan, että aloittaisin uuden, vaikkapa 30-sivuisen sarjakuvan tekemisen JUURI NYT, saisin sen julkaisukuntoon todennäköisesti AIKAISINTAAN puolenvuoden kuluttua. Ideana kuitenkin loistava.

Muistuupa mieleeni, että mietinkin joskus Kolme Kaballeroa sarjan tekemistä. Siitähän olisi voinut saadakin tuollaisen historia-aiheisen tarinan.
En kuitenkaan ole keksinyt sen kummenpaa juonta sarjalle, joten olen jättänyt sarjan teon sikseen. Tällä hetkellä pakerran pitkän Taikaviitta-sarjakuvan käsikirjoituksen parissa. Sarja olisi tarkoitus saada valmiiksi viimeistään vuoden loppuun menessä.

Se, saanko, onkin sitten tyystin toinen juttu. :)

Lainaus käyttäjältä: TokeLöysin vasta nyt tuon Kääkin Kultaisen kilven, kun katsastin tätä topicia. Hienosti keksitty tarina. Piirrokset olivat muuten hienoja, mutta väritykset ja taustat olivat melko "hutaistun" oloisia.
Kiitos kehusta. Itsekin olen ihan tyytyväinen sarjakuvaan. Siksi kehtasinkin sen julkaista täällä.
Sarjan taustat ovat todellakin hieman hutaistun oloisia. Tuolloin kun tuon tarinan tein(yli viisi vuotta sitten) en oikein jaksanut panostaa muihin kuin hahmoihin. Enkä oikeastaan aina edes niihin.

Lainaus käyttäjältä: TokeKaiken kaikkiaan Kääkiltä mainio 27-sivuinen, toivottavasti joskus saadaan taas tarinoita lisää.
Kyllä saadaan! Ja sarjakuvianihan on koko lukunurkka täynnä. Niin uudempaa kuin vanhempaakin jälkeä on näkyvillä, että lukemaan vain. Aiemmin julkaistuja sarjojakin saa sitten kommentoida. Tai ehkä olisikin mukava nähdä oikeita arvosteluja sarjakuvistani ja toki muittenkin tekemistä.

Viitsiköhän kukaan kirjoittaa sellaisia?
Anonymous
Lainaus:Kääk13 kirjoitti: Va-hahau. Ensimmäien kommentti, jossa vastaavanlaista palautetta. Tämä on loistava! Oikeasti!
Dj Rela on tajunnut aiheen idean aivan oikein. Kritiikki on sallittua(mutta ihmeen harvinaista tällä osiolla) joten olen siitä enemmän kuiten otettu.

Noh semikä minun mielestäni nokissasi on rumaa on:
Ne ovat yleisimmiten sinulla liian pieniä muuhun pää osaan verrattuna.
Sen muotokin on joissain piirrustuksissasi hieman outo mielestäni.

Tässä oli miinukset sinun piirrustuksissa. Ei nyt näin mitenkään loukaten.
Mirkku
Mielestäni tuossa tarinassa Kinkkukiireitä piirroksissa parhaimpia olivat ilmeet ja luontevat asennot. Hahmot eivät ole jäykkiä, ja ilmeet eivät ole ristiriidassa sanomisien kanssa. Myös se on hienoa, etteivät ruudut ole aina samanmuotoisia. Jotkut kohdat oli kuitenkin väritetty vähän kummallisesti, vaikka suurin osa olikin selkeää ja siistiä.

Tuossa viisiosaisessa jatkiksessa ongelmana oli mielestäni se, että juoni kulkee hyvin hitaasti. Joskus sellainen asia, minkä olet kertonut sivulla, olisi voitu supistaa jopa ehkä kahteen ruutuun.
Kääk13
Ajattelin taas laittaa näytille liudan Ankka-aiheisia kuviani.

Ensimmäisenä onkin tuorein tuotokseni. Näitä kolmiulotteisia kuvia ollaan ennenkin toivottu, joten päätin nyt taas tehdä sellaisen.
Valokuva on näpätty Mäntsälästä.

Aku ja puukarhu

Seuraavaksi linkitin sivulle taannoin tänä keväänä tehdyn nopeahkon tussityön.
Taka-alalla näkyvät luonnosviivat oli jätettävä piirrokseen, koska ne on tehty kuulakärkikynällä.

Roope-tussityö

Seuraavat kuvat joku saattaa jopa muistaa nähneensäkin. Ne on nimittäin julkaistu aikoinaan Aku Ankan nettisivuilla Ankallisgalleriassa.
Osallistuin näillä piirroksilla Aku Ankan kansikuvakilpailuun. Olisihan se kiva nähdä joku ideoimistani vitseistä ihan oikean mestarin tulkitsemana Akkarin kannessa.

Kansi 1
Kansi 2
Kansi 3
Kansi 4
Kansi 5
Kansi 6
Kansi 7
Kansi 8

Seuraavankerran onkin sitten aika juhlistaa toista vuottani täällä Ankkiksessa.
Muistatte varmaan, että olen lupaillut julkaista Taikaviitta-tarinoitani pitkin vuotta, koska on tuon mainion viittasakarin 40-vuotis juhlavuosi.
Kunhan toinen vuosipäiväni koittaa 15 tätä kuuta niin julkaisen ensimmäisen osan kolmiosaisesta Taikaviitta menneisyydessä-trilogiasta.
Kerrottakoon sen verran, että sarjan tekemisessä on ollut mukana täälläkin pariin otteeseen nähty Deneb66, joka on kirjoittanut trilogian toisen osan.
Luvassa on toki myös muuta kivaa, joista mainittakoon vaikka Fanart-galleriani uusi nimeäminen ja avatarini vaihto.

15. elokuuta siis odotellessa... :)
Samuel
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Ensimmäisenä onkin tuorein tuotokseni. Näitä kolmiulotteisia kuvia ollaan ennenkin toivottu, joten päätin nyt taas tehdä sellaisen.
Valokuva on näpätty Mäntsälästä.

Erittäin hieno kuva. Tällaiset valokuvan ja Disney-hahmojen yhdistelmät ovat kiehtovia.

Piirroksesi ovat muutenkin mainioita, mutta näkisin mielelläni sinulta myös hahmoja, jotka on piirretty enemmän Disney-tyyliin. Tämä siksi, että pidän mahdollisena, että jokin Disney-kustantamo julkaisisi joskus tulevaisuudessa sarjakuviasi, jos heille sellaisia lähettäisit. Ei nykyisessäkään tyylissäsi mitään vikaa sinänsä ole, mutta hahmosi ovat ehkä vähän liian nuorekkaan oloisia ollakseen Disney-hahmoja.
T@IK@VIITTA
Todella hienoja kuvia! Pitkästä aikaa laitoit kuvia tänne ja sitten kun laitoit, tuli niitä oikein kunnolla. Tuo kolmiulotteinen Aku ja puukarhu on tosi hieno ja myös tuo väritetty Roopekin ovat hienoja. Myös nuo kansikuvat ovat todella hienoja, mutta ne näkyvät aika haaleasti.
Bomber
Aku ja puukarhu on kyllä loistava työ. Hahmot on istutettu kuvaan hyvin taidokkaasti, varsinkin sahajauhoissa seisovan Roopen räpylöiden rajaus on tehty oikeammaksi jonkinlaisella haalistuksella. Ainoa mikä minua jäi työssä häiritsemaan, oli Akun pään oudohko muoto.
Kääk13
Kuten tuossa parisen viikkoa sitten lupailin, piti minun eilen julkaista toisen Ankkiksen vuosipäivän kunniaksi ensimmäisen osan Taikaviitta-trilogiastani(jonka tekemisessä myös Ankkiksessa vieraillut Deneb66 on ollut mukana). Erinäisten kiiruiden takia, homma jäi kuitenkin kesken, mutta tänään korjaan asian ja kokoan lupailemani juhlaviestit.

Lukunurkassa on juuri julkaistu tuo yllämainittu trilogian aloitus: ”Menneisyyden kaiku”.
Sarjasta ei oikeastaan aluksi pitänyt edes tulla minkäänsortin trilogiaa, vaan ihan yksittäinen tarina.
Näin Aku Ankan taskukirjan numerossa 308 Andreas Pihlin kirjoittaman sykähdyttävän hyvän Taikaviitta-tarinan. Fantom Ankan mukana oleminen sai minut miettimään juoni-ideaa tarinaan, jossa hän olisi mukana. Halusin myös Akun pääsevän maistamaan alkuperäisen Taikaviitan elämää... varkaana.
Juonen kehitteleminen sujuikin loppua lukuunottamatta ihan hyvin. Mitäkö tarkoitan? Lukekaa tarina Lukunurkasta.

Koska eilen siis tuli täyteen tasan kaksi vuotta siitä kun hjhh sai minut kirjautumaan Ankkikseen, ei yksi sarjakuva tietenkään pelkästään riitä kiitokseksi. Siksi restauroinkin vanhan Superhessu-sarjakuvani nettijulkaisumuotoon. Sarja on tehty ala-asteella, kuudennella luokalla alkujaan eräälle silloiselle koulukaverilleni lahjaksi. Vasta tämän vuoden alussa sain taas alkuperäiset sivut käsiini ja mahdollisuuden julkaista tarina uudelleen.

Myös avatarini saa luvan tehdä tilaa uudelle, uljaammalle kuvalle. Tämänkin kertainen kuva on omaa käsialaani, mutta päätin jättää sen nyt luonnostilaan. Tykkäsitte tai ette, saatte oppia tunnistamaan minut vastaavaisuudessa siitä.

Laitoin mukaan myös kuvia piirtämistäni ei-ankka hahmoista hieman monipuolisuuttani esitelläkseni.
Löysin arkistoista sellaisia kuvia, joissa esiintyy Disney-universumistakin tutut Kim Possible hahmot. Myös harvinainen piirros Ressusta osui kätösiini.
Vuoden alussa oli tarkoitukseni aloittaa Cras Bandicoot-strippien piirtäminen, mutta koko homma jäi valitettavasti vain luonnosasteelle. Tässä pari jollain lailla onnistunutta luonnosta.

Toivottavasti kuvat ovat mieleenne.

Juhlapotretti

Kim Possible kumppaneineen

Harvinainen Ressu-kuva

Crash Bandicoot

Kiitän kaikkia ankkislaisia hyvästä yhteishengestä. Enköhän viihdy täällä vielä kolmannenkin vuoden jälkeen...
T@IK@VIITTA
Eikä, miten hienoja kuvia! En osaa sanoin kuvata, miten loistavaa jälkeä nuo kaikki ovat! Uusi avataresi on myös hieno, mutta värity olisi ollut kyllä hyvä piristys myös siihen. Loistavaa työtä, toivottavasti teet jatkossa vielä paljon kuvia tänne!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29