Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
akuankka1313
Pahoittelen hiljaisuuttani, vaikkakin aktivistumalla kirjoittaisin vain jotain väkisinväännettyä.
++Eltharion
-aggressiivisuus
-hätäisyys
-kostoääni Niketinille
akkaridekkari
Jengiähän kuolee jatkuvasti.

Lainaus:Mielestäni voisi Eltharionia ttai Kreachia pudottaa, ristiä voisi pudottaa seuraavana yönä mutta silloin varmaan joku toinen valvoo häntä. Ristiä haluaisin kuitenkin pois.
Tämä kirjan aiemmin lähettämä johtolanka on melko todennäköisesti pahiksen lähettämä. Toisaalta voi toki olla, että Eltha on pahis, ja tämän viestin lähettäjä ei tunne Elthaa. Mutta itse uskoisin Elthan kuitenkin majailevan hyvisten puolella.

Äskeinen kirjan johtolanka "Bomber on pahis" selvitti jonkin verran. Toki se saattaa olla myös vain jonkun epäilys, mutta uskoisin kuitenkin Bomberin tosiaan olevan pahis.
Eli ++Bomber.

En ole kuollut vieläkään, ja Niketin luottaa minuun - aivan kuten aiemmissakin peleissä. Onko Niketin pahis? ;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: IdealSilti ne ovat heikkoja.

Jos Niketin olisi kirjoittanut jostakin toisesta samalla tavalla kuin sinusta (olettaen, että hänelläkin olisi 2/10 komppailuviestiä, jotka Niketin olisi linkittänyt), olisitko äänestänyt Niketintä?

Omasta mielestäni enemminkin sinun Ideal perustelut ovat usein pohjattomia.

++Ideal

Perustelut huonoja. Katsoo asioita jotenkin mielestäni hassusti.
Ideal
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaPerustelut huonoja. Katsoo asioita jotenkin mielestäni hassusti.
Esimerkkejä? Kuinka niin katson asioita hassusti?
Saoirse
Noista pahisten laittamista vihjeistä kannattaa muistaa myös se, että niitä voi aina feikata... Eli jos vaikka laitetaan, että "lynkataan Matti-Petteri" niin ei sitä koskaan tiedä, vaikka Matti-Petteri olisikin ovela pahis, joka on huomannut, että hänen yhteydenpitonsa näkyy topickiin. Kyse on sinänsä varmaan petturista, joka tietää pahikset, mutta saa kommunikoida näiden kanssa ainoastaan topickin kautta - ei tuo mikään muukaan oikein voi olla, ainakaan minun järjelläni ajatellen. En siis luottaisi viesteissä mainittuihin varoituksetta.
Eltharion
Niin ei noihin viesteihin kannata sokeasti luottaa, mutta voivat ne antaa jotain osviittaa. Ja vinkki akuankka1313'lle: kannattaa tulla tekemään muutakin kuin äänestämään tai vähintäänkin äänestää omin perustein.
akkaridekkari
Kas, niinpä. Tein ehkä vähän hätäisen johtopäätöksen. Peruutan nyt ainakin väliaikaisesti ääneni. --Bomber
Niketin
En usko Elthin olevan pahis. Ennemminkin epäilyttää aa1313, joka tulee äänestämään Elthiä mun viestistä otetuilla perusteilla.

Lainaus käyttäjältä: Iltaviesti2. päivä: Nokkaeläin1 - Darth Vader (Imperiumi) (pahis)
Imperiumi on siis yksi pahisosapuoli. Kirjan lainaamissa viesteissä puhuttiin Palpatinesta, joka on Imperiumin johtaja. Ilmeisesti se on kirjan keksimä osapuoli, eikä koodinimi.

Kuinka monta pomoa/tärkeää henkilöä Palpatinen ja Darth Vaderin lisäksi Imperiumiin kuuluu? Siitä voisi päätellä, kuinka monta pahista on. En itse keksi muuta kuin Tähtien Sota IV:ssä kuolemantähden kapteeni, vai kuka olikaan. Joku Star Warsia tunteva voisi vähän selostaa.

Sitten toinen huomaamani asia.
Kuolleet osapuolet- otsikon alle tulee aina täysin tuhoutuneiden osapuolien tiedot. Koska kolmas osapuoli ei ilmestynyt sinne, täytyy siihen kuulua Token lisäksi vielä joku muu. Tämä tarkoittaa, että ainakin kaksi pahista on vielä jäljellä, joista toinen kuuluu Imperiumiin ja toinen Kolmanteen osapuoleen.

Lainaus käyttäjältä: kirjaLainaus:Palpatine vois jo alkaa miettimään pelaajaansa. En haluaisi hoputtaa, onhan tässä aikaa. Kannataisiko myös vaihtaa kirjoitus tyylii???(äskeinen tarkoituksella)
~kirja

Joku pahis puhuu tässä Palpatinesta, ei Palpatinelle. Pahiksia on siis luultavasti ainakin kolme Imperiumissa ja ainakin kaksi kolmannessa osapuolessa. Ja käsitykseni mukaan heidät kaikki pitää lynkata voittaaksemme.

Lainaus käyttäjältä: kirjaLainaus:Bomber on pahis
~kirja

Luultavasti pahisten tai sen aikaisemman mediapuhujan, jos sellaista edes onkaan, kirjoittama viesti. Se voi olla hämäys, mutta eihän sen kirjoittanut pahis voi olla varma, julkaisisiko kirja sen. Tuo saattaa olla esim. pahisennustajan viesti toiselle pahikselle. Bomber ei ole ollut aktiivinen ja jos hän ei äänestä tänään, hän tippuu. Kannattaako ääntä tuhlata siihen?

Aikaa on vielä tiistaihin asti, joten ei kannata äänestää joukolla Bomberia niin kiireesti. Sanoisin, että katsotaan sitä päivän lopussa. Sillä välin:

++akuankka1313
-komppailu
-tulet esiin vain äänestämään
-äänestysperusteet eivät edes omiasi
akkaridekkari
Uskoisin kuitenkin, että Bomber tulee äänestämään. Hän kuitenkin käy Ankkiksessa lähes päivittäin, joten olisi vähintäänkin omituista - etenkin pahikselta - tippua tieten tahtoen. Mitään ei kannata laskea Bomberin äänestämättömyyden varaan.
Padi
Jaa, tosiaan tuo Bomber viesti on vähän kakspiipunen juttu. Onko se pahiksien kirjoittama fakta vai pahiksien kirjoittama valhe? On tietysti sekin mahdollisuus että se on kirjan kirjoittama fakta, sitä en kyllä usko sillä virkehän oli tuollaisissa puhesuluissa (unohdin niitten nimen) eli quotattu. Lisäksi olisi vähän outoa jos kirja alkaisi paljastamaan ihmisiä kesken kaiken.
No, ääntäni en anna luultavasti tänäänkään mutta voihan tänään tapahtua jotain muutakin jännää vielä.
wierii2
Mukana taas. Mutta, Palapatine on varmasti Imperiumin johtaja. Vaikka itse olen kaikki Star Warsit katsonut, niin en Vaderin lisäksi paljoa pahisosapuolia oikein Imperiumista löydä, ellei sitten Darth Maul...

Suorietaan äänestyspakko:

++Bomber

Luotan kirjan lähettämään lainauksen, että Bomber on pahis.
Ideal
Ei elämä tätä lukutaitoa. Wierii2: olet kuollut.
wierii2
Voihan pastilli... Nojoo, puheet siis sikseen.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: NiketinKuinka monta pomoa/tärkeää henkilöä Palpatinen ja Darth Vaderin lisäksi Imperiumiin kuuluu? Siitä voisi päätellä, kuinka monta pahista on. En itse keksi muuta kuin Tähtien Sota IV:ssä kuolemantähden kapteeni, vai kuka olikaan. Joku Star Warsia tunteva voisi vähän selostaa. Palpatine ja Vader ovat oikeastaan ne tunnetuimmat Imperiumin johtajat. Muita henkilöitä ei oikein ole ellei lasketa esimerkiksi Wilhuff Tarkinia ja muita veitikoita. Eikä heilläkään tosin ole ollut mitään merkittäviä rooleja, joten epäilen, että Imperiumiin kuuluvia pahiksia on kaiken kaikkiaan 3.

Lainaus käyttäjältä: wierii2Vaikka itse olen kaikki Star Warsit katsonut, niin en Vaderin lisäksi paljoa pahisosapuolia oikein Imperiumista löydä, ellei sitten Darth Maul... Darth Maul ei kuulunut Imperiumiin. ;)

Tuo Bomberin pahuuteen viittaava sitaatti on kyllä aika... jännä. Vähän vaikea sanoa mitään, ei oikein tiedä onko kyseessä vain jonkun epäily vaiko onko joku ihan saanut selville, että Pompperi on vihulainen. Tai voihan kyseessä olla myöskin pahiksen hämäys.
Padi
Itselläni ei ole hajuakaan mistään Star warshahmoista kun olen vain joskus pelannut Lego Star warsia :D Mutta itse mietin, Vankan joukkue "kolmas osapuoli" voitti jo? Eli vankka on poissa pelistä mutta jatkavatko hänen joukkuetoverinsa? Miten he voivat jatkaa jos Vankan puoli voitti jo?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34