Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Tom ankka
*Ottaa hatun pois päästä* Kunnioittakaamme hänen muistoaan!
T@IK@VIITTA
Vai että ihan tänään :) Aika paljon on siitä kulunut, ensi vuonna onkin sitten jo kymmenen vuotta siitä.
Karhula
:'(

Kyllä tässä tippa linssi tuli, kun huomasi, että yhdeksän vuotta on kulunut Barksin kuolemasta... :'(
wierii2
Jaaha. 9 vuotta ja kaksi päivää sitten Barks oli vielä elävien kirjoissa. Kunniottakaamme hänen muistoaan!
Ankkafani315
Voih... Ankkamestarin kuolemasta 9 vuotta :'( mutta hänen sarjansa elävät vielä

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTäällä ei olekaan sama systeemi kuin aa.fi'ssä, vaan kuva pitää ladata omalta koneelta tai jostain netistä.
Niin, mutta onhan se myös mahdollista ottaa aa.fi:stä sellainen. Omani on nimittäin sieltä.
Jouduin tosin kopioimaan sen koneelle ja muuttaa kokoa jonkun erityisohjelman kautta ja sieltä taas koneelle--> Avaksi En vaan tajunnut helpompaa tekniikkaa -.-"
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Ankkafani315En vaan tajunnut helpompaa tekniikkaa -.-"
Ei sellaista taida ollakaan.
Ankkafani315
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: Ankkafani315En vaan tajunnut helpompaa tekniikkaa -.-"
Ei sellaista taida ollakaan.
? Eikö sitä voikkaan muokata suoraan sieltä profiiliasetuksista "Avatarin koko:
Määrittele avatarin leveys ja korkeus. Jätä tyhjäksi automaattista tunnistusta varten."? Taisin ymmärtää kyllä väärin... :(
Donald-91
Lainaus käyttäjältä: KreachVoit myös napata kuvan tuolta AA-fistäkin. Minä tein niin, kun ei häthätää mitään sopivan kokoista ja mukavan näköistä löytynyt. Sitten saan vielä kaikille foorumeille saman avatarin =)
Minäkin kokeilin samaa, mutta loppujen lopuksi minun oli kuitenkin tunnustettava, että en osannut ottaa aa.fi:n sivuilta profiilikuvaa. Tai osasinhan minä sen Paint-ohjelmaan ottaa ja vähän kuvaa pienentääkkin, mutta siitä eteenpäin en osannut. Joten pitänee kai tyytyä tuohon Akun lakkiin profiilikuvana.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Joten pitänee kai tyytyä tuohon Akun lakkiin profiilikuvana. Eikä se ole edelleenkään mikään profiilikuva, vaan pelkkä "tunnus". Vaikka laittaisitkin avatarin, niin ei se siitä mihinkään katoaisi.

Ainakin minulle avatarin laittaminen oli helppoa. Netistä löytää monia hyviä ohjelmia millä pystyy säätämään kuvien kokoa. Sivujakin toki löytyy... Itse käyttelen Photobucketia, koska siellä pystyy kätevästi myös muokkaamaan kuvia.
Donald-91
No, nyt minulla on jo jonkinlainen oikea profiilikuva, joten nyt minun ei tarvitse enää siitä huolehtia. Ja hyvä niin. Oli se nimittäin suuri helpotus, kun sai edes tuonkaan profiilikuvaksi, mikä tuossa Akun lakin yläpuolella nyt näkyy.

Tuolla Kroisos vai Kulta-Into -topicissa (vai mikä se nyt olikaan) puhuin, että Kroisoksen kanssa ei edes ole käyty koskaan mitään "kamppailuja" siitä kuka on rikkain, tai ainakin sitä puhuin, että ne eivät olisi kovin tarpeelllisia. Mutta sellaiset puheet, että Kroisoksen ja Roopen välillä ei ole ollut mitään mittelöä maailman rikkaimman ankan tittelistä, eivät pidä paikkansa sittenkään. Löysin tuossa nimittäin Googlen kuvahaulla hakusanalla "Roope Ankka" yhdeltä sivulta sellaisen Roope-Setä -lehden kannen kuvan, jossa kannessa luki: "Roopen ja Kroisoksen kamppailu". Kyseinen kansikuva löytyy kyseisellä hakusanalla Googlen kuvahaun ensimmäiseltä sivulta alareunasta. Eli ovat ne Roope ja Kroisoskin joskus siis mitelleet siitä, kumpi on rikkaampi. :)
ankkaetsivä
Vai että yhdeksän vuotta Carl Barksin kuolemasta, kylläpä aika on kulunut... Tämä on muuten ensimmäinen kirjoittamani viesti näille sivuille!
Bomber
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväVai että yhdeksän vuotta Carl Barksin kuolemasta, kylläpä aika on kulunut... Tämä on muuten ensimmäinen kirjoittamani viesti näille sivuille!
Pidä lippu korkealla aa.fin puolesta!
Karhula
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: ankkaetsiväVai että yhdeksän vuotta Carl Barksin kuolemasta, kylläpä aika on kulunut... Tämä on muuten ensimmäinen kirjoittamani viesti näille sivuille!
Pidä lippu korkealla aa.fin puolesta!

Kröhm... ;D
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: ankkaetsiväVai että yhdeksän vuotta Carl Barksin kuolemasta, kylläpä aika on kulunut... Tämä on muuten ensimmäinen kirjoittamani viesti näille sivuille!
Pidä lippu korkealla aa.fin puolesta!

Kröhm... ;D

Häh??? ??? Mitä tuo "Kröhm..." tarkoittaa?
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväHäh??? ??? Mitä tuo "Kröhm..." tarkoittaa?
Et halua tietää ;D . Koita tosiaan pitää aa.fin lippu korkealla... :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23