Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Kreach
Ohhoh. Olen ollut vähän hiljaksiin, mutta kun en oikein tiedä, mitä tässä sanoa. Komppaan Ankkaristiä.

Paitsi että molemmat viestit voivat liittyä samaan keskusteluun "Älä ihmeessä häntä ota...", voi viitata myöskin siihen "saan valita yhden pelaajan, jonka kanssa y-viestittely on sallittua".

Tiedä sitten.

++Nokkaeläin1

Edelleenkin pelkkä "kokemattomuus" ei ole se mihin vedota. Osittain tämä on myös herättelyääni. Eli hereille, hereille :)
Toke
Onpas tämä peli puuroutunut. Osallistujia yli parikymmentä, mutta silti ei tule oikein mitään. Tosin ymmärrettäväähän se on, että tässä on aika vaikea mitään ruutia keksiä. Nuo yksärit ovat ainoa juttu, mutta nekin voivat olla kenen tahansa lähettämiä. Aika hämäriä ovat... Veikkaan, että nuo julkaistut ovat sekä hyviksiltä että pahiksilta, mutta tämäkin on vain arvailua.

En osaa sanoa kyllä oikein mitään.
Toke
Pari huomiota vielä: Katsokaa tuota kirjan ingamea ensimmäisen päivän aamuna ja tänä aamuna. En tiedä onko tuo vain ajatusvirhe kirjalta vai mikä, mutta ihmettelin, että miksi alussa ollaan jumissa autiolla saarella ja nyt yhtäkkiä Ankkalinnassa...?

Lainaus käyttäjältä: kirja"Olemme jumissa autiolla saarella!" Bomber valitteli. Se oli totta. 25 erilaista ihmistä oli päätynyt autiolle saarelle lammen keskelle.
"Miten pääsemme pois?" Niketin ihmetteli.
"Katsokaa! Järvessä on irtonaisia osia! Käyttäkäämme niitä, jotta saamme aikaan kunnollisen veneen ja pääsemme pois täältä", Scarlett totesi
"Typerä saari!" T@IK@VIITTA valitteli.
"Meidän täytyy etsiä aluksi ruokaa", Ankkaristi kehotti.
"Vedestä ei ainakaan tule pulaa", Kreach naurahti.

Lainaus käyttäjältä: kirja"Mitä täällä on oikein tapahtunut?" Kreach ihmetteli.
"Ankkalinna on täyttynyt lumella ja rajautunut muureilla. Lisäksi maassa lepää kolme kuollutta", Ideal ihmetteli.
"Kuinka omituista", Hiidenkirnu valitteli. Hän tuijotti kuolleita surullisen oloisena.

Ja voisiko joku vielä selittää tuon Vankan roolin? Miten se toimi, en saa sitä mahtumaan kallooni?

Lainaus:1. yö: Aku Vankka: Saa joka päivä pakottaa yhden pelaajan äänestämään jotakuta. Ei saa pakottaa äänestyspakkolaista äänestämään itseään. Kohde ei missään vaiheessa saa millään tavalla ilmaista, että ääni ei ole omasta tahdosta tehty. Luulee olevansa tavis, mutta toisena päivänä kuulee roolinsa ja voima astuu voimaan toisena päivänä. Kohteen täytyy pitää ääni voimassa päivän loppuun asti. Siis Vankka luulee olevansa tavis vai kuka? En tajua mitään. :p
Ideal
Lainaus käyttäjältä: TokeSiis Vankka luulee olevansa tavis vai kuka? En tajua mitään. :p
Ilmeisesti luuli olevansa tavis ensimmäisen päivän ajan. Jos olisi selvinnyt tähän päivään asti, olisi saanut tietää roolistaan.

--Pullasorsa
++akuankka1313

Olet kuitenkin paikalla, mutta et ole tullut puolustamaan itseäsi. Kenties hieman motivointia?
kirja
Hiljaista tilannetta:
1 Saoirse (Niketin)
1 Nokkaeläin1 (Kreach)
1 akuankka1313 (Ideal)

~kirja
Nokkaeläin1
Nukuinpa hyvin, nyt ollaan hereillä...

Kas, minulle on tullut osittain herättelyääni. Eli mistäs minua tässä taas epäiltiin, olikos se Saoirse-juttu? Ja minua luullaan pahikseksi, joka haluaa hänet pois?

Lainaus käyttäjältä: TokePari huomiota vielä: Katsokaa tuota kirjan ingamea ensimmäisen päivän aamuna ja tänä aamuna. En tiedä onko tuo vain ajatusvirhe kirjalta vai mikä, mutta ihmettelin, että miksi alussa ollaan jumissa autiolla saarella ja nyt yhtäkkiä Ankkalinnassa...?

Lainaus käyttäjältä: kirja"Olemme jumissa autiolla saarella!" Bomber valitteli. Se oli totta. 25 erilaista ihmistä oli päätynyt autiolle saarelle lammen keskelle.
"Miten pääsemme pois?" Niketin ihmetteli.
"Katsokaa! Järvessä on irtonaisia osia! Käyttäkäämme niitä, jotta saamme aikaan kunnollisen veneen ja pääsemme pois täältä", Scarlett totesi
"Typerä saari!" T@IK@VIITTA valitteli.
"Meidän täytyy etsiä aluksi ruokaa", Ankkaristi kehotti.
"Vedestä ei ainakaan tule pulaa", Kreach naurahti.

Lainaus käyttäjältä: kirja"Mitä täällä on oikein tapahtunut?" Kreach ihmetteli.
"Ankkalinna on täyttynyt lumella ja rajautunut muureilla. Lisäksi maassa lepää kolme kuollutta", Ideal ihmetteli.
"Kuinka omituista", Hiidenkirnu valitteli. Hän tuijotti kuolleita surullisen oloisena.

Se vissiin on sitä, että "me ollaan" saaressa, ja nyt ei päästä pois, kun ankkalinna on muurattu umpeen... Kai.
Ankkaristi
Selvennykseksi voin sanoa, että olen liki varma, että ingamet ovat edellisiin peleihin liittyviä. Ankkalammessa ollaan ensin autiolla saarella, vaikkapa tässä pelissä kirja sanoi Ankkalampea järveksi, eikä lammeksi. Joka tapauksessa toinen ingame kuulostaa ehdottomasti Talvi keskellä kesää, jossa Milla taikoo lunta kaikkialle Ankkalinnaan (en muista oliko vielä nuo muuritkin, todennäköisesti).

Nokkaeläin1: Herättelyääni on tarkoitettu sitä varten, että henkilö olisi hieman aktiivisempi. En usko ketään paljoa haitanneen tuo Saoirse-juttu. Koeta tästä edespäin kirjoitella joka päivä järkeviä viestejä, jotka edistävät hyviksiä. Olet minullakin yhdestä epäillyistä epäaktiivisuuden ja kirjoitustavan takia. Myös DJ Rela ei ole kirjoittanut paljon ollenkaan näitä viestejä ja yksi noista yksäreistä vaikutti hänen kirjoittamaltaan.
Lainaus käyttäjältä: KreachPaitsi että molemmat viestit voivat liittyä samaan keskusteluun "Älä ihmeessä häntä ota...", voi viitata myöskin siihen "saan valita yhden pelaajan, jonka kanssa y-viestittely on sallittua".
Oho, en tajunnutkaan ajatella sitä noin. Jotenkin minusta silti tuntuu, että pahis ei paljastuisi, jos valitsisi "yksärikaverikseen" jonkun tietyn henkilön. No ei sitä koskaan tiedä.
akkaridekkari
Lainaus:Selvennykseksi voin sanoa, että olen liki varma, että ingamet ovat edellisiin peleihin liittyviä. Ankkalammessa ollaan ensin autiolla saarella, vaikkapa tässä pelissä kirja sanoi Ankkalampea järveksi, eikä lammeksi. Joka tapauksessa toinen ingame kuulostaa ehdottomasti Talvi keskellä kesää, jossa Milla taikoo lunta kaikkialle Ankkalinnaan (en muista oliko vielä nuo muuritkin, todennäköisesti).
Näinhän se tietenkin on! Ja itse mietin juttua pääni puhki... =D

Palpatine lienee pahisten salanimi. Palpatinehan on Tähtien sota -hahmo, joten onko joku pelaajista kova Star Wars -fani? Tuli vain mieleen, sillä tällainen saattaisi hyvinkin valita salanimekseen Tähtien Sota -hahmon.. Toisaalta arvailuni voi olla hakuammuntaa, ja kenties pahis joka fanittaa Star Warsia ei uskaltaisi valita noin riskiä salanimeä...

Jaahas, ei sittenkään tänään äänestyspakkoa minulla. Onneksi, sillä en tiedä, ketä tässä äänestäisi. Kuten ei varmasti kovin moni muukaan, ja saattaa olla, että taas kerran joudutaan turvautumaan epäaktiivikkojen lynkkaamiseen...
Nokkaeläin1
Aha. Silloin luulin noita mua kohtaan tullita "epäilyksiä" tosi vakaviksi, mutta nyt kun luin taas ne olivatki aika leppoisia(?) ... XDeitä ja smileyja...

Joo, ingamesta. Noinhan se on.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Nokkaeläin1Aha. Silloin luulin noita mua kohtaan tullita "epäilyksiä" tosi vakaviksi, mutta nyt kun luin taas ne olivatki aika leppoisia(?) ... XDeitä ja smileyja...
Siis mitäs sää nyt sekoilet?

Mitään leppoisia ole. Ääni tuli. Eikö sen pitäisi jo kertoa, ettei ne mitään leppoisia ole? Ja taas kerran sivuutit syytökseni tuosta noin. Alkaa jo pännimään kun saa toistaa samaa asiaa monta kertaa.
Niketin
Katsokaapas kirjan nimiä. Ei-Aku Ankka-aiheisia ovat Kello-Kalle, magneetti ja tappaja. Veikkaisin, että tähän joukkoon voisi myös sopia Palpatine. Eihän tämä niin tärkeä seikka ole, mutta nimi voi olla myös kirjan keksimä.

Jos noudatetaan ingameissa samaa kaavaa, seuraavana aamuna meidän pitäisi olla Rubiinivarkauksessa.
No joo, ingamejen miettiminen ei paljon auta pahisten etsimisessä. :)

Toivoisin, että Saoirse tulis nyt puhumaan. Ollut koko pelin hiljaa. Epäaktiivisia on ikävä kyllä niin paljon, että menee ikuisuus heidän lynkaamisessa. Veikkaisin, että suurin osa pahiksista löytyy aktiivisesta porukasta, joten hiljaisten lynkkaaminen on tyhmää. Lähes varmasti en aio tiputtaa Saoirsea, vaan vaihan ääneni johonkin aktiivisempaan ja epäilyttävämpään.

Nyt ei ehi, syvällisempää huomenna.

//nokkaeläin: hymiöt eivät välttämättä tarkoita syytösten olevan heppoisia. Sait sentään äänenkin.
//Kreach väliin
Kreach
Lainaus käyttäjältä: NiketinJos noudatetaan ingameissa samaa kaavaa, seuraavana aamuna meidän pitäisi olla Rubiinivarkauksessa.
Ja peli kestää vähintään kymmenen päivää! Ja tämä on Ankkiksen kymmenes peli!!!

Olemme me aika neroja kun tämän jo nyt tajusimme :)

Itseasiassa veikkaan, että niin aktiiviporukasta kuin hiljaisistakin löytyy pahiksia. Mutta kun asia on niin, että aktiiviset hyödyttävät peliä enemmän kuin epäaktiiviset, sanoisin kuitenkin, että enemmin pihalle niitä epäaktiivisia. Mutta katsotaan taas.
akuankka1313
Äänet ovat taas melko hajalla, eikä itsellänikään ole sen pahempia epäilyjä, joten jatketaan herättelyääniä.
++Saoirse
Lainaus käyttäjältä: Ideal++akuankka1313

Olet kuitenkin paikalla, mutta et ole tullut puolustamaan itseäsi. Kenties hieman motivointia?

Mitenkäs tässä sitten puolustelisi... Hiljaisuuteni johtuu pääasiassa siitä, että olen hieman "kiireinen" ja vietän Ankkiksessa aikaani hyvin vähän kerrallaan (tai sitten se vain johtuu monista syynättävistä viesteistä, en tiedä), jonka takia en myöskään ole kovin paljoa asiaa päässyt kirjoittelemaan.

Sitten on vielä se selitys, että olen huono pelaaja (vaikkakaan se ei varmana käy selityksestä :D)
Ideal
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Äänet ovat taas melko hajalla, eikä itsellänikään ole sen pahempia epäilyjä, joten jatketaan herättelyääniä.
++Saoirse
Mitenkäs tässä sitten puolustelisi... Hiljaisuuteni johtuu pääasiassa siitä, että olen hieman "kiireinen" ja vietän Ankkiksessa aikaani hyvin vähän kerrallaan (tai sitten se vain johtuu monista syynättävistä viesteistä, en tiedä), jonka takia en myöskään ole kovin paljoa asiaa päässyt kirjoittelemaan.)

Saoirsella on jo herättelyääni.

En syyttänytkään sinua siitä, että olisit hiljainen, vaan siitä, että yrität luoda itsestäsi aktiivista kuvaa kirjoittamalla melko turhia viestejä. Vai olenko käsittänyt väärin?
Niketin
Lainaus käyttäjältä: KreachItseasiassa veikkaan, että niin aktiiviporukasta kuin hiljaisistakin löytyy pahiksia. Mutta kun asia on niin, että aktiiviset hyödyttävät peliä enemmän kuin epäaktiiviset, sanoisin kuitenkin, että enemmin pihalle niitä epäaktiivisia. Mutta katsotaan taas.
Mutta jos löydämme aktiivisen pahiksen, se hyödyttää hyviksiä enemmän, kuin aktiivisen pahiksen lynkkaaminen. Hiljaisten pahisten lynkaaminen ei haittaa erityisesti aktiivisia pahiksia, jotka pitävät pahispeliä pystyssä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34