Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiLainaus käyttäjältä: KreachEtkä kuulu mihkään porukkaan vaan toimit yksin, Ankkaristi?
Ei kun haluan varmistuksen :)

En voi viestiä yksäreillä kenenkään kanssa, mutta kyllähän minullekin annettin tuo kaksikirjaiminen koodi, jos sitä tarkoitit.

Tietävätkö jotkut roolisi sitten?
Nokkaeläin1
Vai on Ankkaristi maalivahti.Noh, unohtakaamme hänet. Muita epäilyksiä ei taida oikein olla, joten herättely äänillä mennään...On kyllä harmi, kun tästä kuulemma tulee viimeinen juonari =(

++Saoirse
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: AnkkaristiLainaus käyttäjältä: KreachEtkä kuulu mihkään porukkaan vaan toimit yksin, Ankkaristi?
Ei kun haluan varmistuksen :)

En voi viestiä yksäreillä kenenkään kanssa, mutta kyllähän minullekin annettin tuo kaksikirjaiminen koodi, jos sitä tarkoitit.

Tietävätkö jotkut roolisi sitten?

Ei minun käsittääkseni, ellei jollain ole erikoishahmo, joka tietää kaikki roolit. En minä ainakaan tiedä kenenkään roolia...
Niketin
Kreach: Ääni pois Ankkaristilta!
Nokkaeläin: Saoirsea heräteltiin jo. Toinen ääni on turha, ellet sitten halua tiputtaa häntä, joka on tyhmää, koska hän ei ole puolustautunut ja voi olla erikoishahmo.
Ankkaristi: Tarkoittaako roolisi, että olet suojelija, joka päättää kohteen, vai että ensi yönä ei voida tehdä kenellekään mitään, vai että estät kaikki itsellesi tapahtuvat asiat?
Padi
Joo, tosiaan vähän vaikeampaa keskittyä itse peliin enää kun on niin paljon muutakin tekeillä mutta koitetaampas nyt. En tiedä oikein mitä sanoa enkä tiedä ketä epäillä joten en tänään lähetä myöskään ääntäni. Kuten jo aikaisemmin totesin niin mielestäni kannattaa tosiaan ensimmäisenä päivänä odottaa kunnes saa kirjalta ohjeita siitä että mitä pitää oikein tehdä ja vihjeitä siitä montako joukkuetta on suurinpiirtein. Ensimmäisenä päivänä kannattaisi minusta äänestää Pullasorsa pois sillä hän joutuu muutenkin silpottavaksi ellei nyt tule ankkikseen ennen toista päivää.
Eli äänestän sittenkin
++Pullasorsa
Eli perusteluna on etten halua äänestää ketään pois vielä, siksi Pullis on sinänsä helppo kohde sillä tuskinpa hän ehtii enää huomiseksi.

//Jaa, tuli nyt se ankkaristin paljastus kun kirjoittelin tätä, itse en epäillyt ristiä hetkeäkään, tuleehan niitä lipsahduksia ja vihaiseksi jos kaikki alkavat syytellä.

Ääh, sekava viesti, tuli seilattua tämän kirjoittelun aikana niin monella muulla sivustolla että melkein unohdin tämän viestin tänne :)
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: NiketinAnkkaristi: Tarkoittaako roolisi, että olet suojelija, joka päättää kohteen, vai että ensi yönä ei voida tehdä kenellekään mitään, vai että estät kaikki itsellesi tapahtuvat asiat?
Saan päättää kohteeni. En ole kuitenkaan pelkkä suojelija, koska voin estää, esim. aiemmista peleistä tutun erikoishahmon, joka voi selvittää roolit. Käsittääkseni pystyn sellaisenkin estämään.

Muuten, onko teillä jotkin roolihahmot? Tarkoitan nimiä puolen lisäksi. Siitähän voisi olla nimittäin tulevaisuudessa apua...
Kreach
Eli kukaan ei voi varmistaa rooliasi?
No --Ankkaristi sitten kuitenkin juu.

Nokkaeläin:

-herättelyääni, joita on Saoirsella jo kolme kappaletta
-hätäisen oloinen, seuraa ehkä pahiskaveriensa esimerkkiä kokemattomana ja äänestää Saioirsea.
-veikkaan, että pahiskaverit ovat käskeneet Nokan sanomaan, ettei osapuolia mieluiten esiin. Kokemattomana olisi luullut nokan vain myöntyvän siihen, mihin muutkin.

En ainakaan vielä äänestä sinua, mutta pidän silmällä kuitenkin. =)
Eltharion
Nimi paljastaa kuitenkin melko usein myös roolin joten en suosittele niitä ottamaan esille.
Nokkaeläin1
Lainaus käyttäjältä: NiketinNokkaeläin: Saoirsea heräteltiin jo. Toinen ääni on turha, ellet sitten halua tiputtaa häntä, joka on tyhmää, koska hän ei ole puolustautunut ja voi olla erikoishahmo.
Fine. Otan sen pois. Enkä ole tyhmä! ;)

--Saoirse
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Nokkaeläin1Lainaus käyttäjältä: NiketinNokkaeläin: Saoirsea heräteltiin jo. Toinen ääni on turha, ellet sitten halua tiputtaa häntä, joka on tyhmää, koska hän ei ole puolustautunut ja voi olla erikoishahmo.
Fine. Otan sen pois. Enkä ole tyhmä! ;)

Eikä mitään kommentteja mun pointteihini. Yrität kenties vältellä niitä? ++Nokkaeläin1, ainakin motivaatioksi.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiMuuten, onko teillä jotkin roolihahmot? Tarkoitan nimiä puolen lisäksi. Siitähän voisi olla nimittäin tulevaisuudessa apua...
On, Aku Ankka-aiheinen. Kuten Elth sanoi, ei nimiä esille!

Kreach: Tämä on nokkaeläimen ensimmäinen peli ja listaamasi asiat ovat juuri aloittelijan virheitä. En äänestäisi häntä noilla perusteilla.

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiSaan päättää kohteeni. En ole kuitenkaan pelkkä suojelija, koska voin estää, esim. aiemmista peleistä tutun erikoishahmon, joka voi selvittää roolit. Käsittääkseni pystyn sellaisenkin estämään.
Eli olet lukitsija? Estätkö esim. tapon, jos osut sen kohteeseen vai tappajaan?

// Kreach: Enpä usko. Kaikki hyppäävät kokemattomina perustelujen yli välillä. Edelleenkin, sanoisin noita aloittelijan virheiksi.
Nokkaeläin1
Tulihan se sieltä. Missä vaiheessa olen ollut hätäinen. Siis muulloin kuin nyt? Kyllä, olen kokematon, enkä oikein kokonaan ymmärrä herättelyääniä. Ottaakko Saoirse vai Pullis pois, se on vähän(tosi vähän) mielipidekysymys. Tulipa hätäinen viesti... Aloittelijan moka, kuten Niketin sanoi.
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: Nokkaeläin1Tulihan se sieltä. Missä vaiheessa olen ollut hätäinen. Siis muulloin kuin nyt? Kyllä, olen kokematon, enkä oikein kokonaan ymmärrä herättelyääniä. Ottaakko Saoirse vai Pullis pois, se on vähän(tosi vähän) mielipidekysymys. Tulipa hätäinen viesti... Aloittelijan moka, kuten Niketin sanoi.
Jos tämä ei kuulosta hätääntyneeltä pahikselta niin ei mikään. Tai ehkä vain aloittelijalta XD
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: NiketinEli olet lukitsija? Estätkö esim. tapon, jos osut sen kohteeseen vai tappajaan?
Eikö lukitsija estä tiettyä henkilöä tekemästä esim. tappoa yöllä. Minä nimittäin pystyn estämään juuri kohteeseen tehtyjä asioita. En kuitenkaan ole sellainen, että jos kohteeseen isketään ja minä olen suojaamassa kohdetta, niin tappaja kuolisi siihen, kuten joissain peleissä suojelijat ovat voineet tehdä.

Kyllä nimistä on yksittäisissä henkilöissä hyötyä. En tarkoittanutkaan, että pitäisi kaikkien nimet ottaa esille, mutta joittenkin kuitenkin (esim. epäiltyjen, jos epäilty sanoo vaikka Mummo nimekseen ja joku on Mummo, niin olemme saaneet pahiksen kiinni)...

Kreach: Kukaan ei voi varmistaa minun rooliani, jos käytän erikoisvoimaani itseeni.
Kreach
Niketin: Emme voi olla noteeraamatta aloittelijoita. Ehkä nuo olivat juuri aloittelijan virheitä, varsinkin herättelyääni, mutta jotenkin tuo Nokan käyttäytyminen vaikuttaa siltä, että pahiskaverit käskevät näin.

Mihinkäs Ideal ja Scarlett ovat hävinneet?

//Nokka, tuo viimeisin viestisi on niin aloittelijuuden taakse piiloutumista, jotenkin mulla tuli kuvitelma, että menet Nikettimen suojiin. Mutta tiedä sitten =/
///Eltharion
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34