Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Kreach
Jos nyt lähdetään Bomber-Ideal -akselin ulkopuolelle niin kaksi jotka epäilyttävät ovat Akkaridekkari ja Padi. Padi on ollut "säännöllisen" aktiivinen ja selkeästi on rajoittanut sähellystä. Tietysti Padi kehittyy ja näin, mutta tuo pisti silti silmään. Eli tässä voisi olla yksi tarkastettava.
Dekka on kanssa tuommoinen sopivasti mukana oleva pahis, pysynyt syrjässä.

Omasta mielestäni tässä kannattaisi nyt jotenkin alkaa hakemaan jonkinmoista suunnitelmaa.

akkaridekkari: Mielestäni vähän epäilyttävä
Bomber: Tippuu tänään.
DJ Rela: Sekoileva, ei ota oikein mitään selvää.
Eltharion: Jos Nik. ennustaja, varma hyvis (ellei pahiksilla ole hahmoa, joka näkyy ennustajalle hyviksenä)
Frodo: Aika näkymätön
jojo3: Kanssa yksi tarkistamisen arvoinen.
Mac Ducky: Vähän näkymätön

Pullasorsa: Tippuu ilmeisesti antiaktiivisuuteen
akuankka1313: Suojelija (?)
Niketin: Ennustaja, lähes varmasti
Padi: Niketin tarkastaa?
Ankkaristi: Maalivahti. Ei tosin vieläkään 100% varmuudella, mutta itse uskon.
Ideal: Lavastettu tai pahis.
Saoirse: Pari kolme viestiä, yksi vähän pidempi - en omaa oikein mitään kuvaa.

Ei tässä kamalasti pahisvaihtoehtoja loppujen lopuksi ole.
Oma ehdotukseni: Menemme riskillä ja uskomme Idealia. Hänet voisi tappaa hyvitappaja yöllä, jos sellainen pelissä vielä on.
Ideal
Mitä mieltä olisitte epäilyttävyyspisteytyksestä? Ehkä ei vielä tänään, mutta kenties huomenna. Eli jokainen antaa pisteitä jokaiselle sen mukaan kuinka epäilyttävä on. Itselle tietysti 1 piste, vähiten epäilyttävälle 2, toiseksi vähiten epäilyttävälle 3, seuraavalle 4 jne. Huomenna kun porukkaa oon vähemmän, tämä saattaisi toimiakin ihan hyvin.

Toki peli rullaa tälläkin hetkellä ihan mukavasti, joten mitään suurta tarvetta tälle ei olisi. Mitä mieltä olette?
Frodo
En kyllä tiedä mitä suurta hyötyä tuosta pisteytyksestä olisi. Saisihan siitä hieman esille muiden kantaa toisista.
Niketin
Totta muuten, akkaridekkarin pelityyli on selvästi erilainen, kuin aiemmin. Hän ei enää yhtä paljon pohdi pahiksia ja on jotenkin piileskelevä.
Ehkä hänet voisi tarkastaa... Mitä mieltä akkaridekkari itse on? :)

Hyvistappaja voisi ehkä tappaa Idealin, niin saataisiin sekin varmistettua.

En nyt tiedä, olisiko pisteytyksestä hyötyä. Nytkin on monta tappomahdollisuutta ja jos sattuisin bongaamaan pahiksen yöllä, löytyisi tiputettava heti.
Ideal
Lainaus käyttäjältä: NiketinHyvistappaja voisi ehkä tappaa Idealin, niin saataisiin sekin varmistettua.
Paras vaihtoehto olisi kuitenkin olla tappamatta ketään. Näin säästyttäisiin turhalta riskiltä tappaa yöllä hyvis. Meitä on kuitenkin sen verran vähän jäljellä yksikin ylimääräinen harhalynkkaus voisi olla myöhemmin haitaksi.
akkaridekkari
Tjaah. En ole pystynyt olemaan yhtä aktiivinen kuin aiemmin, sillä pääsen harvemmin kotikoneellemme (siskoni tekee koneella n. 25 h vuorokaudessa erästä yliopiston juttua). En ole ehkä niin hyvin pystynyt etsimään pahiksia, sillä roolit ja kaikki ovat tässä pelissä sen verran epäselviä. Yritän kyllä aina kunnolla.
Minut saa tarkistaa, jos haluaa. Mutta pahista ette löydä, sillä olen hyvis. Myönnän, etten kuulu hyvisosapuoleen VR, joka tuntuu olevan yleisin rooli, mutta olen silti hyvisten puolella, ja tavoitteemme on saada kaikki pahikset kuolemaan.
Frodo
Lainaus käyttäjältä: NiketinEn nyt tiedä, olisiko pisteytyksestä hyötyä. Nytkin on monta tappomahdollisuutta ja jos sattuisin bongaamaan pahiksen yöllä, löytyisi tiputettava heti.
Sinähän pystyt katsomaan toisten rooleja, ja näkemään ovatko he hyviksieä vai pahiksia? Pystytkö katsomaan koska tahansa, ja niin monta kertaa kuin haluat, vai onko siinä jokin kiintiö?

Minuakin on monessa pelissä syytetty pahikseksi juuri tuo, "pelitavan muutoksen" takia, ja minulla ainakin se on johtunut yleensä siitä, että joihinkin peleihin on enemmän aikaa kirjoitella kuin toisiin. Siksi en Dekkaria välttämättä sen takia alkaisi äänestää, ja hän vakuutti olevansa hyvis. Ellei sitten löydy jotain mullistavaa Nikettimen tarkistaessa.
Kreach
Lähtisin itsemmin tarkastamaan Padia, hänestä kun ei oikein ota mitään selvää. Dekkari voi myös olla pahis, vaikka edellisessä viestissään muuta virkkoo. Vai mitä mieltä olette?
Ideal
Lainaus käyttäjältä: FrodoSinähän pystyt katsomaan toisten rooleja, ja näkemään ovatko he hyviksieä vai pahiksia? Pystytkö katsomaan koska tahansa, ja niin monta kertaa kuin haluat, vai onko siinä jokin kiintiö?
Menisi pahiksille vähän vaikeaksi, jos ennustaja pystyisi tarkistamaan kaikki pelaajat heti :D Ennustaja pystyy siis tarkistamaan joka yö yhden henkilön.

Lainaus käyttäjältä: KreachLähtisin itsemmin tarkastamaan Padia, hänestä kun ei oikein ota mitään selvää. Dekkari voi myös olla pahis, vaikka edellisessä viestissään muuta virkkoo. Vai mitä mieltä olette?
Tai kenties DJ Relaa? Hänhän oli tänään kolmossuosikki pudotettavaksi Bomberin ja minun jälkeen.
Kreach
Jeps, Rela on kanssa samaa pataa Padin kanssa. Eli Relakin voisi olla yksi vaihtoehto.

Myös mm. jojokin olisi tarkistamisen arvoinen.
akkaridekkari
Itse en usko Relan olevan pahis.
Uskoisin, että Rela olisi pahiksena paljon aktiivisempi ja seuraisi peliä enemmän. Nyt hän ei ole keskittynyt peliin juuri yhtään, ja ei kuulemma pidä tästä pelistä lainkaan.
Tosin valehtelu ja kaikki on mahdollista, mutta itse en ehkä kuitenkaan näkisi Relan olevan pahis...
Kreach
No miten olisi jojo? Ollut jotenkin "lipevä" tässä pelissä, sopivan aktiivinen ja ainakin pysynyt syrjässä.

Ainih, tuo Idealin ehdottama pistejuttu. Itse olen ehkä sen kannalla. Selkiyttäisi ainakin ajatuksia hieman. Mutta katsotaan nyt ensin tämä päivä ja ensi yö loppuun.
akkaridekkari
Voi olla, mutta harvoinpa kyllä jojo huomion keskipisteenäkään on... eli ei pelityyli ainakaan ole sen kummemmin muuttunut. Suht hyviä ja hyödyllisiä viestejä, mutta suht harvakseltaan (vain kuusi viestiä topassa).
Tässä hän puolustautui tyylinvaihdosväitteiltä:
Lainaus:Tähän on kaksi selitystä: omat kiireet ja pelin hankaluus. Joulun jälkeen on tullut harrastettua myös oikeatakin elämää joten en ole jaksanut roikkua ihan koko ajan koneella.
Muiden kommentoiminen ja pahisten tarkkaavainen etsintä on jäänyt siihen että en ole pystynyt sellaista tekemään. En ikinä ole ollut se keskustelun luoja, vaan aktiivisesti tarttunut muiden kommentteihin ja niiden perusteella esittänyt syytöksiä, joista on tullut sitten kinattua jne. Nyt sellaiseen en vain ole pystynyt harrastamaan, toisena päivänä koko keskustelu oli käytännössä heräteääniä. Kuinka nyt siihen sitten tarttua...
Eli en näe kyllä että pelityyli olisi yhtään muuttunut, omaa tyyliäni en vain ole tässä pelissä pystynyt toteuttamaan.

Saatan olla sinisilmäinen, mutta nähdäkseni tuo oli melko vakuuttavaa.

Mä kallistuisin kyllä ehkä siis roolintarkistuksessa Padin tai kenties jonkun muun puoleen.
Niketin
Ok. Taitaapi lähteä Padi tarkastukseen.

Lainaus käyttäjältä: FrodoSiksi en Dekkaria välttämättä sen takia alkaisi äänestää, ja hän vakuutti olevansa hyvis.
Jaaha, ja mistä lähtien pahikset eivät ole voineet vakuuttaa olevansa hyviksiä? :)

DJ Relaa ei kannata ehkä tiputtaa. Ihn samanlailla pelaa, kuten yleensäkin. Idealin tappamiseen kallistuisin vieläkin, sillä olisi riskiä jättää eloon. Hän on kyllä vakuuttanut mut, mutta on varmaan pahiksenakin taitava.
Frodo
Lainaus käyttäjältä: NiketinOk. Taitaapi lähteä Padi tarkastukseen.

Lainaus käyttäjältä: FrodoSiksi en Dekkaria välttämättä sen takia alkaisi äänestää, ja hän vakuutti olevansa hyvis.
Jaaha, ja mistä lähtien pahikset eivät ole voineet vakuuttaa olevansa hyviksiä? :)

En kyllä tarkoittanut aivan tuota :) En siis jätä jotakuta äänestämättä, jos hän vain sanoo olevansa hyvis, ja kannattaa lukea viesti loppuun: Lainaus käyttäjältä: Minä itse kirjoitin näinEllei sitten löydy jotain mullistavaa Nikettimen tarkistaessa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34