Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
Niketin
Nyt, vihdoin ja viimein, peli on ratkaistu. Ennustajat hjhh ja Padi tarkastivat akkaridekkarin ja wieriin, ja he ovat hyviksiä. Jäljelle jää siis minä ja Pullasorsa, sekä Akuhullu ja Kreach. Ja koska tiedän meidän olevan hyviksiä, ainoat pahismahdollisuudet ovat Kreach&Akuhullu.
Ankkaristin äänikin on selitettävissä. Hän saattoi arvata Kreachin saavan suoja-aseman, koska eihän kukaan voi uskoa pahisten kertovan toisiaan noin vain. Ainoa, kuka tätä epäili, oli akkaridekkari, ja hänkin vain ohimennen.

++Kreach

Ainoa ongelma onkin, että uskotteko te minua. Akkaridekkari ja Wierii, te päätätte pelin.
akkaridekkari
Niin pieni porukka pelaajia enää jäljellä, ja kohta tämä jo päättyykin. Ainoat pahismahdollisuudet ovat Niketin & Pullis, sekä Kreach & Akuhullu. Selasin äsken näitten henkilöiden viestit tarkkaan läpi. Täytyy sanoa, että - kumpi pari sitten onkin pahispari, se on kieltämättä onnistunut peittelemään itseään hyvin. Onnea! :)
Mutta silti, Kreach vaikuttaa kovin epäilyttävältä: Ankkaristin yöäänestys, epäilysten heittäminen aa1313:n niskaan, Ankkaristin Kreachia koskevat kommentit, Kreachin naurettava puolustus ääntäni vastaan... kaikki palaset loksahtaisivat kohdalleen... Pitemmittä puheitta, laitan ääneni nyt Kreachille.

++Kreach

Saatan vielä vaihtaa ääntäni, mutta tämä vaatii Akuhullulta ja Kreachilta hyvää puolustusta ja perusteluja.
Kreach
No niin, nyt päästään sitten kunnolla pelaamaan. Niketin, älä selitä. ++Niketin

-Miksi Rela äänestää minua, jos olisin hänen pahiskaverinsa? Miksi minä äänestän häntä takaisin? Ja eikö ole kaikkein epäilyttävintä, että Niketin äänestää Relaa vasta aivan viimeiseksi, jottei pistä erityisesti silmään.

Pullis: Haki luottamuksen, lähti. Selityksiä sairauksista. Epäilyttävää. Tai ei se enää mitään epäilyttävääkään ole, tiedän ihan omalta taholtani, että Pullis on pahis. Pulliksen viestit ovat selkeästi "pingottuneita" (ei kovinkaan "luontevia") pitkin peliä, suoranaiset epäilyt puuttuvat ja jauhaa joka viestissä aktiivisuutta -> kun jauhaa aktiivisuudesta, kaikki ajattelevat, että "kappas, Pullis on hyvis, kun on aktiivinen". Ongelmana on nyt se, että ensimmäistä kertaa pahikset ovat olleet koko pelin aktiivisia. Nyt, wierii ja akkaridekkari, ette näe heissä mitään pahaa. He eivät ole tehneet mitään kovinkaan epäilyttävää. Pysyneet kuitenkin aktiivisina. Se on näköjään riittänyt näin pitkälle.

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiSitten itse epäilyihini. Niketin on ollut hyvin hyökkäävällä päällä, mutta toisaalta hänen parinsa, Pullasorsa, on ollut todella hyvismäinen ja luotan koko pariin Pulliksen hienojen epäilyjen ja upeitten kommenttien ansiosta, vaikuttaa siltä tosiaan, että hän aikoo saada pahikset nalkkiin, eikä aio hävitä tätä peliä!
Selkeästi myös Ankkaristi haki luottoa Pullasorsaan. Tuo on hieman ylimenevää ("hienojen epäilyjen ja upeitten kommenttien...")

Niketin: Ollut aktiivinen. Sekä Pullis ja Niketin salaperäisesti toitottavat pelin alussa aktiivisuutta. Jokaisessa viestissään. Hyvismäistä, mutta myös osittain pahismaista tuollanen toitottaminen.
Lisäksi, on epäillyt perjaatteessa koko pelin ajan aina hieman minua ("Vankka-ääni oli epäilyttävä" yms.). Olen aktiivinen, niin kuin hänkin. Miksi samaa asiaa ajava käyttäjä on epäilyttävä? Selkeästi Niketin on aina välillä halunnut saada minut pihalle (ehkä odottanut, että joku muu aloittaa ja tulee kenties itse massaan sitten mukaan).

Niketinin ja Ankkaristin salaperäinen keskustelu ensimmäisenä päivänä. Niketin haluaa saada (Karhulan), Ankkaristin ja DJ Relan aktivisoitumaan. Salaperäisesti pahiskaverinsa. Lisäksi pieni kiista Niketinillä ja Ankkaristillä luottamuksesta. Ehkä Niketin pelästyi, kun Ankkaristi toitotti niin paljon Pulliksen "upeita viestejä", (jotkut voivat hoksata pahiskaverit) ja halusi hieman parannella omaa tilannettaan sanomalla, ettei luottamusta kannata jakaa.

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaVaikeaa, vaikeaa... Tällä hetkellä epäilyttäviä ja muutenkin typeriä viestejä on topic pullollaan, Relan äänestysperustelut ovat surkeat, mahdollisesti pahis.
Selkeää. Ei halua äänestää pahiskaveriaan. Aivan varmasti Pullis olisi äänestänyt Relaa, jos olisi hyvis. Sitten ääni tulee hetken päästä, kun Relan tiputtaminen on lähes varmaa.
Niketinkin tulee mukaan Relan äänestämiseen, kun Relan tiputus on varma. Samassa viestissä jälleen sanoo perustelujeni olevan huonot, mutta silti äänestää itsekin Relaa sen kummemmitta perusteluitta. Eli Niketin tulee mukaan massaamaan, ettei näytä epäilyttävältä.

Lainaus käyttäjältä: Ankkaristin viimeinen viestiHuomaatte erheenne liian myöhään
Viittaus siihen, että aktiivisimmat, monien mielestä luotettavimmat pelaajat ovatkin pahiksia?

Samassa viestissä oli Ristin äänestys minulle: Vanha. Haluaa epäilyjä minua kohtaan. Ja siinähän hän onnistui. Pahikset saattavat voittaa tämän takia, jos dekkari ei ymmärrä, että Risti haki vain epäilyjä minulle.
Lainaus käyttäjältä: NiketinJa yöllä kuoli Vankka. Mitähän tästä voisi päätellä? Hyvä ettei ollut mikään erikoishahmo.
Tuokin on jotenkin outo viesti. "Hyvä, ettei ollut mikään erikoishahmo" -kuulostaa juuri siltä, että Niketin ja Pullis epäonnistuivat yötiputtamisessaan.

Lainaus käyttäjältä: NiketinMummo Ankan kannattaisi tarkistaa joku hieman epäaktiivisempi. Uskon, että pahikset löytyvät tästä joukosta.
Iines taas voisi suojella jotakuta aktiivisempaa, josta on hyötyä hyviksille. Koska pahikset tiputtavat pelaajia, joita ei epäillä, tämä on paras ryhmä.

Jos nyt et dekkari vakuutu, niin huhhuh. Niketin haluaa, että mummo tarkistaa epäaktiivisimmat -> ei siis ainakaan tarkista Niketin&Pullis -paria.
Ja sitten heti perään, Iines suojelee aktiivisia. Mites nyt näin sattuikaan? Selvät ohjeet erikoishahmoille, jolloin Niketin&Pullis saavat varmuutta yötiputuksiin.

Dekkarille: Ajattele. Miksi äänestän pahiskaveriani (tiesin, että monet lähtevät massaamaan Relaa)? Se on huono taktiikka. Niin paljon varmempaa on pelata kahdella pahisparilla.
Akuhullu97
En nyt ole erityisen paljoa äänessä ollut, mutta nyt on pakko äänestää.

++ Niketin

Hän on ollut liian hyvismäinen. Yrittää "ylihyvismäisyydellään" saada itsensä näyttämään hyvikseltä, mutta tuo on selvää pahismaisuutta.
Pullasorsa
Ei minulla ole mitään ihmeempää sanottavaa. On selvää, että Kreach ja AH ovat pahiksia. ++Kreach
Akuhullu97
Ei se nyt niin selvää ole. Jos me olemme hyviksiä, niin kyllä tekin voitte olla pahiksia ihan yhtä hyvin. Ja olisi vielä hienoa kuulla jotain perusteluja ääneesi, sorsa. Wieriiltäkin ääntä.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ja olisi vielä hienoa kuulla jotain perusteluja ääneesi, sorsa.
Travitaanko perusteluja? Tiedämme itse olevamme hyviksiä, dekkari ja wierii ovat varmoja hyviksiä. Te jäätte jäljelle. :)

Lainaus käyttäjältä: KreachMiksi äänestän pahiskaveriani (tiesin, että monet lähtevät massaamaan Relaa)? Se on huono taktiikka. Niin paljon varmempaa on pelata kahdella pahisparilla.
Olisihan tuo hyvä taktiikka. Siis sanoa tuo sama loru, kun olet putoamisuhan alla. En minä tiedä, miksi sinä pahiskaveriasi äänestit.
Akuhullu97
Miten niin Dekkari ja Wierii ovat varmoja hyviksiä? Jos te ette ole pahiksia, he ovat silloin pahiksia. Me olemme hyviksiä, vaikka saattaa kuulostaakin epäillyttävältä. Niin se vain on.
wierii2
Ehdottomasti AH&Kreach ovat pahiksia. Kreachilla aina tuo sama laulu, kun on putoamassa. Me olemme hyviksiä, ja luotan Pullikseen, silloin jäljelle jää AH&Kreach. Joten:

++Kreach
Niketin
Kreachiltä selvää johdattelua meitä vastaan. Hän kirjoitti pitkän viestin, joka saa hänet näyttämään hyvikseltä, koska hän keksii paljon epäilyjä. Kuitenkin jos tarkemmin miettii, epäilyt ovat vähän väkisinväännettyjä. Kenestä tahansa pelaajasta on mahdollista keksiä tuontapaisia syytöksiä.

Lainaus käyttäjältä: KreachNiketin, älä selitä.
Tällä aloituksella Kreach saa minut näyttämään puutaheinää jauhavalta pahikselta. Samalla hän sivuuttaa hienosti kaikki epäilyni ja saa tunnelman puolelleen. Yhdessä huolella rakennetun viestin ja Akuhullun säestyksen kanssa vaikutus on taattu.

Lainaus:-Miksi Rela äänestää minua, jos olisin hänen pahiskaverinsa? Miksi minä äänestän häntä takaisin? Ja eikö ole kaikkein epäilyttävintä, että Niketin äänestää Relaa vasta aivan viimeiseksi, jottei pistä erityisesti silmään.
Juuri näin. Saat hyvän syyn puolustaa itseäsi tuon vuoksi. Täydellinen suunnitelma. Epäonnistuminen tapahtui siinä, että Rela keksi liian huonon selityksen ja kaikki äänestivät häntä. Ensimmäisenä päivänä ei ole epäilyjä ja kaikki tarttuvat eniten epäilyttävään henkilöön. Lähes kaikki massasivat ja kaikki olivat hyviksiä. Minkä takia keksit minun olevan pahis tuon perusteella?

Lainaus:Selkeästi myös Ankkaristi haki luottoa Pullasorsaan. Tuo on hieman ylimenevää ("hienojen epäilyjen ja upeitten kommenttien...")
Totta. Ankkaristi saattoi hakea luottoa Pullasorsaan. Mitä sitten? Ei kai hän nyt pahiskaveriaan olisi kehunut tuolla tavoin?

Lainaus:Lisäksi, on epäillyt perjaatteessa koko pelin ajan aina hieman minua ("Vankka-ääni oli epäilyttävä" yms.). Olen aktiivinen, niin kuin hänkin. Miksi samaa asiaa ajava käyttäjä on epäilyttävä? Selkeästi Niketin on aina välillä halunnut saada minut pihalle (ehkä odottanut, että joku muu aloittaa ja tulee kenties itse massaan sitten mukaan).
Pelaamme samalla tyylillä, mutta olen käynyt läpi jokaisen pelaajan ja jokaista epäillyt jollain tavoin saaden aikaan vastareaktion, etkä ole poikkeus.

Lainaus:Viittaus siihen, että aktiivisimmat, monien mielestä luotettavimmat pelaajat ovatkin pahiksia?
Ja minkähän takia tämä ei täsmää sinuun, kun kerran pelaamme samalla tyylillä?

Lainaus:Lainaus käyttäjältä: NiketinJa yöllä kuoli Vankka. Mitähän tästä voisi päätellä? Hyvä ettei ollut mikään erikoishahmo.Tuokin on jotenkin outo viesti. "Hyvä, ettei ollut mikään erikoishahmo" -kuulostaa juuri siltä, että Niketin ja Pullis epäonnistuivat yötiputtamisessaan.
Outo? Jos tuolla tavoin perustelee, voisi vetää pahismaisen johtopäätöksen mistä tahansa lauseesta. En kai pahiksena nyt voivottele millään tavoin taviksen kuolemaa topicissa?

Lainaus:Lainaus käyttäjältä: NiketinMummo Ankan kannattaisi tarkistaa joku hieman epäaktiivisempi. Uskon, että pahikset löytyvät tästä joukosta.
Iines taas voisi suojella jotakuta aktiivisempaa, josta on hyötyä hyviksille. Koska pahikset tiputtavat pelaajia, joita ei epäillä, tämä on paras ryhmä.
Jos nyt et dekkari vakuutu, niin huhhuh. Niketin haluaa, että mummo tarkistaa epäaktiivisimmat -> ei siis ainakaan tarkista Niketin&Pullis -paria.
Ja sitten heti perään, Iines suojelee aktiivisia. Mites nyt näin sattuikaan? Selvät ohjeet erikoishahmoille, jolloin Niketin&Pullis saavat varmuutta yötiputuksiin.

En uskonut pahisten löytyvän aktiivisimmista, joten kehotin erikoishahmoja toimimaan. Olin väärässä, mutta kuten jo sanoin, en epäillyt silloin sinua. Sehän nyt on melkein itsestäänselvyys, että Iines suojelee aktiivisimpia, joten kannattaako siitä tuollaista johtopäätöstä vetää?

Kreach yrittää saada teidät puolellensa pitkällä liudalla huonoja keksittyjä syitä. Suurimmassa osassa hänen epäilyistään ei ollut epäilyttävää, niitä olisi voinut keksiä kenelle vain. Hän on ovela ja yhdessä vaiheessa luotin jo häneen täysin.

Akuhullu on koko pelin ajan ollut hiljaa. Hänellä ei välttämättä ole kokemusta pahiksena, joten hän pysyi hiljaa ja antoi Kreachin hoitaa kaiken.

Akuhullu: Ennustajat tarkastivat akkaridekkarin ja Wieriin ja kertoivat sen julkisesti, joten he ovat varmoja hyviksiä.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Miten niin Dekkari ja Wierii ovat varmoja hyviksiä? Jos te ette ole pahiksia, he ovat silloin pahiksia. Me olemme hyviksiä, vaikka saattaa kuulostaakin epäillyttävältä. Niin se vain on.
Koska "ennustaja/Mummo" hjhh&Padi tarkistivat dekkarin ja wieriin.

Me emme ole pahiksia. Koluin koko topicin läpi hirveällä vaivalla ja tarrauduin jokaiseen pikku kohtaan - Pullis ja Niketin eivät ole vielä keksineet muuta kuin Ankkaristi -jutun.

Koittakaa nyt ymmärtää: Pullis on ollut niin monta kertaa pahiksena, että hän halusi selkeästi nyt kokeilla vihdoin jotain uutta taktiikka (ja osaa jo pelata pahiksena) - onnistui siinä näköjään loistavasti.

Hemmetin hemmetti, jos tuo Ankkaristin turha ääni ratkaisee pelin. Siellä nyt Pullis ja Niketin nostaa maljaa ja ylistää Ankkaristiä.

Wierii, olet niin sinisilmäinen. Miksi luotat täydellisesti Pullikseen?

//uusi viesti.

Niketin, onko ainoa perustelusi minua vastaan se, että Ankkaristi äänesti minua? Miksen voisi tuon takia olla hyvis? Se oli ärsyyntyneen pahiksen ääni, koska MINÄ sain Relan&Ankkaristin kiinni.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: wierii2Kreachilla aina tuo sama laulu, kun on putoamassa.
Jos on niin, niin olinko sitten viime pelissä pahis? En. Olinko TT:ssä? En.

Olen ollut vain Pp:ssä pahis, ja silloinkin ennustaja-aa1313 nappasi minut yöllä. Miten siis voit perustella noin? Eriasia, jos olisin aina ollut pahis. Mutta olen aina ollut hyvis, niin tälläkin kertaa!

Luotatte Pullikseen sokeasti sen takia, että oli alussa tavallista aktiivisempi - miksei pahis olisi voinut näin toimia?
Niketin on aika uusi pelaaja - hänen taktiikkaa ei oikein tiedetä. Miksei hän siis voisi olla pahis?

Wierii!! Herää nyt! Pullis ja Niketin vedättävät sua aivan täysiä! Dekkari, toivottavasti sinä edes uskot mua (& Akuhullua).
Akuhullu97
Kreach puhuu täyttä totta, Wierii, etkö huomaa mitä selittelyä heillä on?
Akuhullu97
Niketin, olen aina ollut hiljainen peleissä, eikä tämä eroa edellisiin. Eihän se hyvä asia ole, mutta niin vain on.
kirja
4 Kreach (Niketin, akkaridekkari, Pullasorsa, wierii2)
1 Niketin (Kreach)
Ah:n äänessä kirjoitusvirhe

kuudes päivä:
Kreach
Niketin

viides päivä:
akkaridekkari
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Pullasorsa


Päivä loppuu ma klo 18.

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19