Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Niketin1.Mitä mieltä olet osapuolien kertomisesta?
2.Uskotko Bomberin olevan pahis?
3.Mitä mieltä olet pahisten määrästä?

1. Riippuu roolista. Erikoishyvisten ei mielestäni kannata kertoa rooliaan aivan heti, sillä pahikset tiputtavat sellaiset seuraavana yönä. Mutta toisaalta, minun roolini ei hyödytä sen kummemmin hyviksiä kuin pahiksiaan, vaikka erikoishyvis olenkin.
2. Saattaa ollakin, mutta en uskoisi kirjan jättävän noin paljastavaa vihjettä esille.
3. Ehkä noin viidesosa pelaajista. En tosin osaa yhtään muusta päätellä kuin pudonneista pelaajista, joista pahiksia on ollut kolme. Edellisissä peleissä noin puolet pahiksista ovat päässeet pelin puolivälin yli, joten ehkä 5-7 pahista.
Niketin
--akuankka1313

Lainaus käyttäjältä: aa13131. Riippuu roolista. Erikoishyvisten ei mielestäni kannata kertoa rooliaan aivan heti, sillä pahikset tiputtavat sellaiset seuraavana yönä. Mutta toisaalta, minun roolini ei hyödytä sen kummemmin hyviksiä kuin pahiksiaan, vaikka erikoishyvis olenkin.
Puhuin kylläkin osapuolesta, eli siitä kirjainkoodista, joka sinulle annettiin rooliviestissäsi.

Entäpä mitä mieltä olette mahdollisen ennustajan esiintulosta?

Itse en ole yhtään varma. Jos hänellä olisi pahis, esiintuleminen voisi olla järkevää, muuten ei.
Eltharion
Ilman kiinniotettua pahista ennustajan ei ole_mitään_järkeä tulla esiin tai=taas kuollut hyvis. Jos pahis on kiinni, tai vielä parempi, useampikin on ennustajan mielestäni tultavan esiin.
Niketin
Selvä sitten. Itekin oon esiintulemisen kannalla ja kaksi myöntävää vastausta on riittävästi.

Olen siis ennustajanne. Ensimmäisenä yönä tarkastin Eltharionin, joka on hyvis ja toisena yönä Idealin. Hän on pahis.

Sori Elth, syytin sua tahalteen, että pahikset ajattelisi, etten ole mikään tärkeä pelaaja hyviksille, eivätkä tiputtaisi yöllä. Päätin nyt kuitenkin tulla esiin, sillä epäilen jopa olevani yksi pahisten tappomahdollisuuksista. Valintaani vaikutti myös se, että Ideal on niin hyvä pelaaja, ettette välttämättä keksisi häntä.

++Ideal

Ankkaristi, jos pystyt, niin suojele minua. Tai älä suojele, mutta älä vaan kerro meille ratkaisuasi.
Ideal
Lainaus käyttäjältä: NiketinOlen siis ennustajanne. Ensimmäisenä yönä tarkastin Eltharionin, joka on hyvis ja toisena yönä Idealin. Hän on pahis.
En ole aikaisemmin halunnut tulla esille, mutta minulla on mitä luultavimmin pelin kusisin rooli. Olen lavastettu. Tämä tarkoittaa, että ennustaja näkee minut pahiksena, vaikka olen hyvis.
Niketin
Ei huono keksitty rooli, mutta kallistuisin kumminkin tappamiseesi. Katotaan sitten.
Ankkaristi
++Ideal

Hankalaa... En tiedä suojellako itseäni vai Niketintä... Olen itseasiassa hyvin varma, että on vielä muutamakin pahis jäljellä, joilla on erikoisvoimana tuo yöllä tappaminen. Jos he ovat järkeviä, he koettavat tappaa, sekä minua, että Niketintä. Ja älkää sanoko, että kerroin pahiksille nyt ovelan juonen, koska he tietysti tajuavat itsekin tuon mahdollisuuden.

Joten asian laita on tämä; Suojelija, kuka nyt lienetkin, suojele Niketintä. Minä suojelen itseäni, koska minusta ei ole tulevaisuudessa muuten enää apua. Suojelijoita ei ole käsittääkseni vielä hyviksiltä kuollut, joten täällä on pakko olla yksi sellainen. En voi itse suojella Niketintä, koska siitä ei olisi mitään apua, jos minut tapettaisiin, ymmärrettehän?

Heh heh... Mitäs nyt teette surkeat pahikset, kun Ankkaristi ajaa teitä nurkkaan.

Toisaalta minulle on hyvin tuttu tuo mukava "älä nuolaise ennen kuin tipahtaa"-sanonta...

//Oho. Ideal puolusti tuolla tavalla... Minusta on hyvin erikoista, että hän ei maininnut tuota aikaisemmin. Itsekin haluan kaikesta huolimatta tappaa hänet, jotta olemme varmoja .
Ideal
Sillä hetkellä kun sain tietää olevani lavastettu, tiesin että tämä tilanne olisi väistämätön. Ennustaja tarkistaa minut ja näkee minut pahiksena. Olisin luultavasti kertonut roolistani huomenna, ellet olisi käyttänyt yötä minun tarkistamiseen. Harmi ettei mitään rooleja ilmoitettu avausviestissä. En siis voi mitenkään todistaa olevani lavastettu.

//Ankkaristi, en nähnyt järkeväksi kertoa roolistani aikaisemmin. Vaikka en olekaan hyviksille mitenkään tärkeä hahmo, olisin kuitenkin ollut silloin varma hyvis. Pahikset olisivat siis luultavasti lynkanneet minut.
Eltharion
Ideal on sen verta kokenut pelaaja, että tietää kaikki roolit ja miten ne toimii. Ja ollaksemme varmoja:
--akuankka1313
++Ideal
Ja aikas nerokas juoni Niketin, menin vipuun ^^
akuankka1313
--Eltharion
++Ideal
Niketin
Jos Ideal puhuu totta, se on paha juttu. Ymmärräthän kuitenkin, ettei meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin varmistaa se lynkkaamalla sinut.
Eltharion
Hitto kun olen kahden vaiheilla tuosta Idealista. Hänen viestinsä ovat vaikuttaneet jopa pahismaisilta, mutten ole varma
Ideal
Lainaus käyttäjältä: NiketinJos Ideal puhuu totta, se on paha juttu. Ymmärräthän kuitenkin, ettei meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin varmistaa se lynkkaamalla sinut.
Ymmärrän toki.

Muttamutta, meillähän on vielä tätä päivää paljon jäljellä. Päivä loppuu vasta tiistaina, joten emme kai tuhlaa koko loppupäivää siihen, että kaikki vain suorittavat äänestyspakkonsa äänestämällä minua?

Tuo viesti missä Bomberin ilmoitettiin olevan pahis, on vähän epäuskottava. En tiedä millä periaatteella kirja noita viestejä lähettelee, mutta antaisiko hän jonkun lähettää noin selvän vinkin nimettömänä? Bomberilla on ilmeisesti äänestyspakko tänään, joten jos hän ei tule äänestämään, näemme hänen roolinsa joka tapauksessa.
kirja
4 Ideal (DJ Rela, Niketin, Eltharion, akuankka1313)
1 DJ Rela (Ankkaristi)
Frodon äänessä oli kirjoitusvirhe. Ankkaristi ei ollut poistanut edellistä ääntään.

Päivä loppuu ti klo 19.

~kirja
Frodo
Korjataan siis tuo ääneni, elikkä ++DJ Rela

Niketin, tuota viestiä en olekkaan huomannut... Sehän mutkistaa asiaa Bomberin suhteen, mutta jos heppu ei ilmaannu äänestämään tämän päivän loppuun mennessä, saamme kuitenkin tietää hänen roolinsa.
Ketä tässä Idealin jutussa nyt uskoo. Itse ainakin olen luottanut Idealiin.

Anteeksi hieman lyhyehkö viesti, mutta täytyy lähteä pänttäämään kokeisiin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34