Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Donald-91
Käykääpäs te Ankkiksen wanhat käyttäjät varsin katsomassa aa.fi:n puolella. Kyllä sieltä löytyy ainakin yksi sellainen konkarikäyttäjä joka auttaa muita käyttäjiä foorumin käytössä. Ja nyt en todelakaan puhu itsestäni. Hän on siellä kaikkien varsin hyvin tuntema, ja suurimman osan myös kehuma käyttäjä. C:-)
Ankkafani315
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Käykääpäs te Ankkiksen wanhat käyttäjät varsin katsomassa aa.fi:n puolella. Kyllä sieltä löytyy ainakin yksi sellainen konkarikäyttäjä joka auttaa muita käyttäjiä foorumin käytössä. Ja nyt en todelakaan puhu itsestäni. Hän on siellä kaikkien varsin hyvin tuntema, ja suurimman osan myös kehuma käyttäjä. C:-)
Ihan kivahan se olisi mutta nyt en tiedä itsekään kenestä puhut. -.-" Offtopic:(en ole varma, mutta luulen, etten ole 146% väärässä ettei se ole hän.)

Miksi ihmeessä täällä välitetään miltä sivustolta sitä tullaan. Tokihan, olen mennyt monelle sivustolle, ja jos siellä vilautan jotn aa.fistä niin olen jo alimmassa luokassa. Sivustorasismia, kyllä se on jo paljon putsautunut se aa.fi, vaikken kyllä tiedä ketä Donald tarkoittaa.
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Tarkoittanet Wondyä? ;D Kiitos, annoitte minulle makeat naurut. Sry, jos se on Wondy niin täytyypi sanoa että hän se varmaan on. Vaikka jonain viikkoina minäkin WNB-modetan enemmän kuin hän. Kysytte: miksi? Ylläpito ei moderoi tarpeeksi ja pikkuaiheita tulee liikaa. Siispä pikkuaiheeseen pitää pistää pikkuinen linkki, josta pikku käyttäjä näkee hieman suuremman aiheen.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Käykääpäs te Ankkiksen wanhat käyttäjät varsin katsomassa aa.fi:n puolella. Kyllä sieltä löytyy ainakin yksi sellainen konkarikäyttäjä joka auttaa muita käyttäjiä foorumin käytössä. Ja nyt en todelakaan puhu itsestäni. Hän on siellä kaikkien varsin hyvin tuntema, ja suurimman osan myös kehuma käyttäjä. C:-)
Tarkoittanet Wondyä?

No, yksi käyttäjä ei kuitenkaan merkittävästi paranna foorumin tasoa. :D

Ps. Donald, tämä topichan on oikeastaan tarkoitettu Aku Ankalle ym. Disney-jutuille. Se ihan "oikea" Off-topic on tuolla Loremissa.
Aku Vankka
Nykyäänhän aa.fi'n keskustelu on alkanut mennä jo kirjoitusasun osalta parempaan suuntaan, eikä enää näitä aivan järjettömiä aiheita tehdä niinkään paljoa. Kuitenkin yksi selkeä ongelma siellä edelleen on, joka estää kunnollisen keskustelun syntymisen; viestit ovat sisällöttömiä. Lähes kaikki aa.fi'n käyttäjät vastaavat aiheeseen ''Paras Disney-hahmo?'' ainoastaan mielestään parhaimman hahmon nimen, eivätkä perustele sitä millään tavalla tyyliin ''Paras on Roope''. Kaikki vain kirjoittavat mahdollisimman lyhyesti sen, jotta viestejä kertyisi mahdollisimman paljon, sillä tuntuu että todella monien aa.fi'n keskustelijoiden päätavoite on päästä suurimpien viestimäärien omaavien käyttäjien listalle, jossa ei yksinkertaisesti ole mitään järkeä. Täällä Ankkiksessa tuo viestimäärän näkyminen ei haittaa, koska en tiedä täältä ketään, jonka tarkoituksena olisi vain nostattaa viestimäärää. Aa.fi'ssä sensijaan voisi kokeilla tuon viestimäärän poistamista näkyviltä, niin ei ainakaan sen nostattaminen enää onnistuisi.
Ankka313
AA.fissä ei kyllä tietääkseni viestimäärät enää näy..!? Hyvä juttu, mutta tuskin se himopostaajia hirveästi taltuttaa :-/
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAa.fi'ssä sensijaan voisi kokeilla tuon viestimäärän poistamista näkyviltä, niin ei ainakaan sen nostattaminen enää onnistuisi.
En minä ainakaan näe siellä käyttäjien viestimäärää, kenties homma on jo klaarattu ja hyvä niin. En tiedä mitään naurettavampaa kuin viestimäärän nostattaminen sisällöttömillä viesteillä.

Kaikkein pahin esimerkki on eräs käyttäjä aa.fi:ssä, joka lähetti viisi-kuusi kertaa peräkkäin yhden hymiön topiciin. Vastaavia tapauksia sieltä löytyy roppakaupalla.
Ankkafani315
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaKaikkein pahin esimerkki on eräs käyttäjä aa.fi:ssä, joka lähetti viisi-kuusi kertaa peräkkäin yhden hymiön topiciin. Vastaavia tapauksia sieltä löytyy roppakaupalla.
:-/ Toivon ettet tarkoita tätä
Kyllä niitä hymiöitä voi tuolla vapaasti kokeilla :-)
Aku Vankka
Jaa se on jo poistettu? No hyvä niin.

Tuo Pulliksen mainitseva esimerkki on kyllä jo kaiken huippu - minun muistaakseni aa.fi'n keskustelualueen säännöt (taisin ne tuossa reilu vuosi sitten viimeksi lukaista) kieltävät kiroilun ja muun asiattoman kielenkäytön, mutta spämmäämisestä ei ole puhuttu yhtään mitään (tosin, eikös sen pitäisi olla jo melkeinpä itsestäänselvyys ettei tuollainen yksi-hymiö-per-viesti -tyylinen kirjoittelu ole sallittua). Koko foorumia tuskin valvotaan millään tavalla. Miksi koko sivuille on edes laitettu foorumi, jos sitä ei viitsitä kunnolla edes valvoa?

//Tuo Ankkafanin esille tuoma topic saattaa olla hyvinkin se, mitä Pullis tarkoitti, mutta jos tuollainen topic ilmaantuisi Ankkikseen niin kyllä katoaisi ennen kuin ehtisi ilmestyäkään. Että vaikka ne aivan järjettömästi kieliopillisesti pielessä olevat topicit (hyvänä esimerkkinä yksi alueen ensimmäisistä topiceista ''aku ankka vitsejä (HEE HEE!!!)'' ovat vähentyneet, muttw turhia spämmitopiceja tulee sitäkin enemmän.

//2 Kun tuota aa.fi'n foorumia selaa oikein kunnolla, niitä turhia (ja myös surkean kirjoitusasun omaavia) aiheita löytyy hälyttävän paljon. Äskenkin löysin topicin, jonka nimi on ''akuankka'' ja aloitusviestissä lukee ''mikä kiinnostaa lukea akuankkaa tai roope setää.''. Sitten ketjuun tullut vastauksia ''En tiiä'', ''Ne on kivoja'' yms. Että huhhuh.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTäällä Ankkiksessa tuo viestimäärän näkyminen ei haittaa, koska en tiedä täältä ketään, jonka tarkoituksena olisi vain nostattaa viestimäärää.
Onhan niitäkin vain ollut täällä... Tosin onneksi ovat kaverit sen verran jo aikuistuneet että se on jäänyt. En rupea nimeltä sanomaan mutta kaikki tietävät... Ja toivottavasti ei tule lisääkään vastaavia.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Ankka313AA.fissä ei kyllä tietääkseni viestimäärät enää näy..!? Hyvä juttu, mutta tuskin se himopostaajia hirveästi taltuttaa :-/
Juu ei, enää onneksi näy, oli vähän silloin kun näkyi, niin semmonen tilanne, että sinne kirjoitettiin vähän mitä vain, ja sitten tuli huonommanlaatuisia viestejä. Nyt ei onneksi enään näy, ja toivon ettei enää näkyisikään! Se nimittäin vain kasvattaa entisestään viestien määrää ja kehnoa laatua :'( Kyllä täytyy itsekin myöntää että naureskelen ensimmäisille viesteilleni, jotka olivat juuri tälläisia kuin tuossa ylempänä kirjoitin :-/
Barksi
Toke
Lukekaapa tuo, siellä kerrotaan myös tuon keskustelualueen kohtapuoliin tulevista ominaisuuksista akuankka.fissä. Tarkemmin siinä keskimmäisessä kappaleessa. :D
Aku Vankka
Voi elämä. Juuri kun luulin, että edistyksen askel on tapahtunut, niin viestimäärät tulevat takaisin! Aa.fi toivottaa viestimääränkasvattajat ja muut spämmärit tervetulleiksi.
Eltharion
Jaa jaa, seuraavaksi tulee Spider-donald, joka taistelee rahanahnetta setäänsä vastaan. Hämis/ankka-voima aktivoituu!!
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaVoi elämä. Juuri kun luulin, että edistyksen askel on tapahtunut, niin viestimäärät tulevat takaisin! Aa.fi toivottaa viestimääränkasvattajat ja muut spämmärit tervetulleiksi.Minäkin luin tuon. Ei, ei voi olla totta, viestimäärät tulevat näkyviin :'( :'( :'(, ja etten vaan olis lukenu, että aktiivisimmat kirjoittajat-lista tulee taas!!! >:( Juuri kun hengähdettiin helpotuksesta, että viestimäärät ja tuo lista olisi poistettu, niin sitten se palaa takaisin! :-O
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23