Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Ideal
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiLainaus käyttäjältä: NiketinEli olet lukitsija? Estätkö esim. tapon, jos osut sen kohteeseen vai tappajaan?
Eikö lukitsija estä tiettyä henkilöä tekemästä esim. tappoa yöllä. Minä nimittäin pystyn estämään juuri kohteeseen tehtyjä asioita. En kuitenkaan ole sellainen, että jos kohteeseen isketään ja minä olen suojaamassa kohdetta, niin tappaja kuolisi siihen, kuten joissain peleissä suojelijat ovat voineet tehdä.

Eli pystyt suojaamaan tiettyä henkilöä yötapoilta ja muilta häneen yöllä kohdistuvilta asioilta?
Nokkaeläin1
Lainaus käyttäjältä: EltharionLainaus käyttäjältä: Nokkaeläin1Tulihan se sieltä. Missä vaiheessa olen ollut hätäinen. Siis muulloin kuin nyt? Kyllä, olen kokematon, enkä oikein kokonaan ymmärrä herättelyääniä. Ottaakko Saoirse vai Pullis pois, se on vähän(tosi vähän) mielipidekysymys. Tulipa hätäinen viesti... Aloittelijan moka, kuten Niketin sanoi.
Jos tämä ei kuulosta hätääntyneeltä pahikselta niin ei mikään. Tai ehkä vain aloittelijalta XD

Aloittelijalta. No mieti: jos on 8-9 viestiä, liittynyt viime jouluna ja noloja viestejä, onkohan silloin aloittelija? Tietenkin tämänkin voi tulkita pahisviestiksi, jos niin haluaa...

Hemputti, koko ajan tulee uusia viestejä, ettei ehdi kirjoittamaan puollustusta ennen kuin tulee uusia syytöksiä...
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: IdealEli pystyt suojaamaan tiettyä henkilöä yötapoilta ja muilta häneen yöllä kohdistuvilta asioilta?
Kyllä, toivon, että tämä juttu meni vihdoinkin perille kaikille, koska enempää en jaksa tarkentaa. Kaikki esimerkkinikin olivat vain omakeksimiä, eikä kirja todellakaan maininnut niitä rooliviestissä.

Nokkaeläin on kyllä hieman epäilyttävä. Ymmärrän, että Niketin häntä yrittää hieman suojella aloitteliaisuuden takia, onhan hän meidän luokalla ja saimme hänet vaivalla peliin mukaan. Silti hän vaikuttaa jopa aloittelijaksi hieman turhan epäilyttävältä...
Niketin
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiKukaan ei voi varmistaa minun rooliani, jos käytän erikoisvoimaani itseeni.
Miksi varmistaa, kun kerroit sen juuri julkisesti? ;)

Totta, nokkaeläin puolustautui vahvasti mun viestiini hänen aloittelijamaisuudestaan.

Lainaus käyttäjältä: nokkaeläin1Tulipa hätäinen viesti... Aloittelijan moka, kuten Niketin sanoi.
Juuri näin. Ensiksi syyttää itseään ja sitten puolustautuu viestini perusteella.

Emme toki voi pitää aloittelijoita varmoina hyviksinä, mutta aloittelijamokista (noinko se kirjotetaan? :P) on turha äänestää. En kuitenkaan enää sano, että nuo ovat vain aloittelijamokia.
Pidän äänen Karhulassa ja soisin hänen mieluummin tippuvan. Nokkaeläin on kuitenkin ok-aktiivinen eikä vaikuta ihan pahikselta.

// [quote"nokkaeläin"]Hemputti, koko ajan tulee uusia viestejä, ettei ehdi kirjoittamaan puollustusta ennen kuin tulee uusia syytöksiä...[/quote]
Tiedän tunteen... ;)
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Nokkaeläin1Aloittelijalta. No mieti: jos on 8-9 viestiä, liittynyt viime jouluna ja noloja viestejä, onkohan silloin aloittelija? Tietenkin tämänkin voi tulkita pahisviestiksi, jos niin haluaa... Et voi puolustautua sillä, että olet aloittelija. Vaikka sellainen oletkin niin, et voi aina puolustatua sanoin; "Olen aloittelija". Tarvitaan myös kunnon perusteluja. Olet alkanut jo meikäläisenkin silmissä näyttämään epäilyttävältä... Jos todella haluat pysyä pelissä niin olisi parasta alkaa panostamaan enemmän.

Nokkaeläin vaikuttaa tällä hetkellä ehkä epäilyttävimmältä, mutta on silti aktiivinen. Mielummin lähtisin silti äänestämään jotain epäaktiivisempaa.

// Jaahas Ristin viesti, mikä muistuttaa asiapitoisuudeltaan aika samalta meikäläisen viestin kanssa.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Ankkaristi...onhan hän meidän luokalla ja saimme hänet vaivalla peliin mukaan.
Tämän ei pitäisi kyllä vaikuttaa.

Toisaalta kuten Ducky sanoi, noita epäaktiivikkoja on niin paljon, että sinne pahisten on helppo piiloitua. En pane ollenkaan pahakseni, vaikka Karhula tippuisikin. Epäaktiivinen ja ehkä vielä pahiskin.

Mitähän seuraava päivä tuo tullessaan... Ehkä uusi äänestyssysteemi tai jotain. Odotan innolla. =)
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: NiketinMiksi varmistaa, kun kerroit sen juuri julkisesti? ;)
Kreach tuota asiaa kysyi. Varmaankin siksi, ettei täysin kokonaan minuun luota, mitä en nyt ihmettelekään kaiken tämän jälkeen. Olisi uusi ja varsin toimiva pahistaktiikka keksiä uusi erikoishahmo ja väittä itseään siksi. Uskon kuitenkin kertoneeni niin paljon taustoja asiaa kohden, että tuollainen pahissuunitelma olisi jo aika mahdoton.

Huoh, pahoittelut näistä monista pätkäviesteistä, mutta kun koko ajan tulee lisää kysymyksiä, vaikka itse uutta asiaa ei paljoa ole...
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiLainaus käyttäjältä: NiketinMiksi varmistaa, kun kerroit sen juuri julkisesti? ;)
Kreach tuota asiaa kysyi. Varmaankin siksi, ettei täysin kokonaan minuun luota, mitä en nyt ihmettelekään kaiken tämän jälkeen. Olisi uusi ja varsin toimiva pahistaktiikka keksiä uusi erikoishahmo ja väittä itseään siksi. Uskon kuitenkin kertoneeni niin paljon taustoja asiaa kohden, että tuollainen pahissuunitelma olisi jo aika mahdoton.

Huoh, pahoittelut näistä monista pätkäviesteistä, mutta kun koko ajan tulee lisää kysymyksiä, vaikka itse uutta asiaa ei paljoa ole...

Anteeksi aiempi luottamuspulani, mutta en usko 'ristin keksineen tuota itse. Ainakaan tämän häiskän polla ei siihen riittäisi ;)
Niketin
Useat viestithän ovat hyviä! Nytkin keskustelu kulkee vauhdilla.

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiVarmaankin siksi, ettei täysin kokonaan minuun luota, mitä en nyt ihmettelekään kaiken tämän jälkeen. Olisi uusi ja varsin toimiva pahistaktiikka keksiä uusi erikoishahmo ja väittä itseään siksi. Uskon kuitenkin kertoneeni niin paljon taustoja asiaa kohden, että tuollainen pahissuunitelma olisi jo aika mahdoton.
Jos tätä tarkoitat, niin olen varma, ettei suojelija(jos sellaista on) tuhlaa yötä sun tarkistamiseen. Oon kuullut sitä paitsi maallivahti-nimisestä hahmosta aikasemmin, en vain tiennyt kykyä.

Lainaus käyttäjältä: KreachTämän ei pitäisi kyllä vaikuttaa.
Tiedän... Tuntuu vain tyhmältä, että kaveri, jota suostuttelin aika kauan ja pelaa ekaa kertaa juonareita, tippuu ekana päivänä.
Ideal
Lainaus käyttäjältä: NiketinJos tätä tarkoitat, niin olen varma, ettei suojelija(jos sellaista on) tuhlaa yötä sun tarkistamiseen. Oon kuullut sitä paitsi maallivahti-nimisestä hahmosta aikasemmin, en vain tiennyt kykyä.
Tarkoittanet ennustajaa? Ankkaristihän ilmoittautui suojelijaksi, ja minä ainakin uskon häntä.
Hiidenkirnu
Hyvä, kun pysyy perässä tällä vauhdilla, kun luen aina jokaisen lähetetyn viestin, että en ihan kärryiltä putoa.

Olen kuitenkin päättänyt antaa ääneni:

++Pullasorsa

Mitä itse olen entisiä juonareita tarkkaillut aina välillä on Pullis ollut todella aktiivinen, mutta nyt ei kuulu yhtään mitään, vaikka ei ole ilmeisesti ilmoittanut olevansa poissa. Voi toki olla, että kone on mennyt rikki tjms, mutta hieman oudolta vaikuttaa tämä epäaktiivisuus. Eikä itselläni ole edes tässä vaiheessa kovin suuria epäilyjä (epäilyjä on silti :P), joten potkitaan kaikkein epäaktiivisista (itsekään en ole kyllä mikään aktiivinen) yksi pois, joka on nyt pullis.
Niketin
HK: Pullasorsa ei ole ollut hiljainen edes pahiksena, jota hän on pelannut useasti. Hän on käynyt Ankkiksessa viimeksi neljä päivää sitten. Ei kukaan pahis voi pelata kirjoittamatta yhtään viestiä topiciin. Onko reilua tiputtaa Pullasorsa, jos hän ei jostain syystä pääse kirjoittamaan?

En siis sano, että sinun täytyy ottaa äänesi pois. Kerron vain oman kantani.
Niketin
Ai niin, unohtui. :)

Lainaus käyttäjältä: IdealTarkoittanet ennustajaa? Ankkaristihän ilmoittautui suojelijaksi, ja minä ainakin uskon häntä.
Ennustajaa tarkoitin.
hjhh
Lainaus käyttäjältä: NiketinOnko reilua tiputtaa Pullasorsa, jos hän ei jostain syystä pääse kirjoittamaan?
Reiluudella nyt ei ole tässä pelissä juurikaan merkitystä. Joku tässä nyt on kuitenkin pakko tiputtaa ja ihan loogistahan se on, että ekoina päivinä kun on vaikea löytää jotain epäilyttävää, niin äänestetään ulos joku epäaktiivinen,oli se reilua tai ei.
akuankka1313
Minun ei tee mieli tiputtaa Pullista jo sen takia, ettei hänen tappioputkensa vain jatkuisi. Minulla ei käytännössä ole mitään väliä oman osapuoleni voitosta.
Voitto Pullasorsalle!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34