Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
Kreach
Ankkiksen vallankaappaus

Ankkiksessa viestiteltiin, pidettiin hauskaa. Yhtäkkiä, samalla sekunnilla, kolme käyttäjää alkoivat spämmäämään ja kirjoittamaan täysin turhia viestejä topicit täyteen. Tiedettiin, että tyypit ovat vanhoja ankkiksen käyttäjiä, jotka ovat suivaantuneet jostakin. Mutta ketkä he ovat?
Päätettiin yllättäen pistää banaania yhdelle käyttäjälle kerrallaan.


Peli jakautuu päiviin ja öihin. Yksi pelipäivä kestää 3 vrk ja yö 2 vrk. (Ajassa saattaa olla pientä heittoa.) Öisin kukaan ei puhu, päivisin vain elossa olevat pelaajat. Pj on poikkeus.

Aina aamulla pj kirjoittaa aamuviestin, jossa on tietoa kuolleista, yön tapahtumista, päivän päättymisestä yms.. Vastaavasti illalla pj kirjoittaa iltaviestin, jossa on tietoa kuolleista, päivän tapahtumista, yön päättymisestä yms.. (Aamu ja ilta eivät ole vuorokaudenaikoja!)

Yöllä topiciin ei kirjoiteta. Pahikset ja erikoishahmot lähettävät kohteensa nimen pj:lle (yksärit!).

Äänestäminen
Päivisin kaikilla on äänioikeus. Ääni annetaan ++kohde korvaamalla kohde kohteen nimimerkillä. Muistakaa boldaus ja merkit ++! Äänen saa poistettua laittamalla --kohde. Jos annat uuden äänen, vanha täytyy ensin poistaa. Vain oman ja ko päivänä annetun äänen saa perua. Ääniä voi antaa vain yhden, mutta voit poistaa äänen ja antaa uuden (kohde voi vaihtua) niin monta kertaa kuin haluat. Mikäli ääntä ei peru, vanha säilyy.
Itseään ei saa äänestää.
Mikäli illalla kahdella on sama äänimäärä, ensin äänensä saanut tippuu.
Mikäli ääniä ei ole, tapettava arvotaan.

Kuolleet eivät puhu!

Mikäli joillakin hahmoilla on oikeus keskustella keskenään yksäreillä, se menee jos toinen osapuoli kuolee.

Epäaktiivisuus
Mikäli joku ei äänestä kolmeen pelipäivään niin, että ääni pysyy illallakin (eli vaikka äänestää ja sen poistaa ei hyväksytä), hänelle etsitään varapelaaja ja pelaaja tiputetaan pelistä. Mikäli varapelaajaa ei löydy yhteen pelipäivään mennessä, pelaaja tapetaan normaalisti tapettavan mukana.

Mikäli olet poissa netin ulottuvilta, lähetä yksityisviesti minulle. Jos pelaajalla on poissaolo kun hänen täytyisi äänestää, hän säilyy mukana. Poissaolevaa saa silti äänestää.

Pelin loppuminen
Hyvikset voittavat, jos kaikki pahikset kuolevat.
Pahikset voittavat, jos heitä on elossa yhtä paljon tai enemmän kuin hyviksiä (eli 50% pelaajista).

Pelaajamäärä: 14

Roolit:

Pahikset:

Johtajaspämmääjä: Pahis, saa keskustella y-viestein muiden pahisten kanssa. Jos Johtajaspämmääjä tippuu, hän saa ottaa yhden pelaajan mukaansa (tippuu päivällä -> lähettää yöllä nimen, kenet haluaa tippuvan -> ko. Pelaaja tippuu aamuksi. HUOM. Ellei Ylläpito suojele ko. yönä sitä käyttäjää, jonka johtaspämmääjä on valinnut mukaansa.)

Spämmäri: Pahis, saa keskustella y-viestein muiden pahiksien kanssa.

Spämmääjä: Pahis, saa keskustella y-viestein muiden pahiksien kanssa.

Hyvikset:

Ylläpito: Suojelee sitä käyttäjää, josta ei vain usko olevan spämmäriksi. Lähettää siis joka yö sen pelaajan nimimerkin, ketä haluaa suojella. Mikäli pahis tai pormestari tulee juuri suojeltavan pelaajan luokse, Ylläpito passittaa pahiksen tai pormestarin oitis banneille (tiputtaa pelistä). Eli suojelijan variaatio, tunnetummin vartija.

Laatupostaaja: Yrittää saada selville pahiksien roolit lähettämällä viestin minulle (sen nimimerkin, kenen roolin haluaa tietää. Saa tietoonsa tarkan roolin). Tuttua jo, ennustaja siis.

Pormestari: Saa kerran pelin aikana tiputtaa jonkun (lähettää vain viestin siitä minulle).

+ 8 tavallista käyttäjää.

Pelaajat pelaavat oikeilla nimimerkeillään, eli varsinaisia roolinimiä ei ole.

Mukana olevat pelaajat:

Kirja
Jojo3
Eltharion
Pullasorsa
Aku Vankka
hjhh
Salwer1st/
Mac Ducky
DJ Rela
Wierii2
Niketin
Toke
akuankka1313
Akkaridekkari

Varalla: Saoirse
kirja
Muistattehan taas: Aktiivisuudella voitamme! Me luomme aktiivisuuden, me päätämme, voitammeko vai emme.

Hauskaa peliä kaikille. :)

~kirja
Eltharion
Juu, mukavaa peliä kaikille ja kuten kirja jo sanoi, aktiivisuus kannattaa :)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: kirjaMuistattehan taas: Aktiivisuudella voitamme! Me luomme aktiivisuuden, me päätämme, voitammeko vai emme.
Aina sama virsi. :D

Eimutta oikeassahan kirja on, hyvät pelit myös omasta puolestani.
akuankka1313
Näin alussa minulla ei ole taaskaan mitään kovin järkevää sanottavaa, joten ilmoitan vain, että olen herännyt ja pelin aihepiiri on paras tähän mennessä ;D
Kreach
Te olette liian nopeita! :D

"Kuka voi olla näin julma, että pilaa foorumimme?" huudahti Wierii2 Tapahtumat&kisat -palstalla, juuri uudessa topicissa "Ankkiksen vallankaappaus", johon pahisspämmärit olivat jättäneet viestin:
"Hahahaa! Yrittäkää vain bannata meidän pilalle. Olemme salanimillä! Ette voi tietää oikeita!"
Akkaridekkari päivitti sivun. Niketin oli juuri vastannut aiheeseen. "Bannaamme sitten vain yhden kerrallaan pihalla."
Viestejä sateli monta minuutissa: "Kyllä", "Loistava tuuma", "Näin se on tehtävä".
Akuankka1313 vastasi aiheeseen: "Äänestyksellä, kenties?"
Jälleen sateli viestejä: "Aivan oikein", "loistava idea", "parempaa ratkaisua saa hakea!"
Yhdessä Ankkiksen väki lähti sotimaan spämmäreitä vastaan.


Ääniä:

Zero.

Pakkoäänestykset:

I-päivä: -
II-päivä: -
III-päivä: Koko konkkaronkka

Tämä päivä päättyy to 10.12 klo 18.00.
Aku Vankka
Näinhän se taas alkoi. Ihan vain tiedoksi kaikille, kuten aikaisemmissakin pelissä saatan ensimmäisen vuorokauden aikana olla hiukan vaisu tai jotain, koska onhan se (pakko myöntää) vaikeaa epäillä jotakuta pelaajista, joka ei ole vielä sanonut mitään alkutoivottelujen lisäksi. Kun peli on päässyt kunnolla käyntiin, niin yleensä silloin minäkin pääsen vauhtiin ja pystyn jollain tapaa auttamaankin pelin kulussa.

Hyvät pelit siis kaikille vaan :)
kirja
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: kirjaMuistattehan taas: Aktiivisuudella voitamme! Me luomme aktiivisuuden, me päätämme, voitammeko vai emme.
Aina sama virsi. :D

Se toimii! :)

aa1313 ja AV: Ensimmäisinä päivinä ratkaistaan paljon pelistä. Valtaosa epäilyistä perustuu ensimmäisiin päiviin. Ensimmäisinä päivinä on paljon helpompi saada ääniä hiljaisuuden johdosta. Ensimmäiset päivät ratkaisevat paljon pelistä.

~kirja
Niketin
Iltaa kaikille. Hyvää peliä, tehdään tästä yhtä jännä kuin edellisestä!
Mac Ducky
Juu, tuota tuota... Terve. :D Mitäs tässä alussa nyt sanoa, hyvää peliä vaan kaikille, koitetaan olla mahdollisimman aktiivisia.

Yritän olla mahdollisimman aktiivinen, tosin huomenna paistan poissaolollani, koska olen silloin Helsingissä lähes koko päivän. Illalla saatan tulla käymään vielä ja postaamaan jotain.
kirja
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyJuu, tuota tuota... Terve. :D
Aluksi toivotellaan kaikki tervetulleiksi. Siten saadaan lukijat iloisiksi, eivätkä he ymmärrä katsoa viestin pinnan alle. Huumorin voimaa!

Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyYritän olla mahdollisimman aktiivinen, tosin huomenna paistan poissaolollani, koska olen silloin Helsingissä lähes koko päivän. Illalla saatan tulla käymään vielä ja postaamaan jotain.
Sitten selitellään jo etukäteen poissaoloja, kuitenkin väliin ripoteltuna viittaukset siitä, että oma aktiivisuus on niin hyvä kuin mahdollista, jotta epäaktiivisena on jotain argumenttia johon vedota.

~kirja
Aku Vankka
No pitääpä sitten aktivisoitua, jottei minua heitetä heti alkuun pihalle epäaktiivisuuden takia :D Tässä vaiheessa ei kuitenkaan voi ketään vielä epäaktiivisuudesta syyttää, kun peli alkoi alle puoli tuntia sitten, joten taidan hiljetä tältä päivältä. Huomenna (8.12, ei seuraavana pelipäivänä) jos eivät kaikki ole jo heränneet, niin sitten on kumma juttu.
Toke
Paikalla ollaan. Tässä ei tosiaan vielä voi muuta sanoa. Hyvää peliä itse kullekin.
Salwer1st/
Jes, tämä alkoi viimein. Salwukka yrittää olla aktiivinen.

Asiahan on siis niin, että minun puoleni siis tulee voittamaan tämän. :-P
hjhh
Noniin joo ei muuta kun uuteen peliin vaan käsiksi.
Toivottavasti tulee yhtä jännä, kun mitä oli JT.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17