Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: NiketinMutta jos löydämme aktiivisen pahiksen, se hyödyttää hyviksiä enemmän, kuin aktiivisen pahiksen lynkkaaminen Olettaisin, että tarkoitat epäaktiivisen pahiksen lynkkaamista? :D

Epäaktiivisia alkaa olemaan jo jumalattomasti, mm. T@ikis, Rela, Pullis, Frodo ja Saoirse eivät ole lähettäneet yhtä viestiä enempää, osa ei edes ollenkaan. Relakin on muutenkin aktiivinen käyttäjä täällä, niin mikset sitten voi yrittää osallistua keskusteluun? Hei, koitetaan nyt vetää tämä kunnialla kotiin, onhan tämä Ankkiksen viimeinen juonari!

Herättelyääni lähtee nyt Relalle. On aktiivinen käyttäjä, muttei siltikään osallistu pelin keskusteluun. Mikä mättää?

++DJ Rela
Padi
En olekaan kirjoittanut pitkään aikaan mistään mitään tässä topicissa, pakko sanoa ettei muutkaan ole paljon turisseet, siis eilen ja tämän päivään aikana.. Joo tosiaan, en osaa oikein epäillä ketään enkä niitä herättelyääniäkään viitsi lähettää, jos ei pääse koneelle niin ei pääse, ei siinä mitään. Jätän äänestämättä tänään.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyHerättelyääni lähtee nyt Relalle. On aktiivinen käyttäjä, muttei siltikään osallistu pelin keskusteluun. Mikä mättää?

++DJ Rela

Sori olen lähes täysin unohtanut tämän...

Pitäs keksii kenelle laittaa äänen kun on tuo äänen laittamis pakko. No herättelyäänethän on sallittuja.

++Pullasorsa

Kuten MaDikin sanoi on epäaktiivinen pelissä. >:(
Kreach
Rela näyttäs olevan aika pihalla: Pullis ei ole kai käynyt koneella pelin alkamisesta lähtien, vai? (Tosin eihän se estä ääntä laittamasta, butwhatever)
Lisäksi yllättävästi heti muistat pelin, kun saat äänen..
Ideal
Rela: tänään ei ole kellään äänestyspakkoa. Jos olisit lukenut hieman tarkemmin, olisit huomannut senkin.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: IdealRela: tänään ei ole kellään äänestyspakkoa. Jos olisit lukenut hieman tarkemmin, olisit huomannut senkin.
D'OH!!! Unohdin lukea aamuviestin. :D

--Pullasorsa
Eltharion
Rela nyt vähän sekoilee, mutten vetäisi häntä eturivin pahikseksi. Kuten MaD totesi, vedetään peli kunnialla loppuun eli aktiivista keskustelua kaikilta kaivataan :)
Saoirse
++Frodo

Hoi!
akuankka1313
Saoirse heräsi, joten vaihdan ääntä.

--Saoirse
++T@IK@VIITTA
Niketin
--Saoirse, yritä myös pysyä aktiivisena!

Veikkaisin, etää Rela hiljenee taas parin viestin jälkeen. Vähän ärsyttävää, mutta hyviksillä ei ole varaa lynkata kaikkia hiljaisia.

Herättelyäänet eivät oikeasti auta hyviksiä. Tämän hetken keskustelu koostuu pelkästään niistä. Kunnon keskustelua ei ole.
Kertokaa epäilyksiänne, älkäälkä vain herätelkö!

Nyt koulussa ei oo oikein aikaa, kirjotan illalla sit pitemmin.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: NiketinVeikkaisin, etää Rela hiljenee taas parin viestin jälkeen. Vähän ärsyttävää, mutta hyviksillä ei ole varaa lynkata kaikkia hiljaisia.
En nukahtanut.
Mac Ducky
Kun nyt Rela heräsi niin vedän ääneni pois hänestä. Mutta silti olisi kyllä hyvä, että olisit tästä lähtien aktiivisempi, muussa tapauksessa saattaa olla lähtö lähellä. Tuntuu vähän hölmöltä, kun kaikki epäaktiiviset tulevat nyt, ja alkavat vaan postailemaan herätysääniä, kun omassakin aktiivisuudessa on parantamista. :D

--DJ Rela

// Relan viesti: Saat luvan myös todistaa sen.
Frodo
Pahoittelen epäaktiivisuuttani. Eilen en kyllä ollut kotona, ja unohdin laittaa poissaoloilmoituksen.

Kappas, minullekkin ääni suotu. Heräteääni kuitenkin.

Pullikselle nyt ei välttämättä kannata ääniä laittaa, kun ei kai ole laittanut viestejäkään yhtään koko Kymppiin. (Korjatkaa jos olen väärässä.)
Tämäpä menee vaikeaksi, kun mielestäni kukaan ei ole ollut epäilyttävä...
Nokkaeläin1
Hyvä että Saoirse ja Rela on herännyt. Pullis ja T@IKA on vielä jossain tiesmissä. Toivottavasti Rela ja Saoirse on jatkossa pikkaisen aktiivisempia.

Vielä semmoista, että mistä minua epäillään/syytetään/mitälie ? Olen aktiivinen, Soirse heräsi ja otin ääneni pois välittömästi. Silti Kreach ei jätä minua rauhaan... Ei kiva. Kertokaa! Kreach valittaa, kun en huomioi hänen syytöksiään. Silti tässäkin olen puolustamassa itseäni (jos tätä sellaiseksi voi sanoa).
Ankkaristi
Nokkaeläin1: Et ole aktiivinen, jos et kirjoita ensimmäisenä pelin päivänä kuin kaksi viestiä (jos siis oikein muistan), joissa ei edes ole paljoa asiaa. Edellinenkin viestisi oli kolemen rivin viesti. Ja kuten jo sanoin; kukaan ei epäile sinua tuosta Saorsen jutusta, vaan erikoisista viesteistä, joita ei ole paljoa, eivätkä silti sisällä asiaa. Uskon Kreachin syyttävän sinua aivan kokonaan siitä, että et puolusta itseäsi, vaan ohitat syytökset. Nyt oli kuitenkin jotain reaktiota, mutta tuokin oli vain uikutusta ja itsensä säälimistä, eikä kunnollista puolustamista.

Ei auta sanoa itseään aktiiviseksi, vaan muitten se pitäisi huomata.

Rela ja Saoirse voisivat nyt olla hieman aktiivisempia ja nuo viestit eivät paljoa auta, että "olen hereillä". Samahan se nyt on kuolla epäaktiivisuuteen, kuin toisten ääniin. Itse taidankin äänestää ja odottaa, että tästä henkilöstä tulee aktiivisempi ja hän tosissaan puolustaisi, miksi on ollut niin epäaktiivinen. Haluan siis nähdä reaktion.
++DJ Rela
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34