Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Niketin
Se olisi kyllä pahiksille aika helppoa sanoa jonkun olevan pahis ja antaa hyvisten tiputtaa se. Luulen kuitenkin, että kirja vain ottaa osan heidän keskusteluistaan ja julkaisee sen. Silloin on epätodennäköistä, että pahikset ovat suunnitelleet hämäyksen.

Lainaus käyttäjältä: PadiMutta itse mietin, Vankan joukkue "kolmas osapuoli" voitti jo? Eli vankka on poissa pelistä mutta jatkavatko hänen joukkuetoverinsa? Miten he voivat jatkaa jos Vankan puoli voitti jo?
Vankan osapuoli ei ollut "kolmas osapuoli", vaan FIA. Se on voittanut, mutta kolmas osapuoli ei. Siihen kuuluu vielä joitakin.

Bomber ei ole Ankkiksen 24h- listalla, joten ei ole varmaa, tuleeko hän äänestämään. RIskiä ei kuitenkaan ehkä kannata ottaa.
Tänään tippuu varmaan muutama epäaktiivinen. Toivottavasti heidän joukossa on pahiksia.
akkaridekkari
Miten niin ei ole Bomber 24h -listalla?
Lainaus:57 Users active over the last 24 hours: ... Bomber ...
No, turha siitä on keskustella sen enempää. Tavallaan toivon, ettei kukaan tipu tänään äänestyspakkonsa vuoksi, sillä se ei periaatteessa ikään kuin kuulu peliin.

No, nyt tässä enää odotellaan sitten Pulliksen heräämistä, hänhän on päässyt koneelle...
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Niketin++akuankka1313
-komppailu
-tulet esiin vain äänestämään
-äänestysperusteet eivät edes omiasi

En usko, että näillä perusteilla epäilisit olevani pahis. Pahikseus näkyy aktiivisuuden/hiljaisuuden lisäksi esim. luonteessa. Olen ollut vain kerran pahis, ja siinä pelissä olin aktiivinen, aggressiivinen ja hermostunut.

Lainaus käyttäjältä: Niketin-komppailu
-äänestysperusteet eivät edes omiasi

Näille en käytännössä voi mitään, sillä kaikki asiat, joidenka perusteella äänestin oli jo mainittu.

Lainaus käyttäjältä: Niketin-tulet esiin vain äänestämään
En osaa synnyttää keskustelua (tiedän, äärimmäisen huono perustelu).
Eltharion
No vaikka et olisi pahis, et ole kuitenkaan hyödyllinen ja hyödyttömällä hyviksellä on arvoa tasan yhtä paljon kuin pahiksella
Niketin
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313En usko, että näillä perusteilla epäilisit olevani pahis. Pahikseus näkyy aktiivisuuden/hiljaisuuden lisäksi esim. luonteessa. Olen ollut vain kerran pahis, ja siinä pelissä olin aktiivinen, aggressiivinen ja hermostunut.
Suurin syy on se, että et tee muuta, kuin äänestät. Vaikea saada luonteestasi kuvaa, kun et puhu.

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313En osaa synnyttää keskustelua (tiedän, äärimmäisen huono perustelu).
Ei sinun tarvitsekaan synnyttää keskustelua. Riittää, kun osallistut siihen ja kerrot mielipiteesi ehdotuksista. Joka päivä tulee esille asioita, joihin voi kertoa oman kantansa.

Lainaus käyttäjältä: EltharionNo vaikka et olisi pahis, et ole kuitenkaan hyödyllinen ja hyödyttömällä hyviksellä on arvoa tasan yhtä paljon kuin pahiksella
No onhan se vähän noinkin, mutta pahisten pudottaminen on paljon tärkeämpää, kuin hiljaisten hyvisten. Emme voita tappamalla hyviksiä, vaan pahiksia. Ikävä kyllä kenenkän roolia ei voi tietää.

Aa1313, yritä vähän ryhdistäytyä tänään, niin saatan vaihtaa ääntäni. Tässä muutamia kysymyksiä, joihin voit kertoa mielipiteesi:

Mitä mieltä olet osapuolien kertomisesta?
Uskotko Bomberin olevan pahis?
Mitä mieltä olet pahisten määrästä?
jojo3
Lainaus käyttäjältä: NiketinEi sinun tarvitsekaan synnyttää keskustelua. Riittää, kun osallistut siihen ja kerrot mielipiteesi ehdotuksista. Joka päivä tulee esille asioita, joihin voi kertoa oman kantansa.
Tuokaan ei aina vaikuta kauhean positiivesti omaan asemaan, jos esität mielipiteen jota joku muukin kannattaa niin sut leimataan heti komppaajaksi ja peesailijaksi --> epäillään pahikseksi.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: jojo3Tuokaan ei aina vaikuta kauhean positiivesti omaan asemaan, jos esität mielipiteen jota joku muukin kannattaa niin sut leimataan heti komppaajaksi ja peesailijaksi --> epäillään pahikseksi.
No en nyt tiiä mielipiteistä, sillä kaikkihan hyvikset voivat olla samaa mieltä. Ite en ainakaan syytä komppailijaksi, jos on samaa mieltä, kuin joku toinen.
Äänestäminen on vähän eri asia, sillä se ratkaisee pelin ja siitä pahikset jäävät usein kiinni.
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: NiketinIte en ainakaan syytä komppailijaksi, jos on samaa mieltä, kuin joku toinen.

Krhm.. :)
Niketin
Ai niin :D

Erona Elth oli se, että et kertonut mielipidettäsi mihinkään tärkeään asiaan, josta oli kysytty muiden mielipiteitä, vaan sanoit vaan samat asiat kuin muutkin... seli seli :)
Frodo
Hmmm... Minullakin pakkoäänestys tänään... Luin noita viestejä, ja olen taas ihan ulkona... Siksi vastailenkin näihin, Nikettimen kysymyksiin, vaikkeivat minulle olleetkaan...

Mitä mieltä olet osapuolien kertomisesta?
Uskotko Bomberin olevan pahis?
Mitä mieltä olet pahisten määrästä?

Osapuolien kertominen olisi mielestäni ihan hyvä idea, mutta kuten moni muukin on toitottanut, eihän siitä kovin varmaa tulosta saa.
Uskon Bomberin olevan epäaktiivinen hyvis, pahikseksi epäaktiivisuustaktiikka, jossa ei kerro eikä snao mitään, olisi hyvä. Koska kuten nähtiin, tulee siitä heti mieleen, että epäaktiivinen on pahis.

Vastaan viimeiseen kysymykseen pian, kun olen lukenut tarkemmin uudet viestiot.
Ankkaristi
Huh. En ole vähään aikaan päässyt nettiin, niin ei ole viestejä tullut...

Imperiumiin voi keksiä vaikka stormtrooperin, joka on vain tavallinen imperiumiin kuuluva, miksi kaikkien täytyisi olla johtajia tai muita outoja heppuja?

DJ Rela, toivoisin edelleenkin puolustusta, joten äänestän uudestaan. En kestä sitä, että lähettelet jotain viestin pelin päivässä, jossa äänestät surkein perusteluin. En itseäni sanoisi enää aktiiviseksi, mutta silti on typerää lähettää vain äänestysviestejä, joissa ei ole mitään muuta asiaa. ++DJ Rela

Niketin on aika varma hyvis, kun osaa ottaa noin rennosti kaikki syytökset. Pahis tekisi kuten minä ( ;D ), eli puolustaisi mahdottoman agressiivisesti.

Yhden kirjan lähettämän pahisviestin uskon olleen Nokkaeläin1:n. En jaksa etsiä nyt sitä, mutta kyllähän kaikki väki täällä tietää sen, jossa se pahis käskee parantamaan kirjoitustyyliään ja valitsemaan jo kohteensa.

No siinä tuli ei kovin selkeästi kerrottua omat mielipiteeni. Harmi, kun en voi yöllä käyttää voimaani keneenkään muuhun, kuin itseeni, koska melko varmasti pahikset yrittävät minuakin jokaisena yönä tiputtaa. Tämän takia en olisi halunnut rooliani heti paljastaa...
Frodo
"Ankkaristi: Niketin on aika varma hyvis, kun osaa ottaa noin rennosti kaikki syytökset. Pahis tekisi kuten minä, eli puolustaisi mahdottoman agressiivisesti."

Kuitenkin monissa peleissä ovat ne kaikkein rauhallisimmat olleet pahiksina, sillä kokenut juonaripelaaja osaa pahiksenakin pitää itsensä kurissa.
Uudemmat ja kokemattomammat pelaajat jotka ovat pahiksina, toimivat kuten Nokkaeläin-ykkönen, jota epäilinkin jo alussa pahikseksi. Myös Rela pelaa hieman samalla tavalla kuin Nokkaeläin, eikä vastaa syytöksiin, siksi myös minäkin annan ääneni hänelle.

++Dj Rela
Eltharion
++akuankka1313
-äänesti minua turhin, jo moneen kertaan todetuin perustein
-epäaktiivinen
Saoirse
Osapuolten kertominen on vähän ehkä hassua, koska ihmiset valehtelisivat omansa kuitenkin. Minulla ei itselläni sinänsä mitään asiaa vastaan ole, mutta luulen, että tuo enemmän vainoharhauttaisi kuin helpottaisi. Tietysti helpottaisi, kun tiedettäisiin edes suunnilleen, kuinka monta osapuolta pelissä on - vaikka yöllä porukkaa on ropissut pois vaikka kuinka, ei kyse välttämättä ole miljoonasta osapuolesta, vaan esimerkiksi hyvistappajista, jotka kuuluvat osapuoleen X, mutta harrastavat samalla yötappoja. Toisaalta, mikäli osapuolia on paljon, pahiksia pitäisi olla kaiken järjen mukaan kohtalaisen vähän - muuten peli on täysin mahdoton ja epäreilu hyviksille. Tästä samasta syystä johtuen sanoisin, että ennustajan (mikäli meillä sellainen on...) kannattaa tulla esiin, jos hän vain suinkin on saanut pahiksen kiinni. (Tosin jos niin on käynyt joka yö, niin tiedä millaisen vainoharhaisen ennustajan kirja on tähän pistänyt.)

Bomber voi olla pahis, mutta en jaksaisi uskoa siihen kauhean paljoa. Periaatteessa myös ennustajalla voi olla mediapuhujan kykyjä (roolihan voi esim. kiertää eri erikoishahmoilla, ainakin sopisi pelin yleiseen kaaokseen hyvin), mutta enemmän luulen, että kyseessä on kömpelö hämäysyritys pahiksilta. Saattaa olla, että heitä on jäljellä kohtalaisen vähän, ja siksi moiset epätoivoisuudet pitää ottaa käyttöön.

Ja komppailusta - samaa mieltä saa olla, eihän tästä muuten tulisi koskaan mitään, kun kaikkien pitäisi keksiä ihan oma näkökulma kaikkeen. Mutta sitten, jos samaa mieltä ollaan jatkuvasti eikä ajatella itse ollenkaan, menee peli hankalaksi ja ikäväksi kaikille. Paitsi pahiksille, jotka voivat sitten johdatella peliä ihan minne haluavat, mikäli nyt siis sattuvat olemaan sitä vähemmän komppailevaa porukkaa.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: FrodoUskon Bomberin olevan epäaktiivinen hyvis, pahikseksi epäaktiivisuustaktiikka, jossa ei kerro eikä snao mitään, olisi hyvä. Koska kuten nähtiin, tulee siitä heti mieleen, että epäaktiivinen on pahis.
En tiedä, tiesitkö, mutta Bomberiahan syytetään pahikseksi tämän viestin takia. Jotenkin sain sellaisen käsityksen viestistäsi, ettet ollut huomannut sitä.

Ankkaristi: Pystytkö todella estämään vain itsellesi tapahtuvat asiat? Kuvittelin, että saat valita kohteen, jolle ei tapahdu mitään. Vai etkö vain halua käyttää voimaa muihin?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34