Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Niketin
Lainaus käyttäjältä: Minä!Öö, jos oot seurannu topicii, niin Ankkaristi on erikoishahmo. Elthistä en osaa sitten sanoa.
Luulin että puhuja halusi tiputtaa Ankkaristin, mutta se olikin Kreach. Ellei tuo ole ennustaja tai jotain, niin en aio tiputtaa Kreachiä.
Padi
Joo, jonkinlainen vihje taisi olla mutta auttoi meitä todella paljon... No vielä siitä Pullis jutusta. Sanon vain että miksi pudottaa joku käytännöllisempi pelaaja kuin Pullasorsa ensimmäisenä päivänä? Pullis ei luultavasti palaa ennen toisen päivän loppua jolloin hänet luultavasti silti pudotettaisiin, varapelaajiahan tuskin enää löytyy. On paljon parempi äänestää pois ensimmäisenä päivänä jonkun joka ei tule silti kaivatuksi vaikka olisikin hyvis. Mykkä pelaaja on turha.
//Oho, näitä Kirjan viestejähän melkein satelee :) Noista voi vain päätellä että Eltha ja risti ovat melko varmoja hyviksiä, ellei nuo sitten ole hyviksien viestejä, mutta tuskinpa vain kun on ristikin siinä mainittu.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Kirjoituksessa käytettiin muotoa "mulla", eikä "minulla", jota suurin osa käyttää, poikkeuksena sinä. (:
Mutten kirjoita "ite" vaan "itse".

Ja toinen viesti on niin sekava, en kirjoittaisi "ristiä voisi pudottaa seuraavana yönä."
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: PadiJoo, jonkinlainen vihje taisi olla mutta auttoi meitä todella paljon... No vielä siitä Pullis jutusta. Sanon vain että miksi pudottaa joku käytännöllisempi pelaaja kuin Pullasorsa ensimmäisenä päivänä? Pullis ei luultavasti palaa ennen toisen päivän loppua jolloin hänet luultavasti silti pudotettaisiin, varapelaajiahan tuskin enää löytyy. On paljon parempi äänestää pois ensimmäisenä päivänä jonkun joka ei tule silti kaivatuksi vaikka olisikin hyvis. Mykkä pelaaja on turha.
//Oho, näitä Kirjan viestejähän melkein satelee :) Noista voi vain päätellä että Eltha ja risti ovat melko varmoja hyviksiä, ellei nuo sitten ole hyviksien viestejä, mutta tuskinpa vain kun on ristikin siinä mainittu.

No minäkin olen hyvis eli... :)
Padi
Mitä? Nyt en ymmärrä mitään tästä :S Mediapuhuja, Kreach onkin Ankkaristi? En ymmärrä mitään :S
Niketin
Padi: Aivan! Pullasorsa tippuisi muutenkin toisena päivänä, joten miksi turhaan käyttää arvokasta äänestysmahdollisuutta sellaiseen pelaajaan? Mielummin joku epäaktiivikko, jolla on mahdollisuus päästä koneelle.
Akuhullu97
Olen hieman pihalla, mikäs viihdehahmo oikeastaan on? Tajuan suurimman osan, mutta onko se joku pelaaja täältä, vai joku, kuka ei täällä edes ole. :D

Joo, Kreach, jep... :) Mutta, kuka tuo niin kuin edes on.

No olen minäkin tässä hyvis... Eltha se on lähtökohta :D
Ideal
Lainaus käyttäjältä: EltharionNo minäkin olen hyvis eli... :)
Eli mitä? Nyt on mennyt aika totaalisesti ohi tuo teidän jutustelunne.
Eltharion
Kirja nauraa takuula jossain nurkassa kun me ei tajuta mitään xD

// Eli oli oikeassa kuka sitä sitten päättelikään
Ideal
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Olen hieman pihalla, mikäs viihdehahmo oikeastaan on? Tajuan suurimman osan, mutta onko se joku pelaaja täältä, vai joku, kuka ei täällä edes ole. :DD
Viihderoolit/-hahmot

Päivä päättyypi parin minuutin päästä, joten silloin saadaan ensimmäinen pieni käsitys, millaisia muita rooleja tässä on kuin oma rooli.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: NiketinPadi: Aivan! Pullasorsa tippuisi muutenkin toisena päivänä, joten miksi turhaan käyttää arvokasta äänestysmahdollisuutta sellaiseen pelaajaan.
Pullis tippuisi vasta kolmannen päivän jälkeen. Mutta kyllä minäkin olen sitä mieltä, että ennemmin Karhula kuin Pullis, kun Pullis ei ole vielä edes huomannut, että tämä peli on alkanut :D

Tuo toinen viesti taitaa jokatapauksessa olla pahisten viesti. Voisiko olla niin, että pahikset eivät tiedä, että kirja kopioi jonkun sattumanvaraisen y-viestikeskustelun pätkän? Tuo ensimmäinen viesti taasen on kai siltä mediapuhujalta.
Niketin
Hei hei-hetkinen! Eikös jo ekoissa peleissä selvinnyt, että oman hyvikseyden korostaminen on epäilyttävää. Miten hyviksiä auttaa jos kerrot olevasi hyvis? Luuletko, ettei pahis voisi väittää sellaista?

Akuhullu: Viihdehahmo on rooliluokka. Siihen kuuluvien roolien tarkoitus on tuoda peliin mielenkiintoa ja hauskuutta. Ne eivät kuitenkaan auta yleensä hyviksiä tai pahiksia. Sivulla 2 löytyy viestistäni linkki, joka menee viihdehahmot selittävälle sivulle.

Pyydän vielä anteeksi ja toivon että unohtaisitte kaikki Ankkaristia koskevat kommenttini tämän jälkeen. Sekoilin tuolla pahasti.
kirja
Päivä on päättynyt. Iltaviesti tulee pian uutena viestinä.

~kirja
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: EltharionKirja nauraa takuula jossain nurkassa kun me ei tajuta mitään xD
Ei olisi mikään ihmekään, ehkä kirjalla olikin stressiä ja hän halusi tehdä pelin, jossa saisi nauraa, niin että mahaan sattuu :) .

No joo. Itsekin olen hyvin pihalla tästä touhusta. Miksi ihmeessä joku Mediapuhuja haluaisi lähettää tuollaisia salaisia viestejä. Mieluumminhan hän tekisi jotain yllättävämpää. Kaiken lisäksi nuo kirjan välittämät kaksi viestiä erosivat toisistaan tyyliltään hyvin paljon ja uskoisin niillä olevan eri lähettäjät.

Voisiko joku joka ymmärtää tämän kaiken, niin vähän selventää, kenties?
Nokkaeläin1
Itsekin olen ihan pihalla kaikesta... Viihdehahmo kuulemma, hänellä ja kirjalla on nyt kivaa.Ensimmäinen juonaripäiväni pättyi !
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34