Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Ankkaristi
Toisaalta, vaikka äänessäni olikin virhe, annan ääneni olla sama.

Ensinnäkin Ideal on melko hyvin saanut vakuutettua minut, hän ei ole puolustanut itseään kovasti lainaamalla edellisiä viestejä, vaan sanoi harmistuneen kuuloisena, että hänet on lavastettu pahikseksi. Toiseksi, Ideal on jo saanut neljä ääntä, joten hän mitä todennäköisemmin kuitenkin tippuu. Ja kolmanneksi; Haluan ehdottomasti saada Relan, joka täällä koko ajan täällä käy, puolustamaan itseään! Mikä on ongelmana, kun ei voi mitään sanoa puolustukseen, vaan pitää odottaa hetki toisen viestistä ja sitten lähettää oma äänestysviesti, jossa ei mainita mitään omaan ääneensä liittyen. Epäilen kovasti, että hän ei lue yhtäkään viestiä ja on vain surkea ja hyödytön hyvis...

Ei pahalla Ideal, mutta sinun kuolemasi ei paljoa muuttaisi pelin kulkua, koska kuten viime yönä nähtiin, pelaajia kuoli läjäpäin.
Ideal
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiJa kolmanneksi; Haluan ehdottomasti saada Relan, joka täällä koko ajan täällä käy, puolustamaan itseään! Mikä on ongelmana, kun ei voi mitään sanoa puolustukseen, vaan pitää odottaa hetki toisen viestistä ja sitten lähettää oma äänestysviesti, jossa ei mainita mitään omaan ääneensä liittyen. Epäilen kovasti, että hän ei lue yhtäkään viestiä ja on vain surkea ja hyödytön hyvis...
Hiljainen ja epäaktiivinen hyvis = hyödytön, mutta lopussa ehkä tarpeellinen hyviksille, pahiksille taas hyödyllinen pelin aikana, koska ei epäile ketään

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiEi pahalla Ideal, mutta sinun kuolemasi ei paljoa muuttaisi pelin kulkua, koska kuten viime yönä nähtiin, pelaajia kuoli läjäpäin.
Kuitenkin pahiksen lynkkaaminen tänään olisi enemmän hyödyksi. Päivätapot ovat hyvisten kannalta kuitenkin paljon tärkeämpiä kuin yötapot, koska päivällä on käytännössä ainoa tilaisuus tappaa pahis. Tässä pelissä näyttäisi olevan mukana myös ainakin yksi hyvistappaja. En tiedä onko tuo hyvisyötappajan voima kertakäyttöinen, vai voiko hän tappaa joka yö.
Kreach
No niin. Olen siis ollut kiireinen, joten siitä hiljaisuus. Asiaan, paljon on tapahtunut.

Ideal voi kyllä olla lavastettu, mutta itselle tuli heti mieleen: kokenut pelaaja, osaa pelata pahiksena. Selkeästi Ideal on tässä ollut jopa yllättävän rauhallinen. Mutta kinkkinen juttu. Mutta toisaalta, en ymmärrä, miksi meidän jotenkin pitäisi sitten säästää Ideal, sillä helppohan tuossa on sanoa, että on lavastettu. Joten ++Ideal.

Tuo Bomberjuttukin on niin Fifty-fifty. Pahishämäys vai hyviksen meille tarkoitettu viesti? Mutta jos on jälkimmäinen, miten henkilö on saanut tietoonsa Bomberin roolin, jos kerran Niketin on ennustaja? Eli kallistuisin pahishämäykseen. Tai sitten pahikset ajattelevat, että ajattelemme sen olevan hämäys, vaikka se onkin totta. Vaikeaksi menee :D

Pahiksien määrä on kokonaisuudessaan varmaan siinä seitsemän kieppeillä (25 pelaajaa, siitä sopiva pahismäärä voisi olla seitsemän-kahdeksan). Kaksi on tippunut, että eiköhän tässä noin suunnilleen viisi pahista ole ainakin vielä mukana.

Mutta Niketin, minua vähän ihmetyttää, että miksi et yritellyt vihjailla meille, että Ideal on pahis? Edes jotenkin? Syyttelit hyvikseksi tietämääsi henkilöä? :D Tuo meni jotenkin ohi. Mutta sitten toiselta kantilta katsottuna, sua voidaan nyt suojella. Pahikset olisivat tosiaan voineet arvella, että tiedät jotain vähän enemmän. Eli nyt voimme suojella sinua. Ehdoton plussa.

Se on kyllä taas totta, että vaikka nyt listimmekin Idealin, niin emme saa olla loppupäivää hiljaa vaan kannattaa alkaa jo haastamaan muita pahismahdollisuuksia. Tietysti ko. tyypit tietävät, että eivät varmaan tänäpäivänä tipu, mutta enemmän hyötyä siitä on, kuin että nyt laitetaan kaikki äänet Idealille ja sitten ollaan shutup loppupäivä.
Bomber
Huhhuh, en ole tätä hetkeen seuraillut ja heti on peli tulessa.

Mediapuhuja on näköjään taas avannut sanaisen arkkunsa, ja millä tavalla :O Onneksi näette selvästi viestin läpi, jos ei epäilyjä ilmaannu, voinkin unohtaa koko lööpin.

Minulla on näköjään äänestyspakko. Rela on ollut jopa minuakin hyödyttömämpi tässä pelissä, eikä ole nähtävästi osannut vastata syytöksiinsä.
++DJ Rela Itse oikeastaan uskon Idealin syyttömyyteen, mutta se ei nähtävästi enää auta asiaa..
Niketin
Lainaus käyttäjältä: KreachMutta Niketin, minua vähän ihmetyttää, että miksi et yritellyt vihjailla meille, että Ideal on pahis? Edes jotenkin? Syyttelit hyvikseksi tietämääsi henkilöä? :D Tuo meni jotenkin ohi.
Ideal oli pelannut niin ideaalihyvistä, etten oikeen osannut. Jos oisin sepittänyt satuja komppailusta ja muusta huuhaasta, niin joko hyvikset ois epäillyt tai pahikset arvannut ja tappanut yöllä.

En nyt ihan tarkkaan muista aivoituksiani ja älynväläyksiä, enkä tajua sitä ihan itsekään. :D

Ankkaristi, pelissä ei välttämättä ole suojelijaa.

Bomber, emme toki ole unohtaneet sitä, Ideal on vain ideaalimpi vaihtoehto. :)

Mitä sanotte, jos tarkastaisin Bomberin? Näin vältyttäisiin turhalta tapolta, jos Bomber onkin hyvis. Ja hän saattaisi jopa olla pahis.
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: Niketin[Ankkaristi, pelissä ei välttämättä ole suojelijaa.
Keksi itse sitten parempi suunnitelma. Voinhan aina estää sinuun tehtävät hyökkäykset, mutta yöllä kuolen 80% (noin suunnilleen) varmasti. Uskon muutenkin pelissä olevan suojelija, koska on niin paljon pelaajia ja jos pahiksista monet ovat olleet samankaltaisia yöllä tappavia, niin miksei täällä olisi muutamakin suojelija?

Voit tarkistaa Bomberin yöllä, mutta epäilen, että hän on hyvis. Ja jos täällä on hyvis, joka voi yöllä tappaa jonkun, niin hän voisi yhtä hyvin tappaa Bomberin samantien.

Voi miksi tässäkään päivässä ei ole mitään hienoja erikoistapahtumia... No pitää odotella siinä tapauksessa seuraavaa päivää...

Ketkä kaikki ovat muuten kuolleet ja ketkä elossa? Kaikki saisivat paremman käsityksen, jos joku nyt vähän jaksaisi listata... No, voinhan aina minäkin.
Ankkaristi
Sori tuplapostaus, mutta haluan nyt ilmoitella näitä eläviä henkilöitä ja minun mielipiteitä heistä, sekä hieman tekemisiä. En nyt jaksanut tehdä niitä tilastoja, joita aikaisemmin, mutta luulisi tämän kelpaavan. Meitä on enää viisitoista jäljellä, kymmenen on jo kuollut.

akkaridekkari: Kirjoittelee vähän väliä viestejä, jotka ovat kuitenkin asiallisia ja tuovat uusia ja hyviä asioita esille.
Bomber: Epäillään pahikseksi, koska kirja lähetti pahiksen/hyviksen viestin, jossa sanottiin Bomberin olevan pahis.
DJ Rela: Epäaktiivinen, ei vastaa syytöksiin vaikka on paikalla ja ainoat viestit ovat aikamoisia kelkkaanhyppäämisiä.
Eltharion: Niketin on sanonut olevansa ennustaja ja todennut Eltharionin hyvikseksi.
Frodo: Ei erityisen aktiivinen, mutta viestit suht asiapitoisia.
jojo3: Melko epäaktiivinen. Viestit ovat kuitenkin aika asiapitoisia, vaikka parempaankin voisi pystyä.
Mac Ducky: Henkilöä en ole erityisemmin huomioinut, joten melko epäaktiiviseksi päättelisin.
Pullasorsa: Ei ole kirjoittanut yhtäkään viestiä (vai onko?).
akuankka1313: Paljon kelkkaanhyppäämistä, mutta melko aktiivinen kaikesta huolimatta on nykyään.
Niketin: On ilmoittanut olevansa ennustaja ja käyttäytyy aikalailla sen mukaisesti. Aika varma hyvis.

Ensi yön jälkeen voi olla, että meitä on enää kymmenen jäljellä...
Padi: Melko mitäänsanomattomia viestejä, vaikka suht aktiiviseksi laskisin.
Ankkaristi: En kommentoi.
Ideal: Niketin on sanonut olevansa ennustaja ja todennut Idealin pahikseksi. Ideal väittää rooliaan lavastetuksi. Häntä ollaan kuitenkin pudottamassa.
Kreach: Erittäin aktiivinen ja todella varma hyvis, ellei ole aivan huippupahis, joka pyörittää koko peliä.
Saoirse: Oli pitkään epäaktiivinen, mutta nyt on tullut muutama asiapitoinen viesti.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiKeksi itse sitten parempi suunnitelma. Voinhan aina estää sinuun tehtävät hyökkäykset, mutta yöllä kuolen 80% (noin suunnilleen) varmasti. Uskon muutenkin pelissä olevan suojelija, koska on niin paljon pelaajia ja jos pahiksista monet ovat olleet samankaltaisia yöllä tappavia, niin miksei täällä olisi muutamakin suojelija?
Tiedän kyllä. Huomautin vain vaihtoehdosta, ettei tässä välttämättä ole suojelijaa, tai "suojelija" olet sinä.

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiVoit tarkistaa Bomberin yöllä, mutta epäilen, että hän on hyvis. Ja jos täällä on hyvis, joka voi yöllä tappaa jonkun, niin hän voisi yhtä hyvin tappaa Bomberin samantien.
Totta. Jos meillä on hyvistappaja, tapa Bomber.

Ankkaristi: Onko listauksesi tarkoituksella jaettu kahteen osaan?
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiHankalaa... En tiedä suojellako itseäni vai Niketintä...
Suojele itseäsi. (taisin tässä jo oman roolini paljastaa... :-[ )
Mac Ducky
Juuuu mitäs tässä nyt sanoa, menee vaan turhaksi komppailuksi... Idealin tapauksesta on vähän vaikea sanoa mitään, mutta silti kyllä lähtisin äänestämään häntä. Jos ennustaja on saanut selville, että joku on pahis niin onhan häntä pakko äänestää, ja varmistaa asia. Pelissä voisi olla mukana ihan hyvinkin henkilö rooliltaan "lavastettu". Mutta totuus on se, että pelissä on tehtävä riskejä ja tässä tapauksessa juuri nyt.

++Ideal
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Bomber. Rela on ollut jopa minuakin hyödyttömämpi tässä pelissä, eikä ole nähtävästi osannut vastata syytöksiinsä.
++DJ Rela Itse oikeastaan uskon Idealin syyttömyyteen, mutta se ei nähtävästi enää auta asiaa..

En minä nyt koko vapaa-aikaani halua käyttää juonittelupeleissä. Tosin, olen aina vähän kuka,mitä häh.
Ideal
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaEn minä nyt koko vapaa-aikaani halua käyttää juonittelupeleissä. Tosin, olen aina vähän kuka,mitä häh.
No ei se nyt paljoa vaadi aikaa panostaa edes vähän. ++DJ Rela, olet todennäköisin pahis. Ja siinä tapauksessa että et olisikaan pahis, mainitsinkin jo aikaisemmin miksi hiljainen hyvis on hyödyksi pahiksille.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiKreach: Erittäin aktiivinen ja todella varma hyvis, ellei ole aivan huippupahis, joka pyörittää koko peliä.
Tuo nyt on vähän ylihehkuttamista jo. Kreach on ollut itse asiassa yllättävänkin epäaktiivinen kun vertaa edellisiin peleihin ja ei kyllä pyöritäkkään tätä peliä. Eikä mikään takaa sitäkään että olisi hyvis, mun mielestä Kreach voi olla pahis siinä missä Rela tai Bomber tai aa1313 jne.
Kreach on ollut yllättävänkin sivussa nyt pari päivää. Ja ei viestit ole olleet mitenkään kummoisia koska en ole kiinnittänyt Kreachiin oikeastaan ollenkaan huomiota...
Bomber
Nyt tässä taisi käydä niin, että osapuolemme kuoli.

Olen siis Token osapuolitoveri, ja kuulumme kolmanteen osapuoleen. Roolinimeni on Risto Jussilainen.
Tehtävämme oli tappaa kokonainen osapuoli öiden aikana, ja kun Toke nyt on kuollut ja minä olen pelkkä suojelija, tehtäväni on mahdoton.
Niketin
Kiva, että tulit esille, Bomber. :)
Kolmas osapuoli on pahisosapuoli myös, joten sinut on tapettava.

Kannattaisiko Ankkaristin ehkä suojella aa1313:ta? Näin menisi arpapeliksi, osuvatko pahikset.
Aa1313, suojele siis minua.

Rela, olet kirjoittanut n. 5 viestiä koko pelin aikana. Vaikket käyttäisi koko vapaa-aikaasi tähän, pitäisi sun pystyä kirjoittamaan vähän enemmän!

Totta, Kreach on ollut tosi hiljaa nyt pari päivää. Alussa hän oli aktiivinen.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34