Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Kirjoittaja

Aihe: Kymppi

(500 viestiä)
Niketin
Päivä on päättynyt, olkaa hiljaa! :)
kirja
Tilanne:
2 Karhula (Niketin, akuankka1313)
2 Pullasorsa (Padi, Hiidenkirnu)
2 Saoirse (Toke, Akuhullu97)
1 T@IK@VIITTA (Scarlett)
1 Nokkaeläin1 (Kreach)
1 akuankka1313 (Ideal)
Karhula kuoli, koska sai äänensä ensimmäisenä.

"Pälä pälä pälä. Pälä plää. Päläti päläti läpäti!" kymppiläiset sanoivat.
"Miksi puhetta on näin paljon, että kaikesta ei saa selvää, kun hetki sitten mitään ei kuulunut?" Scarlett ihmetteli.
"Päläti läpäti plää. Pälä pälä pälä pälä pälä pälä pälä pälä pälä läpä läpä läpä läpä läpä läpä läpä läpä" hän kuuli.
"Äänestämme Karhulaa!" Niketin ja akuankka1313 julistivat.
"Olemme eri mieltä", Padi, Hiidenkirnu, Toke, Akuhullu97, Scarlett, Kreach ja Ideal sanoivat.
"Emme sano mitään", akkaridekkari, Bomber, Saoirse, Aku Vankka, wierii2, jojo3, hjhh, Pullasorsa, Ankkaristi, T@IK@VIITTA, Mac Ducky, DJ Rela, Karhula, Eltharion, Nokkaeläin1 ja Frodo sanoivat.
"Jotenkin tuntuu, että Karhula kuitenkin sai eniten ääniä", Ideal sanoi.
"Heitetään hänet tänne järveen, joka ympäröi meitä!" joku huudahti. Kukaan ei kuullut, kuka.
"Ei minua... Ei minua...", Karhula huusi. Se ei auttanut. Hänen heitettiin kylmästi jäätävään veteen.
"Kuka hän oli?" DJ Rela kysyi.
"En tiedä." Hiidenkirnu vastasi.

kuolleet
1. päivä: Karhula - Kello-Kalle (VR) (hyvis)

kuolleiden roolien selostus:
1. päivä: Karhula: Saa yhden kerran pelissä siirtää pelin päättymistä vuorokaudella eteenpäin. Se tulee ilmoittaa pj:lle ko. päivän aikana. Se ilmoitetaan, kun päivän olisi kuulunut päättyä.

Yö loppuu sunnuntaina klo 19.

~kirja
kirja
Lainaus:Palpatine vois jo alkaa miettimään pelaajaansa. En haluaisi hoputtaa, onhan tässä aikaa. Kannataisiko myös vaihtaa kirjoitus tyylii???(äskeinen tarkoituksella)
~kirja
kirja
Lainaus:Älä ihmeessä häntä ota, jos kirja julkaisee tuon viestisi, tietävät kaikki heti kuka on varma pahis. Älä kerro meille ainakaan vielä sitä kenet valitset.
~kirja
kirja
"Mitä täällä on oikein tapahtunut?" Kreach ihmetteli.
"Ankkalinna on täyttynyt lumella ja rajautunut muureilla. Lisäksi maassa lepää kolme kuollutta", Ideal ihmetteli.
"Kuinka omituista", Hiidenkirnu valitteli. Hän tuijotti kuolleita surullisen oloisena.

kuolleet
1. päivä: Karhula - Kello-Kalle (VR) (hyvis)
1. yö: Aku Vankka - Magneetti (FIA) (pahis) (Voitti!)
1. yö: Scarlett - Pelle Peloton (VR) (hyvis)
1. yö: T@IK@VIITTA - tappaja (VR) (hyvis)

kuolleiden roolien selostus:
1. päivä: Karhula: Saa yhden kerran pelissä siirtää pelin päättymistä vuorokaudella eteenpäin. Se tulee ilmoittaa pj:lle ko. päivän aikana. Se ilmoitetaan, kun päivän olisi kuulunut päättyä.
1. yö: Aku Vankka: Saa joka päivä pakottaa yhden pelaajan äänestämään jotakuta. Ei saa pakottaa äänestyspakkolaista äänestämään itseään. Kohde ei missään vaiheessa saa millään tavalla ilmaista, että ääni ei ole omasta tahdosta tehty. Luulee olevansa tavis, mutta toisena päivänä kuulee roolinsa ja voima astuu voimaan toisena päivänä. Kohteen täytyy pitää ääni voimassa päivän loppuun asti.
1. yö: Scarlett: Saa valita yhden henkilön, jonka pelastaa yhdeltä kuolemalta.
1. yö: T@IK@VIITTA: Saa halutessaan tappaa joka yö yhden pelaajan.

kuolleet osapuolet:
FIA (pahis): Voittaa, mikäli yksikään jäsen ei kuole päivien aikana.

Toinen päivä loppuu keskiviikkona klo 19.
Samat äänisäännöt
Ei erikoistapahtumia / salaisia

Pakkoäänestykset:
Toinen päivä:
akkaridekkari
Ankkaristi
Bomber
DJ Rela
Eltharion
Frodo
hjhh
jojo3
Mac Ducky
Nokkaeläin1
Pullasorsa
Saoirse
wierii2

Kolmas päivä:
akuankka1313
Akhullu97
Hiidenkirnu
Ideal
Kreach
Niketin
Padi
Toke

~kirja
Ideal
Hajosin tolle ingamelle :D aivan loistava

Ensimmäisenä päivänä tuli viestejä KAHDENNELLETOISTA sivulle asti :o aika hyvin

Karhula kuoli eilen, vaikka minusta hän ei ollut kovinkaan epäilyttävän oloinen. Hänen erikoisvoimansa ei ollut mitenkään kovin tärkeä, en näe itse asiassa mitään tilaisuutta, missä se olisi hyödyllinen. Yöllä puolestaan kuoli kolme henkilöä. Tämä saattaa merkitä, että on olemassa montakin pahisporukkaa. Mene ja tiedä.

Yöllä taas ilmestynyt noita viestejä. Pystyykö mediapuhuja (jos sellaista edes on) puhumaan yölläkin, vai ovatko nuo kaikki pahiksilta/vapaamuurareilta/joiltan muilta jotka tuntevat toisensa?

Tässä vaiheessa on vielä turhaa alkaa tehdä mitään syvällisempiä arvioita kaikista pelaajista (vaikka Ankkaristi sellaisen kevyemmän aikaisemmin tekikin). Meitä on kuitenkin jäljellä vielä 21, mikä on paljon, kun vertaa vaikka peruspelin normaaliin pelaajamäärään, joka on 20.

Selailin hieman viestejä ja akuankka1313 pisti erityisesti silmään. Kirjoitin eilen hänestä tähän tapaan:

Lainaus käyttäjältä: IdealMuutenkin aa1313 epäilyttää minua tällä hetkellä ehkä eniten.

Ensimmäisessä viestissä ilmoittaa olevansa hereillä. Toisessa lupaa aktivoitua. Kolmannessa äänestää Karhulaa perustein "epäaktiivinen", "ei kirjoita mitään omaa". Neljännessä toteaa että äänen poistamiseen tarvitaan muutakin kuin kunnon herääminen. Viidennessä erittäin hämärä (toivottavasti vitsinä tarkoitettu) toive siitä että Pullasorsa voittaisi.

Sinäkin voisit kirjoittaa jotain omaa ja aktivoitua kunnolla. Tähänastiset viestit ovat olleet keskipituudeltaan jotain puolen rivin luokkaa. Ei siinä mitään, jos niissä olisi jotain asiaakin, mikä toisi jotain uutta peliin.

Äänestit siis Karhulaa sen perusteella, että hän on epäaktiivinen, eikä ole kirjoittanut mitään omaa. Olisit voinut samoilla perusteilla äänestää yhtä hyvin itseäsi.

Vielä on muuten pari heräämätöntä. ++Pullasorsa
wierii2
Pullasorsa on poissa (kaiketi). Eli hän ei varmaankaan ihan heti herää. Mutta, itse olen taas tässä pelissä kärryillä, tuo Ruotsin-matkan takia missasin ekan päivän, nyt kuitenkin mukana.
Padi
Jaa, ymmärrän tästä pelistä jopa entistä vähemmän :-O Eli Vankan joukkue voitti? Kuuluuko tämän pelin jatkua vielä vai loppuiko se nyt tähän? Aika helppo tuo Vankan joukkueen tavoite oli, tai no, sehän riippuu sen ryhmän suuruudesta kanssa. Ehkä ei olisi pitänyt ilmoittautua mukaan kun tuskin tajuaa mitään ;D Mutta kai pelin idea ratkeaa myöhemmin. Epäilyjä ei ole kun en edes tiedä mitä pitäisi epäillä.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: IdealYöllä taas ilmestynyt noita viestejä. Pystyykö mediapuhuja (jos sellaista edes on) puhumaan yölläkin, vai ovatko nuo kaikki pahiksilta/vapaamuurareilta/joiltan muilta jotka tuntevat toisensa? Sama pisti mietityttämään myös meikäläistä. Mitä tuolla viestilläkin tarkoitetaan missä joku/jotkut puhuvat varmasta pahiksesta? Onko tuo joku pahisten siteeraus? Varmaankin, koska miksei muka hyvis haluaisi paljastaa pahista jos tietäisi sen?

No, mutta onkohan Pulliksella nyt kone kaatunut, kun näin epäaktiivinen on? No toivottavasti nyt tulisi jotain edes sanomaan tämän päivän aikana...

Lainaus käyttäjältä: PadiKuuluuko tämän pelin jatkua vielä vai loppuiko se nyt tähän? No ei tämä nyt sentään vielä lopu! :D Vankka sai oman tehtävänsä suoritettua joten voitti. Mutta se ei mitenkään liity meidän peliimme.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyNo, mutta onkohan Pulliksella nyt kone kaatunut, kun näin epäaktiivinen on? No toivottavasti nyt tulisi jotain edes sanomaan tämän päivän aikana...
Toivotaan. Nyt kuitenkin mystisesti poissa.

On tämä kyllä sekava peli, ei ota mistään selvää...
Niketin
Mahtava ingame! :D

Oon aika varma, että kirja julkaisee pahisten puheita. Ei hyvikset puhuis pahiksista noin.

Lainaus:Kun mulla on oikeus valita tuo kaveri oman osapuolen ulkopuolelta jonka kanssa saan y-viestitellä, niin onko ehdotuksia kenet valitsen? Ite en kyllä yhtään tiedä, vaihtoehtojahan on vain sellaset 20.

Tietysti tässä on vähän riskialtista ruveta summanmutikassa valitsemaan mutta eihän sitä muuta vaihtoehtoa oikein olekkaan.

Tämä viesti, minkä kirja julkaisi, ei vaikuta pahiksen kirjoittamalta. Ihan kuin hän tarkoituksella puhuisi meille.

Tuli mieleen, että onko roolien paljastaminen sittenkään niin järkevää? Pahikset taitavat haluta tappaa VR-osapuolilaisia, joten ehkä heitä ei kannata paljastaa, jos sellaisia enää on. VR vaikuttaa isolta osapuolelta, kun kaikki tippuneen hyvikset kuuluivat siihen.

Ikävä/hyvä kyllä, säännöt eivät muuttuneet mitenkään. Ihan tavallinen päivä on luvassa. Toivottavasti saamme kuulla lisää pahiskeskusteluja.

Alotetaas ihan herätyksellä:
++Saoirse
Yksi viesti, eikä poissaoloa.
akkaridekkari
Olemme nyt astetta viisaampia. Ensinnäkin vaikuttaisi siltä, että kaikki pelaajat ovat erikoishahmoja. Toisekseen, kuten Niketin sanoi, vaikuttaisi siltä, että VR on suurin osapuoli.

Tänään ei siis sittenkään mitään erikoistapahtumia, mutta pohdittavaa riittää silti.

Lainaus:Pahikset taitavat haluta tappaa VR-osapuolilaisia, joten ehkä heitä ei kannata paljastaa, jos sellaisia enää on.
On tuokin ehkä mahdollista, mutta uskoisin, että pahikset tappavat kaikkia ihan summamutikassa. VR-osapuolilaisten kuoleminen viitannee pikemminkin siihen, että heitä on paljon. Ja varmasti vielä jäljelläkin.

Tuskinpa kolme kuolemaa tarkoittaa kolmea pahisporukkaa. Uskoisin, että ainakin yksi kuolemista on toimitettu hyvisten kautta. Vaan enpä tiedä.

Mystisiä nuo yölliset vihjeet. Kirjoitustyyli muistuttaa kenties joitain pelaajia, mutta en nyt lähde ainakaan vielä erittelemään, ketä, sillä mahdollisuuksia on sen verran monta. Enkä kyllä ihmettelisi, vaikka joku viesteistä olisi Vankan kirjoittama.

Tänä yönä myös minulla on äänestyspakko, mutta katselen tässä vielä vähän, miten peli etenee.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariTänä yönä myös minulla on äänestyspakko
Eiköhän nyt ole sentään päivä. ;)
kirja
Ajatusvirhe eiliseltä: Äänestyspakot kolmen päivän välein. Listaan olivat lipsahtaneet väärät päivät. Korjattu lista:

Kolmas päivä:
akkaridekkari
Ankkaristi
Bomber
DJ Rela
Eltharion
Frodo
hjhh
jojo3
Mac Ducky
Nokkaeläin1
Pullasorsa
Saoirse
wierii2

Neljäs päivä:
akuankka1313
Akhullu97
Hiidenkirnu
Ideal
Kreach
Niketin
Padi
Toke

Äänet:
1 Pullasorsa (Ideal)
1 Saoirse (Niketin)

~kirja
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: kirjaLainaus:Älä ihmeessä häntä ota, jos kirja julkaisee tuon viestisi, tietävät kaikki heti kuka on varma pahis. Älä kerro meille ainakaan vielä sitä kenet valitset.
~kirja

Tämä oli mielestäni hyvin erikoinen ilmaisu. Tämän perusteella voisin sanoa liki varmaksi, että kirja napsii pahisten yksäreitä. Tämä kertoo myös sen, että joku pahis on halunnut tappaa jonkun pelaajan, jota hän on epäillyt aikaisemmin, ainakin niin itse päättelisin. Tuo yksäri on aivan erilainen kuin tämä seuraava;Lainaus käyttäjältä: kirjaLainaus:Palpatine vois jo alkaa miettimään pelaajaansa. En haluaisi hoputtaa, onhan tässä aikaa. Kannataisiko myös vaihtaa kirjoitus tyylii???(äskeinen tarkoituksella)
~kirja

Ja tämän perusteella sanoisin, että pahikset ovat päättäneet keskustella roolinimillä tai omakeksimillään nimimerkeillä (epäilen jälkimmäistä). Mietin vain sitä, että harvalla pelaajalla on yhdyssanavirheitä, kuten tuo kirjoitus tyylii. Luulen, että kirjoittaja on tarkoittanut kysymysmerkkejä tuolla äskeinen tarkoituksella, eikä yhdyssanavirhettään. On kuitenkin hyvin hankala syyttää tuollaisen virheen takia, mutta muutamat pelaajat tuo ainakin rajaa pois. Yksärin kirjoittaja vaikuttaa myös hyvin agressiiviselta, joka tahtoo toisen keksivän heti, kenet tiputtaa yöllä (siis jos tuolla valitsemisella sitä tarkoitetaan).

Tietäisipä, ketä nyt äänestäisi.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34