Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kirjoittaja

Aihe: AA-Offtopic

(336 viestiä)
Donald-91
Kenellä on uusinta painos siitä Suomen ihan ensimmäisestä Aku Ankasta, eli joulukuulta 1951? Minulla on se, ja minun mielestäni se on todella hyvä. Varsinkin se johtosarja, jossa Aku on koulusalapoliisina. se on niin suuri klassikko kuin juttu olla ja vaan voi. Onko kellään siis sitä uusintapainosta vuodelta 2001, ja onko se muiden mielestä hyvä? Ja jos on niin kuin hyvä? Vapaata arvostelua saa kertoa siitä uusintapainoksesta.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Kenellä on uusinta painos siitä Suomen ihan ensimmäisestä Aku Ankasta, eli joulukuulta 1951? Minulla on se, ja minun mielestäni se on todella hyvä. Varsinkin se johtosarja, jossa Aku on koulusalapoliisina. se on niin suuri klassikko kuin juttu olla ja vaan voi. Onko kellään siis sitä uusintapainosta vuodelta 2001, ja onko se muiden mielestä hyvä? Ja jos on niin kuin hyvä? Vapaata arvostelua saa kertoa siitä uusintapainoksesta.
Suurimmalla osalla ankkislaisista on melko varmasti tuo vuoden 2001 uusintapainos. Minullakin on. Vain ensimmäinen koulusalapoliisijuttu oli hyvä, loput eivät niin kiinnostaneetkaan.
Mac Ducky
http://www.kampanjat.net/akuankka/lahja1/ Tuossa olisi muuten hyvä kampanja, niille harvoille ketkä eivät nyt akkaria satu tilaamaan.

Ja kyllähän minulta tuo ensimmäisen Aku Ankka -lehden uusintapainos löytyy. Kuten jo Kreach sanoi, niin sisällöltään lehti ei ole kovinkaan kummoinen. Mutta Barksin koulusalapoliisi tarina oli toki hyvä.
Donald-91
No oikeastaan minäkin olen tuosta ensimmäisen Aku Ankan uusintapainoksen tasosta samaa mieltä kahden edellisen kirjoittajan kanssa. Mieleeni on jäänytkin vain se Koulusalapoliisi-juttu, ja se luultavasti on sen merkki, että se on ainoa todella hyvä tarina lehdessä. Ainakin minun mielestä se menee niin, että vain hyvät jutut jäävät mieleen. :)

Mitähän muuten maksaisi ihan oikea ensimmäinen Suomessa ilmestyneen Aku Ankka -lehden ensimmäinen, alkuperäinen painos? Varmasti melko paljon jo.
Kääk13
Onkohan kukaan tilannut tuolta nuo neljä lehteä veloituksetta ja pistänyt sitten myyntiin hyvällä hinnalla?

No, joo. Katsooko kukaan Big Brotheria?
Tuli tässä vain mieleen taskarissa 268 julkaistu tarina Kolmen keikka. Siinähän Aku, Hannu ja Touho osallistuvat Roope Ankan uuteen tosiTV-ohjelmaan "Kolmiottelu".
Serkukset lukitaan samaan taloon elämään 24 tunniksi ja katsojat äänestävät joka 8:as tunti jonkun ulos talosta.

Tarina on mielestäni ihan hauska parodia yhdestä tämän hetken suosituimmasta tosiTV-ohjelmasta.
Jutusta vain olisi voitu tehdä hieman pidempi ja kuvata serkusten elämää useammaltakin päivältä.

Muistaako kukaan tätä Carlo Panaron kirjoittamaa tarinaa?
Vaari
Uusintapainos ensimmäisestä Akkarista löytyy (luonnollisesti), ja samaa mieltä olen siitä että Barksin johtosarja on ainoa keskitasoa parempi tarina ko. lehdessä.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Muistaako kukaan tätä Carlo Panaron kirjoittamaa tarinaa?
Tottahan toki, mainio parodia tv-formaatista jota en itse ymmärrä alkuunkaan. ;D Onko siitä tosiaan jo niin kauan kun tuokin julkaistiin?O_o Mielestäni mukana olisi saanut olla myös Into, Palle ja muutama muu sukulainen, olisi voitu "kuvata" pitempään. Nyt tarina jäi turhan lyhyeksi.
Donald-91
Minä en ole lukenut kyseistä taskarin juttua. Joten en voi arvostella sitä ollenkaan.

Mutta katsonhan minä Big Brotheria. Vaikka suurin osa asukkaista onkin melko huonoja. Täten mielenkiinto BB:hen alkaa minullakin jo pikkuhiljaa hiipua. :-/
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Mutta katsonhan minä Big Brotheria. Vaikka suurin osa asukkaista onkin melko huonoja. Täten mielenkiinto BB:hen alkaa minullakin jo pikkuhiljaa hiipua. :-/
Mites tämä liittyy AA-Offtopic:n? No ihan sama.

Mullakin on se ensimmäisen Akkarin uusintapainos, onkohan sitä kenelläkään Ankkislaisella alkuperäisenä painoksena?
Padi
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Mullakin on se ensimmäisen Akkarin uusintapainos, onkohan sitä kenelläkään Ankkislaisella alkuperäisenä painoksena?
Barksi varmaan :) Itselläni ei ole tätä uusintapainosta. Onkos se tullut jonakin akkarin tilaajalahjana? Itse kun asustin tuon ajan Englannissa...
Toke
Vai tuliko se uusintapainos kaikille Aku Ankan tilaajille muutenkin? Jouluna mahdollisesti, en muista...Paljosta muuten vetoa, että Barksilla ei ole myöskään alkuperäistä! :D
Salwer1st/
Äh, tuo Kolmen Cabaleron paluu näyttää aivan liian hyvältä. Pakko pöl... ( ;D ) hankkia jostain. Ja olen lukenut siitä vain 6 tarinaa, joista 4 lyhyitä vitsisarjoja, joten ennenlukematonta on mukavasti.

Hesalaiset varmaan voivat kertoa paljonko Caballerojen hinnat ovat KKP:ssä? Olisin lähiaikoina tulossa vähäksi aikaa Hesaan ja käynti KKP:ssa kuuluu pakollisiin toimenpiteisiin, joten samalla voisi ostaa ko. kirjan.
Barksi
Mikki sai oman lehtensä Jenkeissä:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... tensa.html

Ja Wizards of Mickeykin taitaa saada jatkoa:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... katso.html
Barksi
Kääk13
Ai, että mä oon taas kateellinen.
Ultraheroes julkaistaan taas uudessa maassa(varsin mielenkiintoista, että kyseessä on jenkkilä, siellähän ollaan tunnetusti hieman karastettu Taikaviittaa[?]). Olen niin odottanut tuota sarjaa suomeen ja lähetellyt julkaisutoivomuksia toimitukseenkin päin, mutta vastauksetta.

Tosin tuudittaudun sillä, ettei sarjaa olla vielä muissakaan pohjoismaissa nähty, mutta silti...
Toivon todella, että Ultraheroes nähdään suomessa, pian.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Kääk13(varsin mielenkiintoista, että kyseessä on jenkkilä, siellähän ollaan tunnetusti hieman karastettu Taikaviittaa[?]).
Tuohon en osaa sanoa mitään, mutta supersankarisarjakuvat siellä ainakin myyvät. Tämä voisi siis olla oikeinkin myyvä sarjakuva, tai ainakin ollakseen Disneyä...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23