Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Aku Vankka
''Welcome to akuankka.fi - this is forum for spammers, young people who can't write grammatically correctly and people whose only destination is be the most active writer in the forum''

Englanti hieman ruosteessa, mutta jotain tuonnepäin voisi ihan hyvin lukea aa.fi'n sivuilla :D
Eltharion
Jep, sitten siellä oli topic huijareista (tänään tehty) jossa ensimmäinen ei ymmärtänyt ja toinen kirjoitti "ei siitä kannata hälyä aiheuttaa". Aivan kuin sinne kerättäisiin väkeä jotain most spämmers evah ennätystä varten.
Peetukka
16-vuotias poika yritti Aku Ankan avulla baariin.
Muistuttaa melko paljon toukokuun alussa sattunutta tapausta, jonka Fauntleroy linkitti silloin tänne Ankkiseen.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1681629
Donald-91
Mitä te täällä "selän takana" haukutte aa.fi:tä? Tiedän kyllä, että sen taso ei ole mikään maailman paras, mutta kuitenkin. Jos aa.fi:n tasossa teitä joku suuremmin nyppii, niin sen voi tulla itse sanomaan aa.fi:n puolelle!

Joku kirjoitti tämän topicin sivulla 16, että ei yksi käyttäjä (tässä tapauksessa juuri Wondy) hyvää foorumia tee, niin siihen ajattelin seuraavaksi vastata. On siellä nimittäin toinenkin sivujenparantaja. Ja taaskaan en todellakaan tarkoita itseäni. C:-)
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Jos aa.fi:n tasossa teitä joku suuremmin nyppii, niin sen voi tulla itse sanomaan aa.fi:n puolelle!
Sen olen joskus jo tehnytkin. Tosin kukaan ei kiinnittänyt viestiini minkäänlaista huomiota.
Mirkku
Tänään kävin siellä pitkästä aikaa, ja oli kyllä aika kummallinen juttu kun siellä sattui olemaan listattuna yhteen topicciin tärkeimpiä keskusteluja, niin siellä oli juuri samanlaisia kuin Ankkiksessa, esimerkkinä vaikkapa tuo Unelmiesi sarjakuvakirja vai mitä nimeä se nyt kantaakin.

Nostaako siis kaksi "loistokäyttääjää" foorumin laatua paljonkin? Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon kaikki muutkin käyttäjät/viestit ja laskea sitten vasta kuinka monta prosenttia se on kokonaismäärästä.
Donald-91
Voi kuule, tiedän sen hyvin, Mirkku (ja muutkin Ankkiksessa). On aa.fi:ssä monta monituistakin loistavaa käyttäjää, mutta vain kaksi tai kolme heistä viitsii huomautella pienestä tasottomuudesta. Mutta se on kokonaan toinen juttu, mitä se auttaa. Nimittäin kun vaikka sääntöjä ja käytäntöjä nyt saarnaisitkin kuinka ahkerasti nykypäivän käyttäjille, niin aa.fi:ihin lappaa lähes koko ajan väkeä kuin sieniä sateella. Joille sitten pitäisi uudestaan selittää säännöt ja foorumi-käytännöt...

Mutta tuosta uusien käyttäjien tulemisesta pääsinkin loistavalla aasin sillalla vähän toiseen asiaan. Nimittäin siihen, että aa.fi taitaa olla kuitenkin Suomen suurin ja suosituin Aku Ankka -aiheinen sivusto! Mutta taso tulee sitten eri sfääreissä. Eli jos aa.fi ei voi tasossa kilpailla muiden Ankka-aiheisten sivujen kanssa, niin ainakin käyttäjä määrässä voi. Sillä aa.fi:ssä on käyttäjiä yli 51 000. :)
Eltharion
Miljoona kärpästä tuli tuosta mieleen. Edelleenkin jos käyttäjistä 99 prosenttia kirjoittaa skeidaa niin ei ole mitään merkitystä onko käyttäjiä 51000 tai 1000. Ei se määrä, vaan se laatu...
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Voi kuule, tiedän sen hyvin, Mirkku (ja muutkin Ankkiksessa). On aa.fi:ssä monta monituistakin loistavaa käyttäjää, mutta vain kaksi tai kolme heistä viitsii huomautella pienestä tasottomuudesta. Mutta se on kokonaan toinen juttu, mitä se auttaa. Nimittäin kun vaikka sääntöjä ja käytäntöjä nyt saarnaisitkin kuinka ahkerasti nykypäivän käyttäjille, niin aa.fi:ihin lappaa lähes koko ajan väkeä kuin sieniä sateella. Joille sitten pitäisi uudestaan selittää säännöt ja foorumi-käytännöt...
Taisit lukaista pienoisen avautumiseni AA:ssa, vai mitä? Juuri samat asiat mainitsin itsekin.

Lainaus käyttäjältä: Donald-91Mutta tuosta uusien käyttäjien tulemisesta pääsinkin loistavalla aasin sillalla vähän toiseen asiaan. Nimittäin siihen, että aa.fi taitaa olla kuitenkin Suomen suurin ja suosituin Aku Ankka -aiheinen sivusto! Mutta taso tulee sitten eri sfääreissä. Eli jos aa.fi ei voi tasossa kilpailla muiden Ankka-aiheisten sivujen kanssa, niin ainakin käyttäjä määrässä voi. Sillä aa.fi:ssä on käyttäjiä yli 51 000. :)
Olen samaa mieltä Eltharionin kanssa. Itsekin arvostan (ylläri) tasokkaita foorumeita, eikä suosiolla ole silloin mitään merkitystä. Olkoonkin AA:ssa 51 000 käyttäjää, mutta jos 50 900 heistä postailee parin sanan viestejä tyyliin "Aku on paras!" tai "Mun lempiväri on pinkki", voin sanoa että viihdyn huomattavasti paremmin täällä tasokkaammalla foorumilla "vain" neljän ja puolen sadan käyttäjän kanssa.
Aku Vankka
Lainaus:"vain" neljän ja puolen sadan käyttäjän kanssa
Ja näistä neljästä ja puolesta sadasta käyttäjästä alle yksi kymmenesosa kirjoittaa Ankkikseen aktiivisesti.
Donald-91
Toivon sinun, Vaari, kyllä viihtyvän myös aa.fi:ssäkin! Se olisi mukavaa. 8-)
Aku Vankka
Lainaus:Kyllä niitä aa.fi:ssäkin on joitain turhimpia topicceja poistetttu. Ja joitain topicceja vähän yleisemmin lukotettu. Että kyllä sielläkin valvonta edes jotenkin toimii.
Muutamien turhien topicien poisto ei tarkoita että valvonta toimisi. Aa.fi'n valvonnan taso on huonoimpia, mitä olen foorumilla nähnyt.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJa näistä neljästä ja puolesta sadasta käyttäjästä alle yksi kymmenesosa kirjoittaa Ankkikseen aktiivisesti.
Tiedänhän minä tämän, eipä aa.fissäkään ole edes sataa aktiiviseksi luokiteltavaa käyttäjää. Kuitenkin tämä oli vain vertaus.

Lainaus käyttäjältä: Donald-91Toivon sinun, Vaari, kyllä viihtyvän myös aa.fi:ssäkin! Se olisi mukavaa. 8-)
Kuten sanoin, en ole lopettamassa siellä käymistä eräästä syystä: On muutamia loisokäyttäjiä, joita ei muualta löydy, kuten nyt vaikkapa Wondy ja Tehwini.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMuutamien turhien topicien poisto ei tarkoita että valvonta toimisi. Aa.fi'n valvonnan taso on huonoimpia, mitä olen foorumilla nähnyt.
Aivan, ylläpito on vasta nyt alkanut lukottaa topiceja "tosissaan" (ei siis vieläkään tarpeeksi innokkaasti), sillä yli vuoden vanhoja ketjujakin pistettiin sulkuun vasta ihan lähiaikoina. Toisaalta esim. vuosi sitten banneja jaeltiin hyvinkin ahkerasti (välillä aika olemattomistakin syistä), kun taas nykyään edes tahallaan häiriköiviä ei lähetetä jäähylle ennen kuin koko etusivu on täynnä "ASD ASD ASD" -nimisiä topiceja. Modeja siis kaivattaisiin, mutta odotukset eivät ole järin korkealla ylläpidon lupailtua niitä jo vuosi sitten.
jojo3
Onpas kyllä hirveä vimma Donald-91:llä puolustella tuota aa.fi:tä. Mutta tosiasia on vain se että laatu on todella heikko (joka johtuu pääasiassa käyttäjien iästä), ja muutama oikein laadukas käyttäjä ei sitä pelasta. Ja tokihan se on suurin ja suosituin foorumi, koska se on kuitenki Aku Ankka-lehden se virallinen ja sitä myöskin itse lehdessä mainostetaan ahkerasti.
Turha mielestäni Donaldin ruveta jauhamaan jotain laadukkaasta keskustelusta, fakta on vain se että sellaista on hyvin vähän ja sekin ehkä parilla prosentilla käyttäjistä. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.
Kreach
...ja "parhaita" aiheita on kopsattu täältä. Aivan suoraa Uusin Aku Ankka -lehti (joka on perjaatteessa niin yleinen aihe, ettei voi laskea) ja sitten (kai?) keksimäni "unelmien kovakantinen kirja", ja paljon muuta. Kohta joku aloittaa juonittelupelin.

Huono tasoinen foorumi, jossa ei vain JAKSA käydä. Ketä kiinnostaa lukea "ihan hyvä" -tyyppisiä viestejä? Foorumi ei houkuttele millään tavalla.

Esimerkki myöskin aiheiden aloituksista. Nyt keskustelualuuen kolme uusinta aloitusta (ja suluissa se, mihin se ankkiksessa menisi):

Kenellä Reinot (Offtopic)
Kuka on paras Aku sarjiksen hahmo?? (Lempihahmosi?)
KIRJE KOTOA. (Don Rosa)

Sitten erilaiset "TOP 3" -käyttäjät listat. Voi hyvänen aika. Ymmärrän aiheet, joissa arvostellaan vaikkapa pari edellistä käyttäjää, mutta listoja, joissa ei useimmiten ole perusteluita ovat huonoja. AA'filaiset vain innostuvat kirjoittamaan ahkerasti, jolloin kehnoja viestejä tulee joka aiheeseen, jopa lähettää tahalteen samaa viestiä monta kertaa. Hyvä, että tuo top 10 ahkerimmat kirjoittajat on sentään poistettu.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23