Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Kääk13
Huvipuistoturma tappoi Disney Worldissa
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /07/910296
Barksi
Sama uutinen on toki myös täällä:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... dissa.html
Barksi
Bomber
Minkä niminen olikaan se vieraan planeetan kuningatar, jonka kanssa Akulla oli romanssi jossain taskaritarinassa. Monissa italiaanotarinoissa esiintynyt, ei tule mieleen. Joku mir..
Kääk13
Mahdat tarkoittaa Reginellaa...
Frodo
Olikos hän siinä taskarin Totta vai Tarua heti ensimmäisessä tarinassa? Cavazzanon piirtämä tarina?
Bomber
Niin juuri Reginellahan se! Ei muistunut millään. Kiitos Kääk!
Barksi
AKUANKKA12
Kuka teistä jo omistaa uusimman 355 taskarin? No, katsokaa viimeistä sarjakuvasivua. Aika outo... Onkohan jotenkin johdantona ensi taskarin johtosarjalle, vai tiedättekö te, mitä se meinaa? Olen huono päättelemään.
Toke
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Kuulin just radiosta, että ABC-huoltoasemilla tullaan jakamaan asiakkaille ilmaiseksi Aku Ankan erikoisnumeroita. Iski sisäinen pakko käydä siellä. ;D No kävitkö hakemassa lehtiä? ;) Itse sain kaksi erik.numeroa ilmaiseksi, kun kävin syömässä ABC:lla Viitasaaressa.

Nuo lehdet olivat about 20-sivuisia ja tarinat oli julkaistu aiemmin Aku Ankka - lehdissä.
Toinen lehdistä oli tämä.

ediittiä. Linkki ei toimi. No http://coa.inducks.org/issue.php?c=fi/AA2009-ABC2#c
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: TokeLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Kuulin just radiosta, että ABC-huoltoasemilla tullaan jakamaan asiakkaille ilmaiseksi Aku Ankan erikoisnumeroita. Iski sisäinen pakko käydä siellä. ;D No kävitkö hakemassa lehtiä? ;) Itse sain kaksi erik.numeroa ilmaiseksi, kun kävin syömässä ABC:lla Viitasaaressa.
Myyjät oli niin tympeitä, että antoi vaan yhden lehden. >:( Ja pöperötkin olivat aika syömäkelvottomia... :)

Omistan 355-taskarin, mutta säästän sitä matkalukemiseksi.
Frodo
http://www.puutori.fi/

Tänään viikonloppuna Turussa Puutorilla järjestetään Antikvariaattitapahtuma, jossa siis myydään kaikkea vanhoista kirjoista ja tavaroista sarjiksiin. Itse ainakin olen tänään menossa. Muita?
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Katsokaa viimeistä sarjakuvasivua. Aika outo... Onkohan jotenkin johdantona ensi taskarin johtosarjalle, vai tiedättekö te, mitä se meinaa?Tuo sivu on kuin esinäytöstä.
Kyseessä on selvästi välinäytös joka jatkuu suoraan Scarpa-klassikosta ja on jonkinsortin johdanto johonkin seuraavassa taskasrissa julkaistavaan sarjaan.
Mahdollisesti johtikseen.

Nämäkin tosin vain päätelmiä.

Komean näköinen muuten tuo Flemmingin Roope sinisessä nutussa. Saisi jatkossakin jättää kauluksen ja hihan päät mustaamatta. Sininen nuttu pukee Roopea mielestäni paljon tylsää punaista paremmin.
Anonymous
Niin, on Roope paljon paremma näkönen siinä Anderseenin tarinassa, ja oon itekki ajatellu sitä ja vois uskoo että se on jonkin sortin esinäytös.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaNoita ABCltä löytyviä Ankkoja ei saa ilmaiseksi. Tai no, ne saa kaupan päälle jos ostaa ABCltä jonkin aterian. Se ateriakin oli määrätty jostain ottaa tietystä Menysta että sai sen.

Eli ei ole ilmaiseksi vaan kaupanpäälle!

Ei kannata yleistää yhden paikan perusteella. Seinäjoen ABC:ltä näitä lehtiä sai haalia niin paljon kuin huvitti. Ilmaiseksi. Tosin siellä oli vain sitä toista numeroa. Myös Pirkkalan ABC:ltä sai ilmaiseksi. Itselläni on nyt yhteensä viisi tuollaista lehteä. Eipä siinä mitään menetä vaikka näitä ei saisikaan. Tarinat kehnoja ja näistä tuskin tulee mitään harvinaisuuksia.

Aku Ankkaan liittyvistä asioista on muuten turha puhua tuolla "virallisessa" offtopicissa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23